Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 25. Hozzászólás ideje: 2007. Február 25. (szerkesztve) Én csak most olvastam el á-tól cettig ezt az alábbi fantasztikus elemzést. Nagyon durva jó Ha ezek meglennének angolul is kint az oldaladon, lehet hogy egy egész különszámot szentelnének neked a BanthaTrack-osok Gratula! Edit: közben sikerült rátalálnom angol elemzésekre is. Ez is fel fog majd menni? Szerkesztve: 2007. Február 25. - Bomarr Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 25. Hozzászólás ideje: 2007. Február 25. ...lehet hogy egy egész különszámot szentelnének neked a BanthaTrack-osok Hát meg is érdemelné, azt hiszem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 25. Hozzászólás ideje: 2007. Február 25. Nagyon szuper kép! gyakorlatilag ahogy egymás mellé pakoltad a szereplőket, már az maga az elemzés, azon túl, hogy jól néz ki! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Gyönyörű kép Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Eszméletlenül szép! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Shettard, Rog, lokatelli, MissKarrde, Krande: Köszi! Örülök, hogy tetszik nektek. Én már a készítésekor, félkészen beleszerettem. Bomarr: Igen, folyamatosan tervezem bővíteni az angol szekciót is, de ott mindig le vagyok maradva a magyarhoz képest. Viszont a következő angol bővítés ennek a sorozatnak a leírása lesz. Ody: Elemzés valószínűleg nem lesz, maximum arról tudnék írni, hogy jutottam eddig a képig (egy igen régi poszteremen már megtalálható egy-két részlet, ami most bontakozott ki teljes egészében). Folytatás viszont alighanem lesz hozzá. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Folytatás viszont alighanem lesz hozzá. Ez a mai nap legjobb híre! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Remek kép Zoli! Bár mondjuk legfelülre el tudnám képzelni Padmé helyett Palpatine ábrázatát is amint öntelt módon megemeli az orrát és úgy néz előrefelé. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Bravó Zoli. Azt mondom, ez jobb mint a hivatalos EpII plakát. Nagyon nagyon jó munka. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Ody: Elemzés valószínűleg nem lesz, maximum arról tudnék írni, hogy jutottam eddig a képig Érdekességként ezt is leírhatnád, így kicsit eltérnél a szokásos sablontól. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Lokatelli: a mai nap híre meg az, hogy kijött a Bantha Tracks, és megint nem vagyok benne... Most vannak benne rajongói képek (gyerekrajzok), de tőlem semmi. Már meg se lepődök. Oldie: Palpatine-nak még nincs itt az ideje. Ha ő lenne ott, Padmé és a szerelmi szál egyáltalán nem lenne érzékeltetve, és Palpi a háttérhez sem passzol, ami Padméhoz viszont ideális. Ettől van meg a képben egy (szerintem nagyon szép) kettősség. Alul mindenki akcióra kész, a felső képrészt pedig Padmé áttetsző alakja foglalja el. Palpit lehet majd bámulni az EP3-as verzióban, ott figyel majd Obi-Wan helyén. Donát: Köszi! Ody: Majd megírom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. ....a mai nap híre meg az, hogy kijött a Bantha Tracks, és megint nem vagyok benne... Most vannak benne rajongói képek (gyerekrajzok), de tőlem semmi. Már meg se lepődök. Lehet, hogy pálcikaemberkékkel kéne próbálkoznod. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Oldie: Palpatine-nak még nincs itt az ideje. Ha ő lenne ott, Padmé és a szerelmi szál egyáltalán nem lenne érzékeltetve, és Palpi a háttérhez sem passzol, ami Padméhoz viszont ideális. Ettől van meg a képben egy (szerintem nagyon szép) kettősség. Alul mindenki akcióra kész, a felső képrészt pedig Padmé áttetsző alakja foglalja el.Palpit lehet majd bámulni az EP3-as verzióban, ott figyel majd Obi-Wan helyén. Én mint egy háttérben cselszövést mozgató szálként gondoltam volna rá, amint fölényesen bámul le a "művére". Kirobbantotta a klónháborút. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. "Lehet, hogy pálcikaemberkékkel kéne próbálkoznod." Majd kitalálok valamit. "Én mint egy háttérben cselszövést mozgató szálként gondoltam volna rá, amint fölényesen bámul le a "művére". Kirobbantotta a klónháborút. " Arra egy másik kép való, külön a klónháború kitöréséről (amivel kapcsolatban van is egy képötletem). Hangulatilag ahhoz illene egy ilyen Palpatine-kép. Ha ebben lenne, Padmé nélkül a sztori egyik fő szála tűnne el, és mindent az "Attack" uralna. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Szóval, a múltkori Anakin-sorozat magyar változatai: 800*600 1024*768 1280*1024 (Az oldalamról nem érhetőek el, csak innen, a fórumból.) Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Ááá, végre... Ezt vártam, mert hát végülis jó vok angolból, de azért csak magyarok vagyunk Mikor lesz új poszter? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Nem tudom... Talán a mostani vagy a következő hétvégén, de egyáltalán nem biztos. Mostanában átváltottam tanuló üzemmódba. Megvettem a Photoshop Bibliát (igazi remekmű!), és azt bújom, amikor ráérek. Így viszont nem szerkesztek képet, csak szórakozásból manipulálgatok ezt-azt, gyakorlásképpen. Ha megnézed a frissítések időpontjait, észreveheted, hogy időnként kimarad egy-egy hónap, főleg olyan képek után, amelyek nagyon tetszenek nekem. Akkor valahogy leállok egy időre, és várni kell, míg feltöltődök. A legutóbbi négy képem pedig nagyon szeretem, így nem csoda, hogy egy hónapja nem készült új poszter. Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hát igen, a művész nem dolgozhat ihlet nélkül... Nekem se megy a szöveg-, zeneírás, ha nincs hozzá hangulatom... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. (szerkesztve) Geonosisi hangulat: Obi1: Festeni sajnos csak így tudok: Teljes méretű poszter Nem festett változat (A weboldalamról még nem érhetőek el.) Szerkesztve: 2007. Április 1. - SimonZ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Egek, de jó ez a barna színvilágú kép Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Nekem is tetszik, csak az a két fej nem kéne oda felülre, mármint Anakiné és Padméé. Túlságosan megtörik az egész képnek a homogénságát. Szerintem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hát én most álltam fel a padlóról, ahonnan az államat is összeszedtem! Ez bámulatos, gyönyörű! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Szerintem meg jó, hogy ott vannak Padméék. Én akkor dobtam hanyatt magam, amikor rájöttem, hogy az a sok piros vonal egybetartozik: A halálcsillagról van szó. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Geonosis rulezzz! Nekem az tetszik benne a legjobban, mintha Poogle oda lenne láncolva Dookuhoz. Vagy ez csak véletlen egybeesés? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Nagyon jó Ez az összeláncolás tényleg jól jön ki. Geonosisi mondjuk nekem kicsit fura, mintha a Föld lenne gyűrűvel és vörös színnel Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. észtveszejtő mű... ez nem semmi. Nálam pedig a padmé anakin halálcsillagos montázsa jelenti a kép koronáját. Ehhez már gratulálni se lehet, mit ér az... Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hát, ilyet talán azóta nem is éreztem, mióta először meghallottam a Deep Purple Sometimes I Feel Like Screaming-jét... Az is extázispillanat volt... Lehet, hogy ez is, nemotm... De te király vagy Zoli, már nem vehetünk egyszerű embernek... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Nagyon jó kép lett, gratula! Nekem sincs bajom azzal hogy ott van Anakin és Padme képe, csak azzal hogy rajtavan a halálcsillag.Vagy az egyik vagy a másik, de a kettő egyszerre fura. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Zoli, már nem vehetünk egyszerű embernek... Jah. Elég komplikált eset. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Nekem a kép elhelyezésével van a bajom. Szerintem jobban ütne ha csak a Halálcsillag sejlene fel Geonosis mögül Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.