pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hát ez baromi nagy, mekkora arc már ez a Hamill. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Annyira látszik rajta hogy most mennyire élvezni a jelenlegi helyzetet, -folyamatos képek, posztok- én meg ennek örülök, mert megérdemli. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. (szerkesztve) Nagyon éli világát Hamill manapság, amit öröm látni. Azért több, mint harminc évvel később ilyen lelkesedéssel visszaugrani egy szerephez... remek csóka. Szerkesztve: 2016. Április 11. - Merr-Sonn Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Remek arc, az biztos. De azt ne felejtsük el, hogy egyébként is micsoda lehetőség ez most neki. Isteni jó érzés lehet megmártózni abban a figyelemben ismét, amiben ilyen szinten 30 évvel ezelőtt volt része. Ekkora sztár csak Luke Skywalkerként volt, és ezt újra átélni csodálatos érzés lehet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Szerintem Luke rettenetesen fog vívni,meg fogja ölni Kylo. Kylo nem kaphat több trófeát az öregekből. Luke túléli ezt a trilógiát! A kép meg hatalmas! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Kylo nem kaphat több trófeát az öregekből. Luke túléli ezt a trilógiát! Hát Kylo-nak se kéne több öreget ölnie, (undi forgató lenne) de nem is veszíthet többet, (szar forgató lenne) mert elveszíti teljesen a renoméját. Ebben a részben kell Kylonak a leggonoszabbnak és erősebbnek lennie. Talán ha nem találkozik Luke-kal, akkor úgy jó lehet. Most le kéne győznie Rey-t. Egy olyat tudok elképzelni hogy Reyt legyőzi amíg Luke feltart jópár Ren lovagot, majd elmenekülnek. Legalábbis megnézném. És remélem hogy Luke túléli. Túl klisés lenne ha meghalni...de azért van rá esély... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Megjött az első, vagyis hát az első kettő komolyabb spoileres kép az ep8-ból. Nagyon durva. Luke képzi Rey-t!!! Tiszta ep5! Ráadásul már az effekteket is elkészítették (az van a második képen), valószínűleg, valamilyen promó anyag lesz a jövőben csak kiszivároghatott. : Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. (szerkesztve) Megjött az első, vagyis hát az első kettő komolyabb spoileres kép az ep8-ból. Nagyon durva. Luke képzi Rey-t!!! Tiszta ep5! Ráadásul már az effekteket is elkészítették (az van a második képen), valószínűleg, valamilyen promó anyag lesz a jövőben csak kiszivároghatott. : Jaj maradj már! Bekajáltam! Szerkesztve: 2016. Április 11. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Megjött az első, vagyis hát az első kettő komolyabb spoileres kép az ep8-ból. Nagyon durva. Luke képzi Rey-t!!! Tiszta ep5! Ráadásul már az effekteket is elkészítették (az van a második képen), valószínűleg, valamilyen promó anyag lesz a jövőben csak kiszivároghatott. : Nem sokkal alattad ott van nagyban a kép. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Basszus, pedig direkt letekertem, de csak a hibásan betöltött kép ikonja volt ott... Most meg bezzeg már betölti... De a második kép akkor is új. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Azt meg én nem láttam. Egyébként tényleg nagyon jó. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. (szerkesztve) Igen, és valószinüleg nem véletlen, hogy mi ihlette Őket erre a pózra. Jófejek nagyon! Daisy is jó kondiban van, meg kell hagyni. Lagalább idén nem kell annyit találgatnunk Luke szerepéről. Persze sok a kérdőjel, de legalább a "gonosz-cyborg" elméletek elcsitulhatnak.. Szerkesztve: 2016. Április 11. - csoli1138 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Megjött az első, vagyis hát az első kettő komolyabb spoileres kép az ep8-ból. Nagyon durva. Luke képzi Rey-t!!! Tiszta ep5! Ráadásul már az effekteket is elkészítették (az van a második képen), valószínűleg, valamilyen promó anyag lesz a jövőben csak kiszivároghatott. : Dzséjt, nálatok mindig 10 nappal később érkezik Április Elseje? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Skacok! Az mekkora lenne, ha a VIII -ban előkerülne Yoda botja? Azt ugye Luke megkapta a VI -ban. Itt elővehetné az öreg Luke bácsi, és ekkor Yoda is feltűnne. Hogy tudok kombinálni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Kezdődhetne azzal a film, hogy Yoda botja repül az űrben. Bár azt a botot nagyon nem szabad lebecsülni. Ott hagyta a Szenátusban, erre mégis ott volt vele a Polis Massán. Az a bot mindenhová követi. A túlvilágra is. A bot választja a Jedi, ezt ne feledd, Luke. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Kicsit több komolyságot várnék ez ügyben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Akkor ne olvasd el, mit szerkesztettem még oda az előző posztomba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Egyszerre már nem megy? Lehet egy jelkép a VIII -ban az a bot. Meglátjuk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Luke magával vitte a botot a VI-ban? Nekem ez új. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hát, a jelenetben csak félreteszi, de akár magával is vihette. Igaz, az X-szárnyúnál nincs nála, de az a bot már annyi mindenhol megjelent, hogy ez sem számít. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Nem lenne célszerű ezt a topic-ot áthelyezni az epVIII alfórumából a Saga alfórumba? Tudtommal Luke nem csak az epVIII karaktere Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Ez a topik kifejezetten Luke ep.8-as szerepéről szól. A karakter pedig nem annyira izgalmas, hogy vele kapcsolatban más is beindítsa a kommenteket (ha valami mégis felmerül azt a Karakterek topikban meg lehet vitatni). Az ep.8-as találgatások pedig jobb ha az ep.8 részlegben maradnak. Ezeket úgyis mindig érdekes visszaolvasni és igy könnyebb lesz megtalálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hát, a jelenetben csak félreteszi, de akár magával is vihette. Igaz, az X-szárnyúnál nincs nála, de az a bot már annyi mindenhol megjelent, hogy ez sem számít. Konkrétan nem látjuk amikor Luke kijön a kunyhóból. Akkor kapcsolódunk be amikor a hajójánál sertepertél. Simán kivihette a botot. Persze ez majd a VIII -ban dől el. Én csak abból indulok ki, hogy anno többen is kételkedtek abban, hogy visszatér a Japor fa. Aztán visszatért. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Látom, nagyon rákattantál Yoda botjára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Rá... És ha azt mondom, hogy még Wicket is azzal integet az EPVI végén? Elhiszed? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Én, bármit. Hiszékeny ember vagyok. Én már azt is elhittem, hogy Rey Luke apja. Válasz
lecsoka Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Szerintem meg Luke-nak kéne lenni az új Császárnak a trilógia végére. De az ő császársága valóban rendet teremtene, ami még a köztársaságnak sem sikerült. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Én, bármit. Hiszékeny ember vagyok. Én már azt is elhittem, hogy Rey Luke apja. Majd nézd meg. Nagyon hasonló tárggyal tombol. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Nekem is új a bot téma, majd figyelek rá! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Majd nézd meg. Nagyon hasonló tárggyal tombol. A nagyon hasonló és az ugyanaz nem ugyanaz. Amúgy megnéztem már tegnap, és tényleg hasonló, de nem ugyanaz. De még lehet. Abból a botból én bármit kinézek. Transzportáló, alakváltó, időtálló. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.