Hozzászólás ideje: 2018. Január 10.7 éve Minden helyszín tele van makettekkel. Borzalmas mennyire nem ismerik az emberek ezeket a filmeket. Állítom a 90% csak annyit lenne képes mondani, hogy a szerelmi szál sz*r. Ezért a film is az. Pedig ennél zillionszor többről van itt szó.
Hozzászólás ideje: 2018. Január 10.7 éve Plusz a szerelmi szár nem is sz*r. (Most először csillagozom ki, amit írtam ) Szerkesztve: 2018. Január 10.7 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2018. Január 10.7 éve 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Mégúgy is hogy tudom hogy elég sok makettet használtak a filmben... még igy is megtudnak lepni. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ugyaan, ez biztos nem igaz, hát tudjuk hogy minden csakis CGI lehet Ha jól tudom már a "Hogyan készült" képek is CGI-val vannak csinálva, szóval az urak épp egy zöld háttér előtt térdepelnek és mutogatnak
Hozzászólás ideje: 2018. Január 10.7 éve 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ugyaan, ez biztos nem igaz, hát tudjuk hogy minden csakis CGI lehet Hogy Jocasta Nu kritikus szavait idézzem...: "Az az EpII-s jelenet, amelyik nem CGI, az kérem nem létezik!"
Hozzászólás ideje: 2018. Május 2.7 éve Star Wars - Mythmaking Behind The Scenes of Attack of The Clones (2002) http:// https://mega.nz/#!0vxkyZBa!qGcQhEMoIE0ptJu2ihKkwxxn9z9i370Py0lxg6R1XFA Szerkesztve: 2018. Május 2.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Május 5.7 éve 22 perccel korábban, Frenkie írta: Sajnos ez a link sem jó. Itt a működő Spoiler https://mega.nz/#!0vxkyZBa!qGcQhEMoIE0ptJu2ihKkwxxn9z9i370Py0lxg6R1XFA
Hozzászólás ideje: 2020. Május 11.5 éve Temuerra Morrison: A fejemet rá, hogy Jango jobb, mint Mace Windu. Lucas: Fogadjunk?
Hozzászólás ideje: 2020. Július 16.5 éve Facebookon osztotta meg a hivatalos Star Wars oldal ezt a képet, amin a minap elhunyt Grant Imahara éppen Coruscant egyik CGI modelljét készíti el kézzel. Szerkesztve: 2020. Július 16.5 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2020. Július 16.5 éve Fantasztikus! Kíváncsi vagyok vajon ezek a modellek megmaradtak, vagy elbontották őket?
Hozzászólás ideje: 2020. Július 16.5 éve Ezek engem mindig lenyűgöztek, meg mennyi meló lehet már egy ilyenben? Szerintem vétek ezeket elbontani.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 16.5 éve Amennyire tudom, sok mindent megtartanak eldobozolva (néhány esetben gyűjtőkhöz kerülnek). De sajnos így sem lesz jobb sorsuk, mert a legtöbb gondozás híján évek múltán javíthatatlanul tönkremegy.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 16.5 éve 47 perccel korábban, Dzséjt írta: Amennyire tudom, sok mindent megtartanak eldobozolva (néhány esetben gyűjtőkhöz kerülnek). De sajnos így sem lesz jobb sorsuk, mert a legtöbb gondozás híján évek múltán javíthatatlanul tönkremegy. Én egy naboo fighter makettjére vevő lennék
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3.5 éve 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ismerős vidék. Döbbenet hogy ott voltunk.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 4.5 éve 8 órával ezelőtt, Frenkie írta: Döbbenet hogy ott voltunk. Igen... Máig kicsit szürreális élmény.
Hozzászólás ideje: 2021. November 25.3 éve 1 órával ezelőtt, Rog írta: Köszi Rog! Tudok neki egy tökéletes helyet.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.