Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Iskolánk felnőttek számára továbbképzést tart. A tanfolyamokat sikerrel teljesítő túlélők bizonyítványt kapnak. Tantervünk nők számára: 1. óra: Hidegben fel, melegben le, avagy hogyan kezelj egy termosztátot. Előadás képekkel, oktatófilmmel. 2. óra: Mi kerül több energiába: lehajtani a vécéülőkét, vagy 3 órát duzzogni miatta? Kerekasztal beszélgetés. 3.óra: Lehetséges elmenni egy ruhaüzlet előtt anélkül, hogy vásárolnánk? Csoportfoglalkozás. 4. óra: Az alapvető eltérések egy női retikül és egy bőrönd között. Felismerési gyakorlat. 5. óra: Hogyan tegyünk fel kérdéseket a reklámok közben, és maradjunk csendben a film alatt? Csoportfoglalkozás. 6. óra: Lehetséges egy jó fürdőt venni 14 különféle szappan és habfürdő nélkül? Szeminárium 7. óra: Egészségügyi felvilágosítás: léteznek gyógyszerek a menstruáció előtti feszültség csökkentésére - HASZNÁLD ŐKET! Előadás. 8. óra: Tévedtem, a páromnak volt igaza! Tényfeltáró beszámolók. 9. óra: Hogyan parkoljunk le kevesebb, mint 20 perc alatt a biztosító igénybevétele nélkül? Gyakorlati bemutató. 10. óra: Hogyan használjuk a féket anélkül, hogy az összes utas lefejelje a szélvédőt? Gyakorlati foglalkozás. Tantervünk férfiak számára: 1. óra: Hogyan forraljuk fel a vizet? Előadás képekkel, oktatófilmmel. 2. óra: A vécépapír tároló tényleg magától töltődik fel? Kerekasztal beszélgetés. 3. óra: Lehetséges úgy vizelni, hogy a fal és a padló ne kapjon belőle? Csoportos gyakorlat. 4. óra: Alapvető eltérések a szennyestároló és a padló között. Felismerési gyakorlat. 5. óra: Szennyes edények - tényleg maguktól repülnek be a mosogatóba? Élménybeszámolók. 6. óra: A távirányító átadása másoknak tényleg a személyiség elvesztésével jár? Csoportterápia. 7. óra: Egészségügyi felvilágosítás: a virágcsokor átadása nőknek nem okoz egészségkárosodást. Előadás. 8. óra: Eltévedtem, útbaigazítást kértem! Tényfeltáró beszámolók. 9. óra: Hogyan maradjunk csendben, míg árunk leparkol? Gyakorlati bemutató. 10. óra: Hogyan legyünk ideális társak a bevásárlásban? Relaxációs technikák, légzőgyakorlatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nagyon jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Nem tudom, ez volt-e már: Darth Vader: Obi-Wan sosem mesélte el neked, mi történt az apáddal? Luke: Eleget mesélt róla! Elmondta, hogy te ölted meg! Darth Vader: Nem... Luke... Én vagyok az apád! Luke: Hazudsz! Ez lehetetlen! Darth Vader: Nézz magadba... Tudod, hogy ez az igazság... Luke: NEM! Darth Vader: De igen, ez az igazság...és tudod mi van még? Emlékszel arra a réz robotodra? Luke: Threepio? Darth Vader: Igen... Threepio... Én készítettem, amikor 7 éves voltam... Luke: Nem... Darth Vader: Gondolj bele, mindössze hét éves voltam. És te? Nézz magadra: nincs kezed, nincs munkád és még azt a kétütemű csühös űrhajódat se tudtad kiemelni a mocsárból... Luke: Hah! Szétlőttem a gagyi Halálcsillagodat! Erre varrjá' gombot vén trottyos! Darth Vader: Ja, amikor 20 éves voltál! Nevetséges! Amikor 9 éves voltam, félkézzel hazavágtam a Kereskedelmi Szövetség Robotvezérlő Űrhajóját! Luke: Izé... nem én tehetek róla! Darth Vader: Ó, most jön a szokásos "Jaj, úgy sajnálom magam! A faterom sosem azt vette nekem szülinapomra, amit szerettem volna...brühühü...a fater a Sith Fekete Lovagja...brühühühü!" Luke: Kussojjá' má'!!! Darth Vader: Egy balfácán vagy! Én a te korodban bezzeg már aprítottam a Jedi lovagokat! Luke: Én meg a T-16-osommal versenyeztem a Beggar Canyonban, vazze! Darth Vader: Ó, a Császár térdkalácsára! 9 éves voltam, amikor lenyomtam mindenkit a Boonta Eve Openen. Én voltam az egyetlen ember, aki képes volt elvezetni egy Pod Racert... az férfimunka volt kicsim! (Luke lenéz a feneketlen szellőzőaknába, majd tesz néhány tétova lépést) Darth Vader: Na, úgy látom tévedtem... Mégse vagy az én kölköm... Nem tom', ki a franc vagy, de hogy az enyém nem, az hétszentség! (Luke kilép a párkányra, egy pillanatig tétovázik, majd leveti magát a mélybe. Darth Vader utánakiált:) Darth Vader: Menjél csak Lekvár! Nyiratkozzál meg, elég cikis a séród! Szerkesztve: 2010. Február 12. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Nem tudom, ez volt-e már: Asszem ez még a Robot Chicken 1-ben volt Ja nem, ott másokat mondott el Vader.Mindenesetre ismertem, jingjang oldalán olvastam Szerkesztve: 2010. Február 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szuperprodukciót hirdet a cirkusz: egy férfi egy óra alatt hatvan nőt elégít ki. Tolong a közönség, de totál leégés, a férfi simán eljut húszig, de harmincig lelassul és tovább nem bírja. Szégyenkezve bemegy az öltözőjébe és kétségbeesetten tördeli a kezét: - Nem értem, nem értem, pedig a reggeli próbán ment és a délutáni főpróbán is ment! A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleüI nincs jlneestögée annak, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő es az uolstó betü a hlyéen Iygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivszsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mráad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. Íme a bzoinytéik. Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáii fmonisáokgkal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A második nagyon jó! De az első se rossz. Annak a viccnek nem oldie a főhőse? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A második nagyon jó! De az első se rossz. Annak a viccnek nem oldie a főhőse? Bárcsak. Bárcsak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Már ismertem a másodikat, de mindig jó olvasni Érdekesség, de nagyon is igaz Amúgy meg a helyesírás része a civilizáltságnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Hölgyeim és uraim, íme, a Drámai Mókus... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Lehet hogy volt már, de a már Drámai Mókus, akkor itt a meglepett kiscica. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Macsek már volt pár napja, de a mókusos se semmi .D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ez a drámai mókus kész van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Chates dumák, én szakadtam rajtuk alien üzenete: most ezt halgatom: alien üzenete: Hilti feat. Black and Decker - When steel meets with concrete noname üzenete: ezmi? alien üzenete: industrial techno noname üzenete: you tubeon fent van? alien üzenete: nem hinném noname üzenete: torrentröl van? alien üzenete: b*zmeg fúrják a szomszédban a g*ci falat x üzenete: kivel jössz amúgy? y üzenete: hat gyuri meg hezital ° x üzenete: ki az a hezital? cSe üzenete: egyik ismerősöm T-mobilnál a netes részen supportos cSe üzenete: és most meséli cSe üzenete: tegnap volt egy betelefonálója.... cSe üzenete: azt mondja cSe üzenete: "A varázslóval szeretnék beszélni" Bobby üzenete: ??? cSe üzenete: egy idősebb férfi volt cSe üzenete: és van a t onilne nak valami progija ami a netet állítja ide oda cSe üzenete: lefuttatta a progit...és az meg kiírta neki, hogy A Varázslóval tudja beállítani cSe üzenete: az ember meg felhívta a t mobilt, hogy a varázslót szeretné aki segít neki beállítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ki az a hezital? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleüI nincs jlneestögée annak, mkénit rdeeözndenk el a btüek: Ez tök jó, én is értettem minden szavát. Hölgyeim és uraim, íme, a Drámai Mókus... Nagyon aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. A macskákkal nem ajánlott szórakozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Ez de aranyos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Az ostoba és magamutogató pics* leszerepel: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Az ostoba és magamutogató pics* leszerepel: Atyavilág! Én sajna az ilyenen nem röhögök, én ezen sírni tudnék! Igazi liboid alkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Régi, de üt. Ritka ostoba egy csaj, a tipikus "esze semmi, dugd meg jól" kategória. De a figura, akivel beszélget, annak kéne még látni az arcát, mert ahogy hallani, fuldoklik a röhögéstől (és szerintem a mellette lévő többiek is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Régi, de üt. Ritka ostoba egy csaj, a tipikus "esze semmi, dugd meg jól" kategória. De a figura, akivel beszélget, annak kéne még látni az arcát, mert ahogy hallani, fuldoklik a röhögéstől (és szerintem a mellette lévő többiek is) Ahogy hallom Zola készíti vele az interjút. Jó arc, nem hagy ki egy ilyen lehetőséget mások leégetésére. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Jó arc, nem hagy ki egy ilyen lehetőséget mások leégetésére. XD Máris szimpatikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. , a tipikus "esze semmi, dugd meg jól" kategória. De komolyan, neked kéne akár egy alkalomra is? Ez nem csak rémesen buta, de randa is. Sztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Máris szimpatikus. +1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. De komolyan, neked kéne akár egy alkalomra is? Ez nem csak rémesen buta, de randa is. Sztem. Kíváncsi vagyok hány pontot kapott a műsorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. De komolyan, neked kéne akár egy alkalomra is? Ez nem csak rémesen buta, de randa is. Sztem. Max, ha be vagyok rúgva. Csak ezzel meg az a baj, hogy részegen már annyira sem moderálom magam, mint józanul, márpedig a stílusom így is hagy némi kivetnivalót maga után. Józanul is kiosztanám, de részegen a porig aláznám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. A kocsmában Bemegy egy kocsmába Móricka, Pistike, a skót, a székely, a zsidó, a cigány, az angol, a francia, az aranyhal, a kisegér, a nyuszika, a medve, a farkas, a róka, a mérges kismalac, két rendőr, és egy szőke nő. Méregeti őket a csapos egy ideig, majd megszólal: - Na elmentek a p*csába!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ezen mindig szakadok ha olvasom valahol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hát ez tényleg nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.