Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Valami borzalmas szörnyű ez a szinkron Szkájvolker. Yodának olyan hangja van, mint egy herélt csikónak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... Beba még cikket is írt eme szinkron fenségességéről. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... Hát, ízlések és pofonok. Amúgy állítólag ez egy szinkronrendezői hiba, azt hitték, Vader robot, és mint ilyen, nincsenek érzelmei... Szerkesztve: 2010. Február 18. - kolmilan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Nekem is ez a kedvencem, annak ellenére, hogy én is rossznak tartom Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Pedig én ezezl láttam anno baromi sokszor moziban.Most tényleg valami borzalom, főleg Han hangja. Szerkesztve: 2010. Február 18. - Frenkie Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Tényleg van benne pár "érdekesség", Palpatine borzasztó, Yoda dettó, és már Han se tetszene egyáltalán. Ennek ellenére jó volt újra hallani. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A Birodalom esetében is ezen a régin nőttem fel, nekem ezt a legjobb hallgatni, akármilyen is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A Birodalom esetében is ezen a régin nőttem fel, nekem ezt a legjobb hallgatni, akármilyen is Végre valami "normális" műértő kolléga Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Végre valami "normális" műértő kolléga Köszi Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Nekem egyáltalán nem tetszik ez a szinkron. A SE-t láttam először, így az a kedvenc szinkronverzióm. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A SE-t láttam először, így az a kedvenc szinkronverzióm.Én ugyanezen ok miatt szeretem ezt a változatot Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Ez tényleg nagyon gáz. Yoda cincog mint valami kis barlangi patkány, Han és Palpatine szörnyű, hogy Luke-ról és 3PO-ról ne is beszéljek... "szkájvólker" A legjobb, Csubi és Artu szinkronja! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Én ugyanezen ok miatt szeretem ezt a változatot Szerintem a nagy többségnél így van Amit először hallott, azt szereti a legjobban, akárhogy is cincog vagy nem cincog Yoda Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Szerintem a nagy többségnél így van Amit először hallott, azt szereti a legjobban, akárhogy is cincog vagy nem cincog Yoda Ez így van. Lehet az a szinkron borzalmasabb, mint a maiak (bár régen inkább csak a szöveghűséggel volt a baj, a hangok, szövegek eredetisége/magyarsága kiváló volt). Mert hiába mondja Ripley az Aliensben, hogy az egész bolygót robbantsák fel (okozva ezzel nem kevés vitát a vak magyar rajongók között...), hiába mondja Leia, hogy a rohamosztagosokat beveszik (okozva ezzel nem kevés vitát az angol eredetit nem ismerő magyar rajongók között...), akkor is ez ragadt meg az emberben, és szerette meg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Furcsa, hogy Vader és Luke párbajánál Vader "szuszogása" nem hallatszik. Gondolok itt arra, amikor lesből rátámad a fiára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Furcsa, hogy Vader és Luke párbajánál Vader "szuszogása" nem hallatszik. Gondolok itt arra, amikor lesből rátámad a fiára. Gondolom le tudja kapcsolni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. A lélegeztetőgépet? Elég káros lenne az egészségére Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Max addig nem vesz levegőt, amíg lesben áll. Végül is, csak egy gombnyomás... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. A lélegeztetőgépet? Elég káros lenne az egészségére Az ep3-ban is elég jól elvolt a lélegeztető gép nélkül, míg odaért Palpatine, majd a klónok visszarohantak a gépre, majd odavitték a mediágyat és rákapcsolták az oxigénre (és akkor is csak egy maszkot kapott, hol még hosszú órákra van a vastüdőtől!). És valószínűleg az nem két perc volt. Mint ahogy az ep6 végén is elég jól elvolt még egy ideig a defektes vastüdővel. Ja és persze ugye az ep5-ben is van egy jelenet, amikor nincs rajta a sisak és nem zúg a vastüdő, akkor sem kékül különösebben a feje. Ezek után csak kibírta azt a pár percet, míg Luke odaért hozzá Vader tüdeje csak károsodott, nem ment tönkre teljesen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. No akkor egy kis kiegészítés. Nem a sisakon keresztül kapta a zoxigént, hanem a mellpáncélján hordott lélegeztetőgép volt becsövezve a mellkasába. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. No akkor egy kis kiegészítés. Nem a sisakon keresztül kapta a zoxigént, hanem a mellpáncélján hordott lélegeztetőgép volt becsövezve a mellkasába. Aha, az EU szerint, ám a filmek tanulsága szerint a sisak is kell hozzá, mert az ep6-ban amint leveszik, leáll a lélegeztető, az ep3-ban és ep5-ben meg csak azután indul be, hogy rátették Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szavazzatok! EPV vs. Serenity És a serenity vezet egyelőre! Már ez önmagában egy hatalmas vicc! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. És a serenity vezet egyelőre! Már ez önmagában egy hatalmas vicc! Eléggé, mert a Serenity - hiába szeretem nagyon a Firefly univerzumot - baromi gyenge film. Annál még a sorozat azonos című pilotja is sokkal jobb lett. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Jé, az ott a háttérben egy folyosó. Kezeket fel, ki vette már ezt észre? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Jé, az ott a háttérben egy folyosó. Kezeket fel, ki vette már ezt észre? Észrevettem már ezt korábban, csak nem tudtam mi az. Folyosóra emlékeztetett de nem hittem, hogy az is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Észrevettem már én is, szerintem elég szembetűnő. Viszont nem folyosó (vagy inkább függőhíd). Amikor Luke megy fel a lépcsőn és szemből (féloldalasan) mutatják, látni egy másik ugyanilyen akármit a másik oldalon, és ott egyértelműen látszik, hogy ez csak ilyen furcsa díszítőelem. Gondolom a terem mindegyik oldalán van. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Észrevettem már én is, szerintem elég szembetűnő. Viszont nem folyosó (vagy inkább függőhíd). Amikor Luke megy fel a lépcsőn és szemből (féloldalasan) mutatják, látni egy másik ugyanilyen akármit a másik oldalon, és ott egyértelműen látszik, hogy ez csak ilyen furcsa díszítőelem. Gondolom a terem mindegyik oldalán van. Szerintem talán egyfajta kezdetleges trükk... nem gondolták, hogy bárki ki fogja kockázni a filmet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Ebben mi az érdekes? Mondjuk a második lépcsőn az a hajszál se különleges..... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Szerintem talán egyfajta kezdetleges trükk... nem gondolták, hogy bárki ki fogja kockázni a filmet. Nem ezért vagy azért, de ez kockázás nélkül is tökéletesen észrevehető, elvégre végig látható, amíg ott fenn állnak, ami ugye nem két másodperc. Más kameraállásban meg a terem többi szegletében lévő ugyanilyen képződmény. Ha ez egy trükk akar lenni, akkor pályázhat a Star Wars legelcseszettebb trükkjére. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.