Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. Valóban remek kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. A homokszínű festésben pompázó urakat, akiket eddig csak scarab troopereknek neveztek, hivatalosan shoretroopernek nevezik. Ők a trópusi divízió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Holnapra készül London! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Ja, hogy ez már holnap elkezdődik? El is felejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Bezony, az egész ExCel környéke már ki van dekorálva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Jó szórakozást holnaptól, Nabo! Biztos szuper lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Kösz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Reggelinél a hotel már televolt birodalmi tisztekkel és lázadó pilótákkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Már a Roque One szereplőinek ruházata ki van állítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. (szerkesztve) Stream, annak aki nézné. http://www.youtube.com/watch?v=5VZ5dfOU1XI Szerkesztve: 2016. Július 15. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. A csillagokhaboruja.hu Twitterét is érdemes követni. Simon Zoliék kint vannak és raknak fel képeket: https://twitter.com/StarwarsHu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Mindenkinek köszönjük a közvetítést és a híreket Jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Na és én melyik hétvégén leszek úgy elfoglalva, hogy alig fogok géphez jutni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Csak nem a mostanin? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. "Ez egy bingó!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Stream, annak aki nézné. A biztonság kedvéért kitettem a Rogue topicba is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Stream, annak aki nézné. Priváltra tették a videót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Ma már nincs néznivaló, holnap biztos élni fog megint a link. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Erre nem gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Első nap után elég nagy csalódás... A németországi sokkal közvetlenebb és szervezettebb volt, nem is beszélve a hangulatról. A legrosszabb a folyamatos sorban állás: ha vége egy panelnak mindenkit kizavarnak a teremből, és addig nem is engednek vissza, amíg el nem kezdődik az új, de előtte meg sorban kell állni (vagy ülni a padlón), hogy be tudj egyáltalán emnni. Németorszában ez úgy működött, hogy a panel végén el sem kellett menni, hanem ha érdekelt a következő, akár maradhattál is a helyeden, illetve ha korábban jöttél, akkor bemehettél előre helyet foglalni a teremben, és nem kellett a terem előtt gubbasztani... A másik dolog, hogy bizonyos előadásokra csak karszalaggal engednek be, ami ugyan ingyenesen kérhető, de megint csak sorban kell állni hozzá, és a legrosszabb, hogy a hivatalos műsorfüzetben nem is írják, hogy melyik programokhoz kell, így jól le is csúsztam a Rogue One előadásról (pontosabban csak részleteket láttam és kb. semmit sem hallottam) Kevesebb beöltözött ember is van, és a jelmezverseny is elbújhat az esseni mellett. A nap legjobb részei a reggeli Ahsoka-s előadás volt, amiről majd ha időm engedi írok egy összefoglalót, mert sok újdonság elhangzott, illetve az esti epIV vetítés, ahol kb. 1000 SW rajongó társaságában lehetett megnézni a filmet. Holnap Rebels és EA panel ami érdekesebb, ezeken már igyekszem ottlenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. "Ez egy bingó!" "csak bingó" Sajnálom nabo, de valószínűleg ma már jobb lesz majd az érzésed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Zoliék tegnap 3 perc várakozás után karszalag nélkül jutottak be a nagy előadásra, ahol a Rogue One teasert is leadták Ahogy elhallgattam piszok nagy mázlijuk volt. Kezdéskor amikor már semmiféle sor nem volt odaállitottak. Kérdezték hogy van-e még szabad hely. És volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Zoliék tegnap 3 perc várakozás után karszalag nélkül jutottak be a nagy előadásra, ahol a Rogue One teasert is leadták Ahogy elhallgattam piszok nagy mázlijuk volt. Kezdéskor amikor már semmiféle sor nem volt odaállitottak. Kérdezték hogy van-e még szabad hely. És volt Ezt én is bepróbáltam az egyik teremnél (a nagyszínpadon lévő eseményeket 2 másik teremben is vetítették), de minket elhajtottak a búsba... De nemcsak minket, hanem egy 6 éves gyerek még el is sírta magát a biztonsági őrnél, de az se hatotta meg De a legbosszantóbb az volt, hogy akik kijöttek a Rogue One-ról, kaptak egy ajándék plakátot, gondoltam beállok az osztogató csaj mellé, és ha marad felesleges kérek egyet. Kb. 30 perc volt amíg kiürült a terem, addigra már nagyjából 20-an álltunk ott, hogy kérhessünk, és maradt is vagy 150 plakát, a csaj már éppen adott is volna, csak jött a főnöke és mondta "Sorry guys, that's not how it works", erre fogta és elvitte az összeset. Remélem a torkán akadtak. Németországban örültek, ha mindent szétoszthattak, itt meg ha nem volt karszalagod, mintha senki lettél volna. És ezt mind el lehetett volna kerülni, ha a karszalag működését rendesen elmagyarázzák (vagy hagyják a fenébe. Essenben sem volt ilyesmi, nem értem ide minek kellett...) Szerkesztve: 2016. Július 16. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. A mai napra a stream. http://www.youtube.com/watch?v=0EI8YxV0u2U Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. WOW Daniels nagyon PIMP abban a zakóban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Nálam behalt. Hang van, kép nincs. Amilyen gyorsan elment, olyan gyorsan vissza is jött. Szerkesztve: 2016. Július 16. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Nincs egy kicsit megkeveredve a stream műsora? Elvileg a Rebels után képregényes panel jött volna és csak utána az ILM. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Cosplay galéria Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Jó képek, és öröm látni mennyi PT jelmezes van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.