Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szerinted ez már az élőszereplőshöz készült volna? Nem egy ep5-6-os promó fotót vettek elő?

Hasonlítsd össze az EPVI -os Boba képekkel. Szerintem nem igazán egyeznek meg.

starwars80.jpg

Hozzászólás ideje:
Szerinted várható hír az élőszereplős sorozatról?

Szerintem igen, de semmi nagy dologra nem számítok. Elmondják megint, hogy jól halad a forgatókönyv, elkezdték kiválogatni a színészeket, sok évadban gondolkodnak, ilyesmik, semmi konkrétum.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nos, ha már az animációs sorozatban sorban bukkannak fel az ismert fejvadászok, Boba is feltűnhet, főleg, hogy az élőszereplős sorozatra pont betölti azt a kort amikor már valami érdemleges sztorit lehet körécsavarni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Boba szerepe már biztos, én úgy tudom legalábbis.

Igen ő már biztos benne lesz. Ezt Lucas és McCallum is megerősítette. Jabba palotája meg maga lenne a beteljesült álom. :hmm:

Hozzászólás ideje:
Jabba palotája meg maga lenne a beteljesült álom. :)
Meg a Birodalom, birodalmi élet, meg Vader ténykedése is :hmm:
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Meg a Birodalom, birodalmi élet, meg Vader ténykedése is :hmm:

Vader ténykedése nem lesz már mondták. Nem is vágyom rá, hogy azt nézzem száz részen keresztül. Ebben az időszakban Vader egyébként is statikus szereplő, semmi izgalmas nem lenne a karakterében. A keménykedése kb. hat rész után tök unalmas lenne.

Hozzászólás ideje:
Vader ténykedése nem lesz már mondták. Nem is vágyom rá, hogy azt nézzem száz részen keresztül. Ebben az időszakban Vader egyébként is statikus szereplő, semmi izgalmas nem lenne a karakterében. A keménykedése kb. hat rész után tök unalmas lenne.

Én se vágynék arra, hogy minden részben ott legyen a Sötét Nagyúr, de az azért tökre jó lenne ha minden évadban felbukanna 1-2 epizód erejéig. :hmm:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én se vágynék arra, hogy minden részben ott legyen a Sötét Nagyúr, de az azért tökre jó lenne ha minden évadban felbukanna 1-2 epizód erejéig. :hmm:

Ezt már százszor átbeszéltük. :) Van aki látni szeretné van aki nem.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Pont most akartam én is beírni :lol: Szóval még akár itt is lehet :)

Hozzászólás ideje:

Ha a Terminator Salvationból indulunk ki akkor ebből Új-Mexico lesz. De azért szurkolok a hazai lehetőségnek is :lol:

Hozzászólás ideje:

Hát ez fantasztikus hír, már ha tényleg itt forgatnák. :lol:

Lehetne zarándokolni a forgatási helyszínekre.

Gondolom mennétek ki oda, vagytok akkora fanok :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem inkább studióbelépő kéne hozzá :) Nyílt terepen még nagyfilmek se nagyon forogtak. ( előzmény trilógia)

De ha belegondolok, hogy a szomszédos Fót-on híres studió van....... :D

Etyek meg már azért messze van :lol:

Hozzászólás ideje:
De jelentkezhetnénk statisztának :D

Ha a s*ggem alá tollnak egy T-65-öst, vagy kocsmai vendégseregletet keresnek......zókszó nélkül megyek :D Máskülönben meg innen bárkit banthaeledelnek ajánlanék csak. :lol::)

Hozzászólás ideje:

Azért mondjuk az "i"-re az tenné fel a koronát, ha az egyik Celebration Europe rendezvényt a tv sorozat premierjének idejére szerveznék...na hol, na hol? :lol:

Hozzászólás ideje:
Máskülönben meg innen bárkit banthaeledelnek ajánlanék csak. :lol::)

Na de miért? :P Gonosz vagy :P Szerintem nem férnénk el valamilyen lény maszkja, ruhája mögött? :D Főleg ha valami "helyi" nyelven kell megszólalni, akkor pláne jók lennénk :D

Hozzászólás ideje:
Na de miért? :P Gonosz vagy :P Szerintem nem férnénk el valamilyen lény maszkja, ruhája mögött? :lol: Főleg ha valami "helyi" nyelven kell megszólalni, akkor pláne jók lennénk :)

Aha, mert gonosz vagyok, meg eddig csak fenyegettek vele. :D Lásd Jabbát meg Sebulbát. Most meg lehetne nézni legalább milyen is az amikor valaki banthaeledel. :P

Elférni, elférni.... :P Én simulnék is szívesen, már ha lennének twi'lek táncosnők :P :P :D

Hozzászólás ideje:

Oldie pilótának született. :lol: De legfőképp öregharcosnak aki twi'lek táncosnők alatt, fölött, mellett fiatalodik :)

Hozzászólás ideje:

Aki este TV közelben lesz: az MTV-n 22.00 körül lesz az 'Este' adása, ahol szó lesz arról, hogy Lucas lehet hogy nálunk forgatja a sorozatot. Ami a fő apropója a dolognak: SimonZ-t hivták be, hogy beszéljen a Star Warsról. A felvétel már megvolt, az eredményt pedig akkor este lehet csekkolni.

Hozzászólás ideje:

No és PR tevékenységet is végzett? Teszem azt, minden második mondatában méltatta az swsaga.hu-t? :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.