csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Fotózd le és rakd fel. Mármint Én? Hisz lentebb bent van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Félreértettem, másra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Félreértettem, másra gondoltam. Na elvesztettem a fonalat. Sebaj.. Amúgy holnap fogom az extra lemezt kivesézni, ha minden jó megy délelőtt. Nagyon várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Nekem is megjött. Nagyon szép, nem karcos sehol. Az első dokumentumfilmet már majdnem végignéztem, csak közben elkérték a tévét.. de eddig le vagyok nyűgözve, nagyon tetszik! off Frenkie, nem váltanál avatart? Ugyanis az enyémet használod. Lefelé görgetve a hozzászólásokat majdnem azt hittem, hogy már hozzászóltam, csak nem emlékszem rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Nekem is megjött. Nagyon szép, nem karcos sehol. Az első dokumentumfilmet már majdnem végignéztem, csak közben elkérték a tévét.. de eddig le vagyok nyűgözve, nagyon tetszik! off Frenkie, nem váltanál avatart? Ugyanis az enyémet használod. Lefelé görgetve a hozzászólásokat majdnem azt hittem, hogy már hozzászóltam, csak nem emlékszem rá... Pedig tegnap váltottam erre. Az avatar-listában volt. Azt nem tudtam hogy nem lehet 2 embernek ugyanaz. Akkor sorry, váltok. Én is pont azért váltottam le az előzőt, mert néha azt hittem én írtam a hozzászólást, pedig más(akinek ugyanaz az avatarja). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. (szerkesztve) Pedig tegnap váltottam erre. Az avatar-listában volt. Azt nem tudtam hogy nem lehet 2 embernek ugyanaz. Akkor sorry, váltok. Én is pont azért váltottam le az előzőt, mert néha azt hittem én írtam a hozzászólást, pedig más(akinek ugyanaz az avatarja). Köszönöm. Tudtommal senki nem tiltja, hogy két embernek ugyanaz legyen az avatarja, csak hát zavaró jelenség, ha ilyen adódik, pont azért, mert egymást elsősorban "látásból" ismerjük fel és csak másodsorban a név alapján, legalábbis én így vagyok vele. Egyszerűbb követni a hozzászólásokat, ha az avatarok egyediek és megkülönböztetik egymástól a tagokat. Off vége Szerkesztve: 2016. Április 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megnéztem a nagy dokumentumfilmet is, szerintem kiváló lett, jól érzékeltették az előkészületeket és a forgatást is. Igazán hangulatba hozott. Érdekesség, hogy alatta szinte 80% -ban PT zene szólt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Az engem is meglepett, de kellemesen. Főleg, hogy majdnem az összes extra alatt ep1-2-3 zene szól többségében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. (szerkesztve) Kivégeztem az extra lemezt! Nagyon jó és tartalmas szerintem. Régebben a kivágott jeleneteket tartottam mindig a fő extrának. Ezúttal valóban jó, hogy a vágóasztalon maradtak. Azthittem köztük lesz, a kastély-beli jelenet, ahol Maz használja az erőt, de nem volt a lemezen.. Mindegyik extra tetszett, még a Force for Change is, mert volt benne egy óriási poén Harrison Ford-dal. "Ki a kedvnc szereplőd?" A fő dukumentumfilm persze a leginformatívabb, de a rövidek is jók. Luke övét láthatjuk néhány eddig nem látott kameraállásból is a lemezen -már meg nem mondom hol-, de a kard szerintem nem volt rajta a forgatáson. A DVD menüje abszolúte a BD butított változata, szóval hálisten nem egy állókép.. Ja és vissza a BD-re: Jó, hogy a film lemezén a "töltő-képernyő" a saga BD-hez hasonlít. csak itt BB-8 pörög nekünk, nem R2! Másnak is feltűnt, hogy az O-ring-en a logóban a "W"-be belecsempészték Luke-ot? Szerkesztve: 2016. Április 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Én is sasoltam Hamill övét, és tényleg nem fityegett ott a kard. Viszont a kellékek között az ep6-os markolat már többször is feltűnt, szóval újra elkészítették. Csak lehet, hogy feleslegesnek vélték feltenni, hiszen a filmben az öve sem igazán látszik és nem is használja. Anno Ben övén sem lógott mindig ott az ep4-ben, bár igaz, többnyire a lakásában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Ami még feltűnt és szinte sértette a fülemet, hogy egyesek "kiló"-zzák "kájló"-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Tényleg fura volt, ahogyan pl. Hamill kiejti a Kylot. Jók az extrák, de a kisfilmek elég rövidek voltak. Főleg a zenésből és az olvasópróbából néztem volna még valamennyit, és a vizuális effektek is megértek volna még egy kis időt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Én csak nagyon finoman mondom -hogy az elégedetlenség gyanúja se vetődjôn rám- hogy szívesen láttam volna egy csokorban az előzeteseket és tv-spotokat extraként.-régen ennek divatja volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Azt én is, de sajnos az inkább a Foxra jellemző, meg még talán a Universal kiadványaira - más kiadványokon még nem találkoztam trailerekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Jól látom az MM honlapján, hogy a fekete nem elérhető? Havány ikonja van felkiáltójellel és az ár sincs kint. Mit jelent ez? Csak nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Jól látom az MM honlapján, hogy a fekete nem elérhető? Havány ikonja van felkiáltójellel és az ár sincs kint. Mit jelent ez? Csak nem? De. Az ország átállt a sötét oldalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Elfogyott volna két nap alatt? Nem tudom elhinni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Elfogyott volna két nap alatt? Nem tudom elhinni... Az áruházakban még vélhetően van. De fogyjon el minél előbb, annál nagyobb esélyünk van a Rouge One-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Az áruházakban még vélhetően van. De fogyjon el minél előbb, annál nagyobb esélyünk van a Rouge One-ra. Úgy ám! Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megvan most màr nekem is a fekete. Fél órája vettem a DP-an lévő MM-ban. Csak 2 db volt a feketéből. A fehérből több leledzett a polcon. Jelenleg a vétel örömére kitünő belga meggysört kortyolgatok a Pépi sörözőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. (szerkesztve) Megvan most màr nekem is a fekete. Fél órája vettem a DP-an lévő MM-ban. Csak 2 db volt a feketéből. A fehérből több leledzett a polcon. Jelenleg a vétel örömére kitünő belga meggysört kortyolgatok a Pépi sörözőben. ��Ma még megnézem a filmet és pár extrát is. Nem látom a hibát a leírtakban! Egészségedre! Szerkesztve: 2016. Április 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Na ez érdekes. Az Aurora lejátszó onnan kezdi a filmet mikor mutatják a rohamoszikat a leszállóegységben. Se a nyitószöveg nincs se alulról a csillagromboló. Az első kocka hogy villognak a fények a leszállóegységben a rohamoszik között. Nem lehet visszamenni az elejére sem a csúszkával, sem menüből. Mi lehet a gond. Más nem tapasztalt ilyet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Na ez érdekes. Az Aurora lejátszó onnan kezdi a filmet mikor mutatják a rohamoszikat a leszállóegységben. Se a nyitószöveg nincs se alulról a csillagromboló. Az első kocka hogy villognak a fények a leszállóegységben a rohamoszik között. Nem lehet visszamenni az elejére sem a csúszkával, sem menüből. Mi lehet a gond. Más nem tapasztalt ilyet? Nem. Hálaég minden tökéletes. Nem tudom mi lehet a gond, de részvétem. Tudom most mit érezhetsz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Én ezért preferálom az asztali BD lejátszót. Ott mindig minden tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Én ezért preferálom az asztali BD lejátszót. Ott mindig minden tökéletes. Ja, mondjuk nekem is "asztali" van. Bele se gondoltam, hogy mi lehet az "Aurora". Nekem idegenül hatott. Azthittem egy lejátszó-márka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Na ez érdekes. Az Aurora lejátszó onnan kezdi a filmet mikor mutatják a rohamoszikat a leszállóegységben. Se a nyitószöveg nincs se alulról a csillagromboló. Az első kocka hogy villognak a fények a leszállóegységben a rohamoszik között. Nem lehet visszamenni az elejére sem a csúszkával, sem menüből. Mi lehet a gond. Más nem tapasztalt ilyet? Dobtam egy PM-et ez ügyben. Sajnos ez az Aurora egyik betegsége, ami csak a Star Wars filmeknél jelentkezik (szám szerint az ep1-3-nál és ezek szerint az ep7-nél), meg a TCW 4. évadánál. Sehol máshol nem találkoztam ezzel a gonddal. Az Aurora nem az SW barátja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Még mindig hihetetlen látni, hogy egy újabb SW film van a polcon a "teljes" SAGA BD -k után... Holnap adni fogja az ívet a Jedi eseményei után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Én ezért preferálom az asztali BD lejátszót. Ott mindig minden tökéletes. Jó a pc-s is csak meg kell találni a megfelelő szoftvert és Dzséjt segítségével sikerült is. Nehogy már kitoljon velem egy vacak gép. Attól hogy van egy kis probléma attól nem kell rohanni asztalit venni, hanem a problémát kell orvosolni, hisz a bd-olvasós optikai meghajtó ugyanaz fizikailag mint egy asztali lejátszó. Tehát nehogy már ne játssza le. Dobtam egy PM-et ez ügyben. Sajnos ez az Aurora egyik betegsége, ami csak a Star Wars filmeknél jelentkezik (szám szerint az ep1-3-nál és ezek szerint az ep7-nél), meg a TCW 4. évadánál. Sehol máshol nem találkoztam ezzel a gonddal. Az Aurora nem az SW barátja. Köszi a segítséget. Szóval megnéztem a filmet. A képminőség és hangok elképesztően jó minőségűek. A szomszédok is biztos élvezték, adtam rá kakaót. A kedvenc akciójelenetem mikor Rey és Finn menekülnek a Falconnal a Jakkun mindent ütött mind hangzásban mind képminőségben. Nagyon megérte az árát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Emlékszem rá, hogy hónapokig nem tudtad megnézni a SAGA BD -t valami kodec miatt. Nálam ilyen nem létezik, ki is vágnám az ablakon az egészet ha valami genyó program miatt hónapokat kellene várnom egy ilyen eseményre. Sose fogok PC -n BD filmeket nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Emlékszem rá, hogy hónapokig nem tudtad megnézni a SAGA BD -t valami kodec miatt. Nálam ilyen nem létezik, ki is vágnám az ablakon az egészet ha valami genyó program miatt hónapokat kellene várnom egy ilyen eseményre. Sose fogok PC -n BD filmeket nézni. Én úgy vagyok vele, hogy akármennyire is imádom a Star Warst, a kedvéért nem fogok venni új tévét (sajnos nem állok annyira jól), a százkilós CRT meg... hogy is mondjam, akkor már nézhetném VHS-ről is. Gépen viszont a Full HD monitoron elég szépek a BD verziók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.