Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én továbbra is maximálisan megelégednék egy Csillagkapu Atlantis féle sorozatnak, hol komolyabb hangvételben, hol pedig érzékeltetni a humort a karakterek részéről. :D

Hozzászólás ideje:
Én továbbra is maximálisan megelégednék egy Csillagkapu Atlantis féle sorozatnak, hol komolyabb hangvételben, hol pedig érzékeltetni a humort a karakterek részéről. :D

Nah, az a sorozat egy tökéletes mintapéldaként szolgálhatna! Egyszerűen imádom! :o

Jah, és ha ez a sorozat annyira karakterközpontú lesz, mint amennyire állítják, akkor elengedhetetlen, hogy a szereplők ne ilyen sótlan, érdektelen arcok legyenek, hanem igazi, szerethető figurák.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Én például nagyon örülnék, ha lenne benne egy volt CIS-es tábornok, akin keresztül be lehetne mutatni, hogy a Konföderációba nem a "rosszfiúk" léptek be, hanem a Köztársaságban annak korruptsága miatt csalódott személyek. Azért is lenne ez jó, mert mind a filmek, mind a The Clone Wars elég egyoldalúan(sunyi, önző gazemberekként) mutatja be őket.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én még kicsiben sem fogadnék erre.

Te lehet, hogy nem. A hősök nálam a második évad második részénél elhasalt, egy kalap k*ki lett. Én SW Rajongó vagyok, nem létezik, hogy a kedvenc univerzumomban játszódó sorozat, amit ráadásul évekig csinálnak, ne legyen jobb a hősőknél. Persze ha másnak jobban bejön majd a többi sorozat, akkor nézze azt. :para:

Ody... Úgy tűnik, most, hogy közeledik a TCW második évada egyre inkább hosszabbodnak a bejegyzéseim. Kezdhetsz örülni, szerintem nemsokára megint ki fog gyulladni a billentyűzet a kisregény hosszúságú epizódértékeléseimben. :lol:

Nagyon helyes! :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Attól még elronthatják az SW-sorozatot ugyanúgy, mint bármi mást, erre utaltam :para: Ne legyünk biztosak semmiben :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Attól még elronthatják az SW-sorozatot ugyanúgy, mint bármi mást, erre utaltam :para: Ne legyünk biztosak semmiben :lol:

Én csak az eddigi művek tetszési indexére alapozok, amikben Lucas keményen benne volt. :D Mindegyik minőségi munka (hat film és a TCW)!

Hozzászólás ideje:
Én továbbra is maximálisan megelégednék egy Csillagkapu Atlantis féle sorozatnak, hol komolyabb hangvételben, hol pedig érzékeltetni a humort a karakterek részéről. :para:

Ugyan nem ismerem az idézett sorozatot, de a leírás alapján egy ilyesmi stílus nekem is jó lenne, a drámai részek dominanciájával. :lol:

Hozzászólás ideje:

Egy jó kis csempészbandával nagyon jól meg lehetne oldani azt ami pl a Fireflyban is jól működik a karakterek részéről. De egy "atlantiszi" McKay egyenesen brilliáns lenne :lol: Nem fontos pl Han Solot utánozni. :para:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egy jó kis csempészbandával nagyon jól meg lehetne oldani azt ami pl a Fireflyban is jól működik a karakterek részéről. De egy "atlantiszi" McKay egyenesen brilliáns lenne :lol: Nem fontos pl Han Solot utánozni. :para:

Jajj csak nehogy Firefly koppintás legyen, mert akkor falra mászok!

Hozzászólás ideje:

Hát attól én is :para: De ha valóban lesznek benne csempészek akkor a hasonlóság a karakterekhez valahol "elengedhetetlen" lesz.

Hozzászólás ideje:
Jajj csak nehogy Firefly koppintás legyen, mert akkor falra mászok!
Nem tudom milyen volt a Firefly, csak a Serenityt láttam, de az nekem tetszett.

Amúgy szerintem az átlag embereknek akik szeretik az SW-t (tehát ha a TV-ben megy inkább azt nézik) nem hiszem, hogy Jedik/Sithek nélkül tetszeni fog. Úgy rémlik valahol olvastam egy felmérést (angolul), hogy elég sok embert megkérdeztek ezzel kapcsolatban, és ezt nyilatkozták, ezért félek egy kicsit...

Hozzászólás ideje:

Kitűnő volt mind a Serenity, mind pedig a Firefly. :para:

Csak ugyanazt nem lenne szerencsés viszontlátni az SW-ben :D

Nos tény és való sokaknak a Star Wars egyenlő a jedikkel, fénykarddal, rohamosztagosokkal. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nos tény és való sokaknak a Star Wars egyenlő a jedikkel, fénykarddal, rohamosztagosokkal. :para:

De mi azért szeretnénk mást is látni. Legalábbis én biztos. Elég volt már a nagyfiúk játékaiból. Most lássuk hogyan játszott az alvilág a birodalmi időkben.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom milyen volt a Firefly, csak a Serenityt láttam, de az nekem tetszett.

Off

A sorozat sokkal jobb volt. Ha azt a szintet eléri az SW, akkor már jó lesz.

Hozzászólás ideje:
Te lehet, hogy nem. A hősök nálam a második évad második részénél elhasalt, egy kalap k*ki lett.

OFF

Nekem a Volume 3.-ig kifejezetten tetszett, de a Volume 4.-re már én is azt mondtam, hogy egy kupac sz*r az egész, holott ez azért nálam nagy szó! :para:

ON

Hozzászólás ideje:
De mi azért szeretnénk mást is látni. Legalábbis én biztos. Elég volt már a nagyfiúk játékaiból. Most lássuk hogyan játszott az alvilág a birodalmi időkben.

Az alvilág mellett még ott lehetnének rohamosztagosok, szenátorok, birodalmi tisztek, egy pár menekülő Jedi...

Hozzászólás ideje:

Semmi gond a 2012-vel.Addig kifut a TCW.Szerintem ugyanolyan lesz mint a filmek csak 1 órás epizódokra vágva.Lehetetlen, hogy elrontsák.

Hozzászólás ideje:
De egy "atlantiszi" McKay egyenesen brilliáns lenne :) Nem fontos pl Han Solot utánozni. :D

Rodney McKay mindörökké! :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
A 66 -os parancs után Jedit szerezni? És az a kristály ami Ropal -nál volt az egyedi darab, szóval azt felkutatni? Ez nem igazán könnyű szerintem, de ez már off.

Miért ne? Voltak Obi-vanon és Yodán kívűl is még Jedik akik túlélték. És ki tudja talán van még ilyen kristály. Az élőszereplős sorozatba bele lehetne tenni ezen szál folytatásást.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egy aprócska érdekesség miatt felhozom a topikot...

A Kontroll és a Predators magyar rendezője, Antal Nimród szívesen rendezné a Star Wars tv sorozatot! :)

Nyilatkozta a moviewebnek

What sort of movies are you looking to do after this?

Nimrod Antal: Wow. I would do anything form a Western to "Akira". I would do that as a live action film. I would do the "Star Wars" TV series if they asked me.

Semmiség tudom, de jó hogy megemlítette :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egy aprócska érdekesség miatt felhozom a topikot...

A Kontroll és a Predators magyar rendezője, Antal Nimród szívesen rendezné a Star Wars tv sorozatot! :)

Nyilatkozta a moviewebnek

Semmiség tudom, de jó hogy megemlítette :D

Szerintem azt majd sokan akarják rendezni. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

December elsején készített interjút Lucassal egy online oldal ahol azt monda az agg mester, hogy még nincs konkrét időpont a TV sorozat bemutatójára... Találkoztak az író jelöltekkel, de ennyi.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy most tesz le az egészről és már az új, 3D-s trilógia elkészítése jár a fejében.

Hozzászólás ideje:
De az is lehet, hogy egy újabb 3D animációs sorozatot akar.
Ha a Kotor idejében vagy még előbb játszódna az akkor jöhetne :)
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szerintetek lesz intrója? Mármint olyan intróra gondolok, mint amilyen a Csillagkapunak van. Vagy csak a szokásos "bemutatjuk a főcímet, és ennyi"? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.