Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én csak most olvastam el á-tól cettig ezt az alábbi fantasztikus elemzést. Nagyon durva jó :o:) Ha ezek meglennének angolul is kint az oldaladon, lehet hogy egy egész különszámot szentelnének neked a BanthaTrack-osok :)

Gratula!

Edit: közben sikerült rátalálnom angol elemzésekre is. Ez is fel fog majd menni?

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Nagyon szuper kép!

gyakorlatilag ahogy egymás mellé pakoltad a szereplőket, már az maga az elemzés, azon túl, hogy jól néz ki!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Shettard, Rog, lokatelli, MissKarrde, Krande: Köszi! Örülök, hogy tetszik nektek. :oops: Én már a készítésekor, félkészen beleszerettem.

Bomarr: Igen, folyamatosan tervezem bővíteni az angol szekciót is, de ott mindig le vagyok maradva a magyarhoz képest. Viszont a következő angol bővítés ennek a sorozatnak a leírása lesz.

Ody: Elemzés valószínűleg nem lesz, maximum arról tudnék írni, hogy jutottam eddig a képig (egy igen régi poszteremen már megtalálható egy-két részlet, ami most bontakozott ki teljes egészében). Folytatás viszont alighanem lesz hozzá. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Remek kép Zoli! :D

Bár mondjuk legfelülre el tudnám képzelni Padmé helyett Palpatine ábrázatát is amint öntelt módon megemeli az orrát és úgy néz előrefelé. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lokatelli: a mai nap híre meg az, hogy kijött a Bantha Tracks, és megint nem vagyok benne... :P Most vannak benne rajongói képek (gyerekrajzok), de tőlem semmi. Már meg se lepődök. :P

Oldie: Palpatine-nak még nincs itt az ideje. :) Ha ő lenne ott, Padmé és a szerelmi szál egyáltalán nem lenne érzékeltetve, és Palpi a háttérhez sem passzol, ami Padméhoz viszont ideális. Ettől van meg a képben egy (szerintem nagyon szép) kettősség. Alul mindenki akcióra kész, a felső képrészt pedig Padmé áttetsző alakja foglalja el.

Palpit lehet majd bámulni az EP3-as verzióban, ott figyel majd Obi-Wan helyén. :D

Donát: Köszi!

Ody: Majd megírom. :P

Hozzászólás ideje:
....a mai nap híre meg az, hogy kijött a Bantha Tracks, és megint nem vagyok benne... :D Most vannak benne rajongói képek (gyerekrajzok), de tőlem semmi. Már meg se lepődök. :P

Lehet, hogy pálcikaemberkékkel kéne próbálkoznod. :):P

Hozzászólás ideje:
Oldie: Palpatine-nak még nincs itt az ideje. :D Ha ő lenne ott, Padmé és a szerelmi szál egyáltalán nem lenne érzékeltetve, és Palpi a háttérhez sem passzol, ami Padméhoz viszont ideális. Ettől van meg a képben egy (szerintem nagyon szép) kettősség. Alul mindenki akcióra kész, a felső képrészt pedig Padmé áttetsző alakja foglalja el.

Palpit lehet majd bámulni az EP3-as verzióban, ott figyel majd Obi-Wan helyén. :)

Én mint egy háttérben cselszövést mozgató szálként gondoltam volna rá, amint fölényesen bámul le a "művére". :P Kirobbantotta a klónháborút.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

"Lehet, hogy pálcikaemberkékkel kéne próbálkoznod."

Majd kitalálok valamit. :)

"Én mint egy háttérben cselszövést mozgató szálként gondoltam volna rá, amint fölényesen bámul le a "művére". Kirobbantotta a klónháborút. "

Arra egy másik kép való, külön a klónháború kitöréséről (amivel kapcsolatban van is egy képötletem). Hangulatilag ahhoz illene egy ilyen Palpatine-kép. Ha ebben lenne, Padmé nélkül a sztori egyik fő szála tűnne el, és mindent az "Attack" uralna.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem tudom... Talán a mostani vagy a következő hétvégén, de egyáltalán nem biztos.

Mostanában átváltottam tanuló üzemmódba. Megvettem a Photoshop Bibliát (igazi remekmű!), és azt bújom, amikor ráérek. Így viszont nem szerkesztek képet, csak szórakozásból manipulálgatok ezt-azt, gyakorlásképpen.

Ha megnézed a frissítések időpontjait, észreveheted, hogy időnként kimarad egy-egy hónap, főleg olyan képek után, amelyek nagyon tetszenek nekem. Akkor valahogy leállok egy időre, és várni kell, míg feltöltődök. A legutóbbi négy képem pedig nagyon szeretem, így nem csoda, hogy egy hónapja nem készült új poszter. :roll:

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik, csak az a két fej nem kéne oda felülre, mármint Anakiné és Padméé. Túlságosan megtörik az egész képnek a homogénságát. Szerintem.

Hozzászólás ideje:

észtveszejtő mű... ez nem semmi. Nálam pedig a padmé anakin halálcsillagos montázsa jelenti a kép koronáját. Ehhez már gratulálni se lehet, mit ér az... :cry:

Hozzászólás ideje:

Hát, ilyet talán azóta nem is éreztem, mióta először meghallottam a Deep Purple Sometimes I Feel Like Screaming-jét... :) Az is extázispillanat volt... Lehet, hogy ez is, nemotm... De te király vagy Zoli, már nem vehetünk egyszerű embernek... :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kép lett, gratula!

Nekem sincs bajom azzal hogy ott van Anakin és Padme képe, csak azzal hogy rajtavan a halálcsillag.Vagy az egyik vagy a másik, de a kettő egyszerre fura.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.