Jump to content

The Phantom Menace - 3D

Recommended Posts

Apropó: én a régi trilógiát nem is láttam még moziban.
Én mindet láttam moziban, ráadásul készítési sorrendben, de ettől még nagyon örülök a hírnek! :)

2012-ben akkor nagy SW saga fórumtali az IMAX bejárata előtt? :)
Ez lesz az első program, amit 2012-re tervezek. :D

Hát ez nagyon nagy hír. Csak így belegondoltam, hogy hány jelenet lesz nagyszerű 3D-ben. Pildihez hasomlóan én is mind a 6 filmet moziban láttam(a régi trilógiát írdatlan sokszor), de most újra jó lesz beülni rá. Ja és választ kaptunk a "Mi lesz a saga jövöje?" kérdésre is.

Lehet, hogy a CGI Yodát könnyebb lesz 3D-síteni, így elképzelhető a CGI. Már eleve létezik CGI Yoda, nagy marhaság lenne nem élni a lehetőséggel.

Épp írni akartam, hogy nagyot dobna az epizódon a báb Yoda CGI-re cserélése, mert szerintem a TPM egyik, ha nem az egyetlen gyenge pontja. A többi epizódban is akadnak hasonló apróságok, amiket jó lenne, ha figyelembe vennének, így tekinthetnénk az egész 3D-s saga-t egy legújabb Special Edition-nek. ;)

Épp írni akartam, hogy nagyot dobna az epizódon a báb Yoda CGI-re cserélése, mert szerintem a TPM egyik, ha nem az egyetlen gyenge pontja. A többi epizódban is akadnak hasonló apróságok, amiket jó lenne, ha figyelembe vennének, így tekinthetnénk az egész 3D-s saga-t egy legújabb Special Edition-nek. ;)
Szerintem a Blu-Ray változatot fogják dimenzionálni.

Itt a 3D lesz a nagy húzás.
Vajon eme hír után hényan fogják megvenni a "sima" Blu-rayt jövőre? Mert az tuti, hogy aki már a 3D-s tv-re gyűjt az lehet, hogy kivárja a 3D-s lemezeket is ;) Igaz, azt egyszerre nem tudja majd megvenni, de szép sorjában igen. Hú ha most belegondolok, hogy a 3D-s Blu-ray SW kiadás is hányféleképpen lesz variálva :) Ilyen díszdoboz, olyan díszdoboz. Gyűjtői kiadás.....

Lucas igazán örökbefogadhatna :)

Vajon eme hír után hényan fogják megvenni a "sima" Blu-rayt jövőre? Mert az tuti, hogy aki már a 3D-s tv-re gyűjt az lehet, hogy kivárja a 3D-s lemezeket is :) Igaz, azt egyszerre nem tudja majd megvenni, de szép sorjában igen. Hú ha most belegondolok, hogy a 3D-s Blu-ray SW kiadás is hányféleképpen lesz variálva :) Ilyen díszdoboz, olyan díszdoboz. Gyűjtői kiadás.....

Egy rajongó szerintem megveszi az összes kiadást ;)

Egy rajongó szerintem megveszi az összes kiadást :)
Nem feltétlenül :)

Extráktól függ, mert a filmeket (ha az SE változatok jelennek meg) csak emiatt nem fogom megvenni. ;)

Ha tömve lesz extrákkal, vagy ha az eredeti, moziban játszott verziót rakja rá (nem fogja) akkor igen :)

Vajon eme hír után hényan fogják megvenni a "sima" Blu-rayt jövőre? Mert az tuti, hogy aki már a 3D-s tv-re gyűjt az lehet, hogy kivárja a 3D-s lemezeket is ;) Igaz, azt egyszerre nem tudja majd megvenni, de szép sorjában igen. Hú ha most belegondolok, hogy a 3D-s Blu-ray SW kiadás is hányféleképpen lesz variálva :) Ilyen díszdoboz, olyan díszdoboz. Gyűjtői kiadás.....

Biztos lesz majd. Valamikor 2017 -ben. Jó várakozást. :) De ugye most nem kezdjük el ezt a témát? A GYU nyolc éves fennállása alatt már több kiadásban jelent meg mint az SW harminc év alatt. Nekem meg itthonra továbbra sem kell 3D, szal' nem érdekel ez a vonal.