Ugrás a kommentre

Star Wars Saga jubileum

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is jó utat, és életre szoló élményeket kívánok nektek!

Majd nézzetek fel az égre hátha látjátok az új Wemblex stadion boltívét. Állítólag szinte egész London területéről látni, de a központból biztosan.

Nem tudom hová esik, de én a helyetekben megnézném legalább kívülről az Abbey road-i stúdiót, az aztán a zenetörténelem.

Hát az időjárásról én annyit tudok, hogy a Wimbledon alatt (tenisz verseny) alatt szinte végig esett. Minden nap egy kicsit biztos, de volt, hogy fél napokat. Valamelyik páros döntőt azt hiszem csak hétfőn tudták csak lejátszani.

Bár a két döntő napján most szombat és vasárnap nem esett.

Szóval hajrá utazók!

Hozzászólás ideje:

Hát, én speciel már izgulok... :para:

Igen, jó időnek nézünk elébe, bár záporokat ígérnek, de az nem meglepő Londonban.

Csomagtéri poggyász összeállítva, már csak a hátizsákba kell berakni ezt-azt, de azok is elő vannak készítve. Poszterek kinyomtatva, kiterítve. Egykor indulok, előtte fogom csak betekerni a képeket a posztertartóba.

Én is köszönöm a jókívánságokat! Fotózunk majd sokat, lesz dokumentáció bőven. :)

Hozzászólás ideje:

Én már halálra unom magam, mert egy órája össze van pakolva, még pár apróság van, azt egy perc alatt elrakom.

Na jó, közben netezgetek, most éppen ebédelek, meg drágaszággal írogatunk :D

Hugi egy előtt kivisz az állomásra, és gyerünk :para:

Picit kezdek izgulni, de majd a reptéren már rendesen fogok :)

Hozzászólás ideje:

Hey. oszt a fene nagy izgulásban nem megcsapolni a repülőgép alkoholtartalmú segédanyagkészletét mert ez esetben ritka egy jelzésértékkel fogtok bírni a helyi rajongókör előtt :para: Bár szerintem most adtam egy remek ötletet, hogy rosszullét esetén mi a teendő :) No fene....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.