Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Most tették közzé, hogy 2012.02.10 -én (péntek) lesz a premier! Már nincs egy év se addig! Most akartam én is szólni Viszont hurrá, jó hamar lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Most akartam én is szólni Viszont hurrá, jó hamar lesz Remélem lesz IMAX -ban is! De ha nem, akkor melyik a legjobb 3D-s terem? Nem is láttam még sima 3D-t. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. IMAXban kevés az esélye. Hogy melyik a legjobb 3D-s terem az meg szubjektív. Nekem bejön a Westend, bár gond inkább azzal van, hogy maga a 3D-s film sajnos jóval sötétebb árnyalatú mint a hagyományos 2d-s mű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. IMAXban kevés az esélye. Hogy melyik a legjobb 3D-s terem az meg szubjektív. Nekem bejön a Westend, bár gond inkább azzal van, hogy maga a 3D-s film sajnos jóval sötétebb árnyalatú mint a hagyományos 2d-s mű. Majd meglátjuk. Szó szerint. Megveszed a jegyeket? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Majd meglátjuk. Szó szerint. Megveszed a jegyeket? Ha kapok rá zsét Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerintem ha Amerikában is IMAX lesz, akkor itt is. Most alakítják át digitálissá az itteni termet, tehát kvázi nulla lesz a kópia költsége, remélhetőleg több filmet bevállalnak majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerintem ha Amerikában is IMAX lesz, akkor itt is. Most alakítják át digitálissá az itteni termet, tehát kvázi nulla lesz a kópia költsége, remélhetőleg több filmet bevállalnak majd. Ha IMAX lesz, akkor ugrani kell majd nagyon gyorsan a jegyekre. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ha IMAX lesz, akkor ugrani kell majd nagyon gyorsan a jegyekre. Hát ebben profik vagyunk. Amúgy szerintem a Westend 3D-s terme a legjobb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hát nem sokon múlott a múltkor se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hát nem sokon múlott a múltkor se. De Te ügyes vagy, épp ezért bízunk meg majd vele most is. Pénz lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerintem akkor nálunk 02.09-én lesz, mert nálunk csütörtök a premiernap, odaát meg péntek Azért szoktunk egy nappal korábban látni premierfilmeket. Jó hír, hogy már februárban jön, bár én kibírtam volna a várakozást, ha egy szép tavaszi napon mehetnénk mozizni a zord tél helyett. Hagyományosan a május az SW-filmek hónapja. Nem tudnám megmondani, melyik 3D-terem a legjobb, én olyan kis eltéréseket nem igazán veszek észre, de nem is érdekel különösebben. Bár ha szinkronos lesz, akkor mindenképpen MOM Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Nem tudnám megmondani, melyik 3D-terem a legjobb, én olyan kis eltéréseket nem igazán veszek észre, de nem is érdekel különösebben. Bár ha szinkronos lesz, akkor mindenképpen MOM Nem hinném. Ha nem lesz itthon, jönne valaki külföldre? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. (szerkesztve) Ha nem lesz itthon, jönne valaki külföldre? Az kismillió dologtól függne, de szerintem itthon is lesz. Szerkesztve: 2011. Március 3. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. A Westendben is van szinkronos vetítés. Főleg, hogy 3D-s még ez pluszban jól is jön. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. De Te ügyes vagy, épp ezért bízunk meg majd vele most is. Pénz lesz. Naaaaa, ne túlozzunk Sokkal inkább gyors, a vén fejemmel Meglátjuk, hogy jön ez majd össze jövőre. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Nekem is megér egy jegyet, hogy Jar-Jart 3D-ben láthassam :yes: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Naaaaa, ne túlozzunk Sokkal inkább gyors, a vén fejemmel Meglátjuk, hogy jön ez majd össze jövőre. És azt is mekkora lesz az érdeklődés. Szerintem nagyságrendekkel kisebb mint az Avatarra, szóval annyira nem kell paráznunk. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. És azt is mekkora lesz az érdeklődés. Szerintem nagyságrendekkel kisebb mint az Avatarra, szóval annyira nem kell paráznunk. Szerintem a világvége előtt mindenki látna akar egy 3D-s Star Wars filmet...nagy harc lesz az ülőhelyekért :D Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Őszintén szólva engem leginkább a nyitószöveg érdekel 3D-ben. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. És azt is mekkora lesz az érdeklődés. Szerintem nagyságrendekkel kisebb mint az Avatarra, szóval annyira nem kell paráznunk. Szerintem meg pont akkora. Irdatlan mennyiségü rajongó van. Oldie-nak baromira kell sietnie ha a premier hetének szombatjára akarunk menni. Mert ugye nem várunk egy hetet? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Őszintén szólva engem leginkább a nyitószöveg érdekel 3D-ben. Ne csigázz. Szerintem meg pont akkora. Irdatlan mennyiségü rajongó van. Oldie-nak baromira kell sietnie ha a premier hetének szombatjára akarunk menni. Mert ugye nem várunk egy hetet? Igazad lehet. Nézzük meg a lehető leghamarabb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Bőven összeszedet már az első bemutató óta a Baljós Árnyak annyi új rajongót, hogy elérje az Avatar hazai nézettségét. De azért remélem nem ovisok fognak körbeülni minket Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Azt se felejtsük el, hogy a Baljós volt az a film, ami az Avatarig vezette a hazai nézettségi listát Most visszafoglalhatja megérdemelt helyét Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ebben annyira nem vagyok biztos, mert a nézettségi listát most majd a klasszikus részek fogják visszafoglalni. Az "öregek" tuti nem egyszer fogják megnézni őket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ezzel a dátummal mindjárt sokkal közelibbnek, valóságosabbnak érzem az eseményt. Nagyszerű, hogy ezt is megértük. És nem utolsósorban, megint láthatom a filmet moziban - az első és mindeddig utolsó alkalommal még nem igazán tetszett. Amúgy szerintem a Westend 3D-s terme a legjobb. Szerintem is. A Westend egyébként is az egyik legkényelmesebb mozi Pesten (és Budán). Jó hír, hogy már februárban jön, bár én kibírtam volna a várakozást, ha egy szép tavaszi napon mehetnénk mozizni a zord tél helyett. Hagyományosan a május az SW-filmek hónapja. A moziban szerencsére nem számít az időjárás, de igazad van. Ha kevesebb az ember holmija, már jobb. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ebben annyira nem vagyok biztos, mert a nézettségi listát most majd a klasszikus részek fogják visszafoglalni. Figy, akkor egyezzünk ki abban, hogy minden évben az aktuális SW epizód üljön a legtetején. Mire vége lesz a 6 filmnek, az Avatar csak a 7. lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Figy, akkor egyezzünk ki abban, hogy minden évben az aktuális SW epizód üljön a legtetején. Mire vége lesz a 6 filmnek, az Avatar csak a 7. lesz. Ámen. Bár ha időközben elkészül a Mas Effect film akkor borul a bili. De legalább jót fogunk mozizni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Célszerű lenne az egész saga fórumnak kibérelni egy termet. Szerintem lenne rá igény. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Nem hinném. Ha nem lesz itthon, jönne valaki külföldre? Bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen: ha szinkronosan adnák, akkor biztosan a MOM-ban nézném, mert ott tuti lehet feliratos verziót nézni még akkor is. Szinte biztosan nem mennék csak ezért külföldre. Az ország közepétől meg minden külföld elég messze van Őszintén szólva engem leginkább a nyitószöveg érdekel 3D-ben. Legjobb része lesz a filmnek Az IMAX-ben is mekkora már, amikor a film előtt elindul a 3D Azt se felejtsük el, hogy a Baljós volt az a film, ami az Avatarig vezette a hazai nézettségi listát Most visszafoglalhatja megérdemelt helyét Ha összeadják a 2D vetítésekkel, akkor nagy valószínűséggel. A moziban szerencsére nem számít az időjárás, de igazad van. Ha kevesebb az ember holmija, már jobb. Hajaj, sok holmival van már pocsék tapasztalatom. Ilyenkor egy kabát, amit állandóan húzni-vonni kell, ha az ember nem teszi be a ruhatárba, baromira zavaró tud lenni. Amúgy is zavaró Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Ilyenkor egy kabát, amit állandóan húzni-vonni kell, ha az ember nem teszi be a ruhatárba, baromira zavaró tud lenni. OFF: Én az ilyenek miatt szoktam kamu néven is magam mellé foglalni egy helyet a ruhák és a táska miatt. Azt on-lány már nem tudják lefoglalni, a kezdés előtt fél órával pedig nincs annyi vásárló már, hogy azt a helyet 100%-osan kiadják. Az esetek 25%-ában van csak az, hogy oda vesznek jegyet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.