Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. (szerkesztve) Rian Johnson írja, Colin Trevorrow rendezi. Egyelőre ennyi az infó. Szerkesztve: 2019. November 20. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Ez még nagyon a jövő zenéje Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hidegrázós számomra belépni ide, ahogy az EP VIII topikba is! Elképesztően rá vagyok pörögve a témára! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. (szerkesztve) Nagyon várom már a filmet. Tippem a finálére: Ben Solo és Rey Skywalker versus Snoke fővezér Áljék itt eme írás az utókor számára, hátha igazam lesz Szerkesztve: 2016. Január 3. - JakeSully Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Az épülőfélben lévő Starkiller bázison. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Nagyon várom már a filmet. Tippem a finálére: Ben Solo és Rey Skywalker versus Snoke fővezér Áljék itt eme írás az utókor számára, hátha igazam lesz Nem hangzik rosszul. És Leia is örülhetne. De nem tudom meg lehet a bocsájtani Bennek ezek után? És ne feledd Luke-ot. Szerintem érje meg ezt az epizódot! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Úr Isten, van IX. részes topic? Én inkább egy Rey&Luke vs Kylo&Snoke-ra szavazok. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Szerintem a a trilógia végén Kylo megtér és feláldozza magát azért, hogy Rey legyőzhesse Snoke-ot. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Csak ezt ne. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Én biztos vagyok benne, hogy Kylo nem marad a sötét oldalon, bármibe lemerem fogadni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Collin Trevorrow beszél a Rian Johnsonnal való szoros együttműködéséről és az ellene indított petícióról. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Lehetséges, hogy Rian Johnson csak a sztorit írja ehhez a részhez, a forgatókönyvet viszont Trevorrow és Derek Connolly írja. Érdemes fenntartásokkal fogadni az infót, mert ezt egyelőre csak a Collider írta meg akik nem feltétlenül a megbizhatóságukról híresek. Ráadásul nem írtak forrást. Lehet hogy ez csak egy feltételezés a részükről. Mindenesetre ha tényleg ez a páros írja a scriptet annak nem igazán örülök. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Collin Trevorrow beszél a Rian Johnsonnal való szoros együttműködéséről és az ellene indított petícióról. Ez elég zanzásítva ír róla, itt egy bővebb anyag az ET interjújáról, itt meg az egész interjú átirata. Kiemelném ezt a részt: "By the time we get to Episode IX, I look at that movie as one movie, as three movies, as six movies, and as nine movies. Is something that needs to honor a story that's been told over a period of 40 years. I don't want to ignore any of it, and I respect all of it. It's something I think the fan base is going to embrace." http://www.youtube.com/watch?v=SPDjkFOnm08 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Mindenképp frissitőleg hat ilyeneket olvasni. Nem volt bajom az ep.7 marketingjével sem, de miután ezerszer elolvastam, hogy Abrams mennyire szerelmes a New Hope-ba most jó olvasni hogy más meg inkább az egész sorozat előtt akar tisztelegni. Tekintve hogy van rá esély -bár napról napra kisebb- hogy a Sagaban a kilences lesz az utolsó rész itt sokkal fontosabb is, hogy minden irányba meglegyenek a visszautalások (az elvárható újitások mellett). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Én is olvastam ezt a cikket és nagyon megörültem neki! Rian után Trevorrow is beállt a SAGA mögé. Egyre izgatottabb vagyok a folytatások miatt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Az ilyen interjúk után jöjjenek nekem azzal, hogy a Disney ignorálja az ep1-2-3-at. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Nagyon bízom benne, hogy lesz ennek látszatja a VIII. és a IX. rész esetében is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Ha már a VII -ben is voltak ilyen dolgok akkor ezek csak erősödni fognak később, ahogy kibomlik a történet. Benicio Del Toro beszélt az EPVIII -ról, persze szinte semmi spoilert nem árult el. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Szerintem a a trilógia végén Kylo megtér és feláldozza magát azért, hogy Rey legyőzhesse Snoke-ot. Abban, majd besegít Luke bácsi és Leia mama is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Trevorrow elmondása szerint Luke és Leia is benne lesz a IX -ben. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Colin Trevorrow kijelentette, hogy Rian Johnsonhoz hasonlóan ő is inkább filmre akar forgatni, és nem digitálisan rögzíteni. Ezt Trevorrow a Sundance Fesztiválon jelentette be, majd Christopher Nolan meg is jegyezte utána, hogy nem szabad úgy tenni, mintha a film eltűnne, mert kell lennie mindig másik opciónak a digitális megoldások mellett. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/02/01/a_star_wars_9_tenyleg_az_urben_forogna_film_2019_colin_trevorrow/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Jaj... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Nem is értem mit forgatnának a világűrben? Lenne egy jelenet ami a súlytalanságban játszodna és azért? Nem mintha a súlytalanságért ki kéne menni a világűrbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Szerintem ez csak egy szenzációhajhász marhaság. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Nem is értem mit forgatnának a világűrben? Lenne egy jelenet ami a súlytalanságban játszodna és azért? Nem mintha a súlytalanságért ki kéne menni a világűrbe. Elvileg nem ilyesmire kell számítani, konkrétan ezt írja a cikk az utolsó bekezdésben: "Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy kilövik egy űrhajóban Mark Hamillt és Daisy Ridley-t, aztán a súlytalanság próbálgatják az Erőt. Trevorrow mindössze IMAX háttérképeket akar felvenni a filmjéhez." Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Ezt úgy látom csak a magyar cikk írja. Az eredeti forrás szerint viszont: "He wants to shoot a key scene for Star Wars: Episode IX in actual outer space using an IMAX camera." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Én ezt így se tudom értelmezni. Tulajdonképpen hogyan gondolta ezt Trevorrow? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Lehet, hogy csak a kezdőszöveg alá akar valódi űrfelvételt betenni, aztán meg kidobja az űrbe Luke kardját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Nem jó. És tudod miért nem? A csillagképek miatt. Látható lenne, hogy ez a föld mellett lett filmezve. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.