lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Hozzászólás ideje: 2007. Július 10. Én is jó utat, és életre szoló élményeket kívánok nektek! Majd nézzetek fel az égre hátha látjátok az új Wemblex stadion boltívét. Állítólag szinte egész London területéről látni, de a központból biztosan. Nem tudom hová esik, de én a helyetekben megnézném legalább kívülről az Abbey road-i stúdiót, az aztán a zenetörténelem. Hát az időjárásról én annyit tudok, hogy a Wimbledon alatt (tenisz verseny) alatt szinte végig esett. Minden nap egy kicsit biztos, de volt, hogy fél napokat. Valamelyik páros döntőt azt hiszem csak hétfőn tudták csak lejátszani. Bár a két döntő napján most szombat és vasárnap nem esett. Szóval hajrá utazók! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Köszi szépen Remélem, hogy akkor fog esni, mikor bent leszünk valahol Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hát, én speciel már izgulok... Igen, jó időnek nézünk elébe, bár záporokat ígérnek, de az nem meglepő Londonban. Csomagtéri poggyász összeállítva, már csak a hátizsákba kell berakni ezt-azt, de azok is elő vannak készítve. Poszterek kinyomtatva, kiterítve. Egykor indulok, előtte fogom csak betekerni a képeket a posztertartóba. Én is köszönöm a jókívánságokat! Fotózunk majd sokat, lesz dokumentáció bőven. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Én már halálra unom magam, mert egy órája össze van pakolva, még pár apróság van, azt egy perc alatt elrakom. Na jó, közben netezgetek, most éppen ebédelek, meg drágaszággal írogatunk Hugi egy előtt kivisz az állomásra, és gyerünk Picit kezdek izgulni, de majd a reptéren már rendesen fogok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hey. oszt a fene nagy izgulásban nem megcsapolni a repülőgép alkoholtartalmú segédanyagkészletét mert ez esetben ritka egy jelzésértékkel fogtok bírni a helyi rajongókör előtt Bár szerintem most adtam egy remek ötletet, hogy rosszullét esetén mi a teendő No fene.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Azért köszi az ötletet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Most nézem, 17:15 -kor szállt fel a gép, tehát már úton vannak a sagasok. Jó utat nekik! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Lassan már oda is érnek De jó nekik, irigylem őket. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Már most indulnak?Azthittem hogy csak később lesz a Celeb, na mindegy.Jó utat nekik! Kár hogy nem fértem be senkinek a csomagjába. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Basszus... most esett le. Ody, te nem mész? Ennyire lemaradtam volna valamiről? Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Ha minden igaz hamarosan megjön az első hívás Londonvárosból Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Elvileg már ott vannak! Oldie élő rádiókapcsolatot akarok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Elvileg már ott vannak! Oldie élő rádiókapcsolatot akarok. Már dugaszolom a sok madzagot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Faggasd ki rendesen a drágaszágodat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. A Drágaságnak igen drága mulatság lenne azt hiszem :S Asszem a lényegre fog ő is hagyatkozni. A fiúk a detoxban ők meg valami puccos bárban bacardit kortyolgatnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Nem hiszem, hogy most még tudnak a szeszre gondolni. Egyébként a topik indulásakor nem hittem volna, hogy kijut innen bárki is a celebre! BRAVO! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Csak gyüjenek is vissza! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Csak gyüjenek is vissza! Ez természetes. Egyébként a beszámolók exkluzív jogai már az swsaga kezében vannak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Ez természetes. Egyébként a beszámolók exkluzív jogai már az swsaga kezében vannak. Akár meg is beszélhetjük a "közvetítővonal" díját Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Közvetítővonal? Vedd megtiszteltetésnek, hogy Te vagy most a fórum füle, és krónikása. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Milyen egy smucig egy site ez! Asszem máshol fogok kopogtatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Milyen egy smucig egy site ez! Asszem máshol fogok kopogtatni. Ez non-profit szervezet fiam. Na nincs még semmi hír Angol honból? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Sajna még nincs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. (szerkesztve) Mint mondta volt a Vuk című sorozatban a fővadász úr: "Nagy a csend...." Szerkesztve: 2007. Július 11. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Remélem nem felejti el, hogy kell egy külföldi országhoz egy külön hívószám Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Remélem nem felejti el, hogy kell egy külföldi országhoz egy külön hívószám Szerintem Karrdenak van annyi esze, hogy a +36 -ot elé rakja. De ha estleg mégsincs, akkor a többieknek biztos van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Ebben reménykedek én is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Ugy ott -1 óra az eltolódás? A -2 greenwitch-nél van ha jól tudom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. (szerkesztve) Ugy ott -1 óra az eltolódás? A -2 greenwitch-nél van ha jól tudom. Egy óra az eltolódás. London pont a greenwitchen fekszik. Szerkesztve: 2007. Július 11. - Oldfighter Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.