MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Remek, legalább levetted a vállamról az útibeszámoló "gondját", akiket meg igazán érdekel, azok megkapják szóban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Remek, legalább levetted a vállamról az útibeszámoló "gondját", akiket meg igazán érdekel, azok megkapják szóban Bomarr ígérte, a Te ajánlkozásodról nem tudtam. Beszéljétek meg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Nekem csak evidens volt eddig, hogy írunk valamilyen beszámolót, de akkor részemról sztornó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Nekem csak evidens volt eddig, hogy írunk valamilyen beszámolót, de akkor részemról sztornó Bomarr az oldalnak ír. Elvileg nagyobb lélegzetvételű lesz. Persze Te is írhatsz pl. ide, hogy milyen volt a móka. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Nem tudtam, hogy ajánlott ilyesmit, de ha ír ide, akkor én inkább nem fogok bele beszámolóba, nincs is értelme, max egy sor, hogy jó volt, és slussz-passz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Talán egy vidikamera is elkelne. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. (szerkesztve) Már csak egy hét az indulásig! Remélem Bomarr mindenre kiterjedő képi és egyéb dokumentációval térsz vissza, amiből majd remek útibeszámolót írsz. Igaz? Igen, mindenképp irok egy nagy lélegzetvételü beszámolót! Szerkesztve: 2007. Július 4. - Bomarr Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. Hozzászólás ideje: 2007. Július 9. A "guests" rovatban nem látom a beígértek mközül pl Peter Mayhew-t, pedig a programban ott van, hogy ott lesz.. eszerint csak aláírást nem oszt? A másik, akit a SW.hu hírlevél említ, meg egyáltalán nincs ott a CelEu oldalán... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Némi infó. Vasárnap változik a vonatmenetrend, attól kezdve megállnak a ceglédi zónázók az új megállóban, Ferihegyen. Vagyis aki tömegközlekedik, az mehet kapásból a reptérről a Nyugatiba vonattal, meg ugye hazafelé is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Pontosan hol is van ez a megálló? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Vecsés és Szemere között az egyes Terminálnál. Csak a zónázók állnak meg ott, aki gyorssal jön, annak át kell szállnia. Már hónapok óta építik, már a klub napján is látszott egy része. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Ez tök jó! Amúgy csomagolnak már az utazók? Milyen érzések vannak bennetek? Mesélhetnétek erről! Remélem tudtok majd a netre csatlakozni, és írni pár sort. Egyébként pedig nagyon kellemes utat, és remek élményeket kívánok minden résztvevőnek. A dokumentációt el ne felejtsétek. Szerkesztve: 2007. Július 10. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Köszi minden jókívánságot Túlzottan még nem csomagolok, mert egy részét úgyis csak holnap tudom, és akkor minek borogassak fel mindent? Azért sok mindent előkészítek az este. Nem érzem, hogy izgulok, de eszek egész nap, szóval tudat alatt biztos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Én is jókívánságaimat küldöm a londoni bevetési alosztályunknak Másrészről meg tessék vigyázni magatokra és a londoniakra. Fénykarddal csakis nyílt helyen tessék hadonászni. Teencára duplán vigyázni, ne kelljen a KERESZTAPÁNAK ártatlan lovak fejeit levagdosnia ha szívem csücskét karcolás érné :P Érezzétek jól magatokat és élményekben gazdagon térjetek vissza Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Teencára duplán vigyázni, Vigyázok rá, ígérem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Jah, több ezer km-ről Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Drágaszágom, köszi szépen a jókívánságokat, reméljük, remek néhány nap lesz A többi írnivalóm már nem publikus Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Köszi én is a szép szavakat, én nem érzek különösebben semmit, talán majd a reptéren már előjön valami. Majd gondolunk rátok és ha tudunk majd írunk pár sort és iszunk pár sört. Én már a kajákat kivéve mindent berámoltam egy taseszba így a nagyjával már nem kell foglalkoznom. Oldi, nem kíméljük a helyieket, írmagjuk se marad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Akkor én izgulok helyettetek is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Oké, csak halálra ne izguld magad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Én is megragadom az alkalmat, jó utat és sok jó élményt kívánok a csapatnak! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Köszike Azt hiszem, néhány cuccot még összekészítek most, hogy ne reggel kelljen, de a totál összepakolás holnapra marad Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Jó utat kívánok nektek.Biztos nagy élmény lesz.Ja és nem ám berúgni első nap valamelyik pubban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Apropó! Milyen idő van Londonban? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Köszi mindenkinek a jókivánságokat ! Londonban egyébként 20-22 fokos nappali hőmérséklet volt és kb. ennyi lesz egész héten, kivéve vasárnap amikor állitolag felmegy 24-re Szerkesztve: 2007. Július 10. - Bomarr Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Köszi mindenkinek a jókivánságokat ! Londonban egyébként 20-22 fokos nappali hőmérséklet volt és kb. ennyi lesz egész héten, kivéve vasárnap amikor állitolag felmegy 24-re Akkor jó időtök lesz.Nem lesz kemény meleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Akkor jó időtök lesz.Nem lesz kemény meleg. OFF Nem úgy mint itthon. Jövő héten 38 fok lesz! ON Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. (szerkesztve) Akkor jó időtök lesz.Nem lesz kemény meleg. Jah, csak minden napra esőt írnak, már ahol én néztem Péntek esti LSO koncertre nagyon nem hiányozna Köszi a jókívánságot Off Egek, 38 fok? On Szerkesztve: 2007. Július 10. - MissKarrde Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.