Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Valami borzalmas szörnyű ez a szinkron Szkájvolker. Yodának olyan hangja van, mint egy herélt csikónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... Beba még cikket is írt eme szinkron fenségességéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Pedig sokak szerint akikkel erről beszéltem, az eredeti tetszett, szerintük ezek a legjobbak, sőt itt van a legjobb Vader is. A kimért és gonosz Vader hang... Hát, ízlések és pofonok. Amúgy állítólag ez egy szinkronrendezői hiba, azt hitték, Vader robot, és mint ilyen, nincsenek érzelmei... Szerkesztve: 2010. Február 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Nekem is ez a kedvencem, annak ellenére, hogy én is rossznak tartom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Pedig én ezezl láttam anno baromi sokszor moziban.Most tényleg valami borzalom, főleg Han hangja. Szerkesztve: 2010. Február 18. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Tényleg van benne pár "érdekesség", Palpatine borzasztó, Yoda dettó, és már Han se tetszene egyáltalán. Ennek ellenére jó volt újra hallani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A Birodalom esetében is ezen a régin nőttem fel, nekem ezt a legjobb hallgatni, akármilyen is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A Birodalom esetében is ezen a régin nőttem fel, nekem ezt a legjobb hallgatni, akármilyen is Végre valami "normális" műértő kolléga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Végre valami "normális" műértő kolléga Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Nekem egyáltalán nem tetszik ez a szinkron. A SE-t láttam először, így az a kedvenc szinkronverzióm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A SE-t láttam először, így az a kedvenc szinkronverzióm.Én ugyanezen ok miatt szeretem ezt a változatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Ez tényleg nagyon gáz. Yoda cincog mint valami kis barlangi patkány, Han és Palpatine szörnyű, hogy Luke-ról és 3PO-ról ne is beszéljek... "szkájvólker" A legjobb, Csubi és Artu szinkronja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Én ugyanezen ok miatt szeretem ezt a változatot Szerintem a nagy többségnél így van Amit először hallott, azt szereti a legjobban, akárhogy is cincog vagy nem cincog Yoda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Szerintem a nagy többségnél így van Amit először hallott, azt szereti a legjobban, akárhogy is cincog vagy nem cincog Yoda Ez így van. Lehet az a szinkron borzalmasabb, mint a maiak (bár régen inkább csak a szöveghűséggel volt a baj, a hangok, szövegek eredetisége/magyarsága kiváló volt). Mert hiába mondja Ripley az Aliensben, hogy az egész bolygót robbantsák fel (okozva ezzel nem kevés vitát a vak magyar rajongók között...), hiába mondja Leia, hogy a rohamosztagosokat beveszik (okozva ezzel nem kevés vitát az angol eredetit nem ismerő magyar rajongók között...), akkor is ez ragadt meg az emberben, és szerette meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Furcsa, hogy Vader és Luke párbajánál Vader "szuszogása" nem hallatszik. Gondolok itt arra, amikor lesből rátámad a fiára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Furcsa, hogy Vader és Luke párbajánál Vader "szuszogása" nem hallatszik. Gondolok itt arra, amikor lesből rátámad a fiára. Gondolom le tudja kapcsolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. A lélegeztetőgépet? Elég káros lenne az egészségére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Max addig nem vesz levegőt, amíg lesben áll. Végül is, csak egy gombnyomás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. A lélegeztetőgépet? Elég káros lenne az egészségére Az ep3-ban is elég jól elvolt a lélegeztető gép nélkül, míg odaért Palpatine, majd a klónok visszarohantak a gépre, majd odavitték a mediágyat és rákapcsolták az oxigénre (és akkor is csak egy maszkot kapott, hol még hosszú órákra van a vastüdőtől!). És valószínűleg az nem két perc volt. Mint ahogy az ep6 végén is elég jól elvolt még egy ideig a defektes vastüdővel. Ja és persze ugye az ep5-ben is van egy jelenet, amikor nincs rajta a sisak és nem zúg a vastüdő, akkor sem kékül különösebben a feje. Ezek után csak kibírta azt a pár percet, míg Luke odaért hozzá Vader tüdeje csak károsodott, nem ment tönkre teljesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. No akkor egy kis kiegészítés. Nem a sisakon keresztül kapta a zoxigént, hanem a mellpáncélján hordott lélegeztetőgép volt becsövezve a mellkasába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. No akkor egy kis kiegészítés. Nem a sisakon keresztül kapta a zoxigént, hanem a mellpáncélján hordott lélegeztetőgép volt becsövezve a mellkasába. Aha, az EU szerint, ám a filmek tanulsága szerint a sisak is kell hozzá, mert az ep6-ban amint leveszik, leáll a lélegeztető, az ep3-ban és ep5-ben meg csak azután indul be, hogy rátették Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szavazzatok! EPV vs. Serenity És a serenity vezet egyelőre! Már ez önmagában egy hatalmas vicc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. És a serenity vezet egyelőre! Már ez önmagában egy hatalmas vicc! Eléggé, mert a Serenity - hiába szeretem nagyon a Firefly univerzumot - baromi gyenge film. Annál még a sorozat azonos című pilotja is sokkal jobb lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Jé, az ott a háttérben egy folyosó. Kezeket fel, ki vette már ezt észre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Jé, az ott a háttérben egy folyosó. Kezeket fel, ki vette már ezt észre? Észrevettem már ezt korábban, csak nem tudtam mi az. Folyosóra emlékeztetett de nem hittem, hogy az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Észrevettem már én is, szerintem elég szembetűnő. Viszont nem folyosó (vagy inkább függőhíd). Amikor Luke megy fel a lépcsőn és szemből (féloldalasan) mutatják, látni egy másik ugyanilyen akármit a másik oldalon, és ott egyértelműen látszik, hogy ez csak ilyen furcsa díszítőelem. Gondolom a terem mindegyik oldalán van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Észrevettem már én is, szerintem elég szembetűnő. Viszont nem folyosó (vagy inkább függőhíd). Amikor Luke megy fel a lépcsőn és szemből (féloldalasan) mutatják, látni egy másik ugyanilyen akármit a másik oldalon, és ott egyértelműen látszik, hogy ez csak ilyen furcsa díszítőelem. Gondolom a terem mindegyik oldalán van. Szerintem talán egyfajta kezdetleges trükk... nem gondolták, hogy bárki ki fogja kockázni a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Ebben mi az érdekes? Mondjuk a második lépcsőn az a hajszál se különleges..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Szerintem talán egyfajta kezdetleges trükk... nem gondolták, hogy bárki ki fogja kockázni a filmet. Nem ezért vagy azért, de ez kockázás nélkül is tökéletesen észrevehető, elvégre végig látható, amíg ott fenn állnak, ami ugye nem két másodperc. Más kameraállásban meg a terem többi szegletében lévő ugyanilyen képződmény. Ha ez egy trükk akar lenni, akkor pályázhat a Star Wars legelcseszettebb trükkjére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.