Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... :roll:

Hozzászólás ideje:
Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... :roll:

Hát, ízlések és pofonok. :) Amúgy állítólag ez egy szinkronrendezői hiba, azt hitték, Vader robot, és mint ilyen, nincsenek érzelmei...

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Pedig én ezezl láttam anno baromi sokszor moziban.Most tényleg valami borzalom, főleg Han hangja.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Tényleg van benne pár "érdekesség", Palpatine borzasztó, Yoda dettó, és már Han se tetszene egyáltalán. :) Ennek ellenére jó volt újra hallani. :roll:

Hozzászólás ideje:
Én ugyanezen ok miatt szeretem ezt a változatot :)

Szerintem a nagy többségnél így van :D Amit először hallott, azt szereti a legjobban, akárhogy is cincog vagy nem cincog Yoda :o

Hozzászólás ideje:
Szerintem a nagy többségnél így van :) Amit először hallott, azt szereti a legjobban, akárhogy is cincog vagy nem cincog Yoda :D

Ez így van. Lehet az a szinkron borzalmasabb, mint a maiak (bár régen inkább csak a szöveghűséggel volt a baj, a hangok, szövegek eredetisége/magyarsága kiváló volt). Mert hiába mondja Ripley az Aliensben, hogy az egész bolygót robbantsák fel (okozva ezzel nem kevés vitát a vak magyar rajongók között...), hiába mondja Leia, hogy a rohamosztagosokat beveszik (okozva ezzel nem kevés vitát az angol eredetit nem ismerő magyar rajongók között...), akkor is ez ragadt meg az emberben, és szerette meg.

• 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
A lélegeztetőgépet? Elég káros lenne az egészségére :P

Az ep3-ban is elég jól elvolt a lélegeztető gép nélkül, míg odaért Palpatine, majd a klónok visszarohantak a gépre, majd odavitték a mediágyat és rákapcsolták az oxigénre (és akkor is csak egy maszkot kapott, hol még hosszú órákra van a vastüdőtől!). És valószínűleg az nem két perc volt. Mint ahogy az ep6 végén is elég jól elvolt még egy ideig a defektes vastüdővel. Ja és persze ugye az ep5-ben is van egy jelenet, amikor nincs rajta a sisak és nem zúg a vastüdő, akkor sem kékül különösebben a feje. Ezek után csak kibírta azt a pár percet, míg Luke odaért hozzá :) Vader tüdeje csak károsodott, nem ment tönkre teljesen. ;)

Hozzászólás ideje:

No akkor egy kis kiegészítés. Nem a sisakon keresztül kapta a zoxigént, hanem a mellpáncélján hordott lélegeztetőgép volt becsövezve a mellkasába.

Hozzászólás ideje:
No akkor egy kis kiegészítés. Nem a sisakon keresztül kapta a zoxigént, hanem a mellpáncélján hordott lélegeztetőgép volt becsövezve a mellkasába.

Aha, az EU szerint, ám a filmek tanulsága szerint a sisak is kell hozzá, mert az ep6-ban amint leveszik, leáll a lélegeztető, az ep3-ban és ep5-ben meg csak azután indul be, hogy rátették ;)

• 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

És a serenity vezet egyelőre! Már ez önmagában egy hatalmas vicc!

Eléggé, mert a Serenity - hiába szeretem nagyon a Firefly univerzumot - baromi gyenge film. Annál még a sorozat azonos című pilotja is sokkal jobb lett.

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Észrevettem már én is, szerintem elég szembetűnő. Viszont nem folyosó (vagy inkább függőhíd). Amikor Luke megy fel a lépcsőn és szemből (féloldalasan) mutatják, látni egy másik ugyanilyen akármit a másik oldalon, és ott egyértelműen látszik, hogy ez csak ilyen furcsa díszítőelem. Gondolom a terem mindegyik oldalán van.

Hozzászólás ideje:

Észrevettem már én is, szerintem elég szembetűnő. Viszont nem folyosó (vagy inkább függőhíd). Amikor Luke megy fel a lépcsőn és szemből (féloldalasan) mutatják, látni egy másik ugyanilyen akármit a másik oldalon, és ott egyértelműen látszik, hogy ez csak ilyen furcsa díszítőelem. Gondolom a terem mindegyik oldalán van.

Szerintem talán egyfajta kezdetleges trükk... nem gondolták, hogy bárki ki fogja kockázni a filmet.

Hozzászólás ideje:

Szerintem talán egyfajta kezdetleges trükk... nem gondolták, hogy bárki ki fogja kockázni a filmet.

Nem ezért vagy azért, de ez kockázás nélkül is tökéletesen észrevehető, elvégre végig látható, amíg ott fenn állnak, ami ugye nem két másodperc. Más kameraállásban meg a terem többi szegletében lévő ugyanilyen képződmény. Ha ez egy trükk akar lenni, akkor pályázhat a Star Wars legelcseszettebb trükkjére. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.