Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. A jó fajta orosz vodka megtette a hatását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Ezen szakadtam. Hogy a francba lehet ennyire berúgni?És hova lett az első kerék? Nem semmi ahogy szinte belepréseli az aszfaltba De micsoda röhögés lehetett az autóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Tál család Én ismertem, nagyon ötletes szójáték. Hát csak 1-2 van kirakva, mert a falak 90%át Star WArs poszterek fedik. Én jobban szeretem ha inkább a megrendelőim teszik ki a rajzaimat. Itt a legutóbbihttp://kepfeltoltes.hu/100317/P3060054_www...ltoltes.hu_.jpg Na az se rossz, ha másoknál látod viszont a műveid. A mellékelt kép is kifejezetten jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Nem semmi ahogy szinte belepréseli az aszfaltba De micsoda röhögés lehetett az autóban Hát igen.De mikor jött volna rá, hogy nincs első kerék? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Hát igen.De mikor jött volna rá, hogy nincs első kerék? Addigra biztos már haza is tolta volna magát De mi van ha nem is az ő biciklije? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Addigra biztos már haza is tolta volna magát De mi van ha nem is az ő biciklije? Vagy becserélte egy felesre a kereket és nem emlékezett rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Az ősember és a neje üldögél a tűz mellett. Megszólal az ősember: - Asszony, gyere szeretkezni! - Nem megyek - válaszol az asszony. - Miért ? - Csak. Bunkósbot elő, és bang az asszony fejére. - Na, most már jössz ? - Nem. - Miért nem? - Mert fáj a fejem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Japán vetélkedő Érdemes végignézni http://www.mommo.hu/media/Japan_vetelkedo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Nem komplettek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. - Te, anyjuk, elromlott a tévé? A gyerek azt mondja, hogy luk van a képernyőn! - Semmi baj, csak a gyerek a Csillagok háborúját nézi! Házibuliban odamegy a fiú a magányos lányhoz: - Szia! Veled senki sem táncol?! - Nem... - Akkor feltennéd a virslit főni? Öreg bácsi megy a kivilágítatlan kerékpáron. Megállítja a rendőr, és így szól: -Bátyám, ha nem ég a lámpa a biciklin, akkor tolni kell ! Mire az öreg: - Már kipróbáltam, akkor se ég! - Mi az: kirándulás a billentyűzeten? - ??? - Klaviatúra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ööö... milyen NDK nyitott tetejű levehető ajtós? Nem mondod, hogy nem ismered? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Nem mondod, hogy nem ismered? De jó, hogy ez is fenn van a neten! Apám egyik kedvenc kabaréja volt, szalagos magnóról kb. ezerszer hallottam, és talán még nagyjából most is el tudnám mondani fejből. A másik ilyen családi kedvenc a Hófehérke és a hét elgyöröt törpe c. jelent volt, csak az többszereplős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Nem mondod, hogy nem ismered? Nem... De tényleg nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ez de jó! Én sem ismertem, bár egyszer mintha hallottam volna valami hasonlót. De szerintem az nem ez volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Én se hallottam még. Többet nem is fogom, ez iszonyú gyenge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ez inkább csak nosztalgikus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Na jó, a nosztalgiának biztos van benne szerepe. Egyébként meg az tudja a poénokat igazán értékelni, aki élt abban az időben, amikor a megformált figurák-típusok, no meg a helyzet, hogy ilyen nehéz volt telefonálni, még léteztek. Bár szerintem Kern hangváltásai önmagukban is jók. A nosztalgiához még annyit, hogy a barátnőm 12 éves fia a múltkor rákérdezett, hogy mi is az a távirat, és amikor elmondtuk neki, elég érdekesen mosolygott. Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. Nem is tudom, létezik-e még ilyen szolgáltatás a postán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. Nem is tudom, létezik-e még ilyen szolgáltatás a postán.Van. Egyrészt nem mindenkinek van e-mailje, mobilja, másrészt az üdvözlések és a gyászhírek miatt is még életképes a távirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Na jó, a nosztalgiának biztos van benne szerepe. Egyébként meg az tudja a poénokat igazán értékelni, aki élt abban az időben, amikor a megformált figurák-típusok, no meg a helyzet, hogy ilyen nehéz volt telefonálni, még léteztek. Bár szerintem Kern hangváltásai önmagukban is jók. A nosztalgiához még annyit, hogy a barátnőm 12 éves fia a múltkor rákérdezett, hogy mi is az a távirat, és amikor elmondtuk neki, elég érdekesen mosolygott. Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. Nem is tudom, létezik-e még ilyen szolgáltatás a postán. Naná hogy nosztalgikus Donát, te meg ne kényeskedj itt nekem Anno mikor még kabinetre jártam, ott mindig a Keravillt keresték telefonon Szóval vannak élmények bőven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Van. Egyrészt nem mindenkinek van e-mailje, mobilja, másrészt az üdvözlések és a gyászhírek miatt is még életképes a távirat. Jogos. Néha hajlamos vagyok elfelejteni ezeket a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. Szerintem a mostani 30-as korosztály él meg ebből a fejlődési szempontból a legtöbbet. Még emlékszem, milyen volt, amikor csak a postáról lehetett telefonálni, létezett az említett távirat ezerrel, valódi üvegben lehetett literes Pepsit kapni, fejenként és naponta csak 1 kg banánt venni, mindenki Trabanttal, Ladával vagy Daciával járt, és most meg mobilom van, házimozim, internetem, mp3-at hallgatok a telefonomon (a kazettás magnó után) és ki tudja, mi lesz még pár éven belül. Mindezt úgy, hogy még fiatal is vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Szerintem a mostani 30-as korosztály él meg ebből a fejlődési szempontból a legtöbbet. Még emlékszem, milyen volt, amikor csak a postáról lehetett telefonálni, létezett az említett távirat ezerrel, valódi üvegben lehetett literes Pepsit kapni, fejenként és naponta csak 1 kg banánt venni, mindenki Trabanttal, Ladával vagy Daciával járt, és most meg mobilom van, házimozim, internetem, mp3-at hallgatok a telefonomon (a kazettás magnó után) és ki tudja, mi lesz még pár éven belül. Mindezt úgy, hogy még fiatal is vagyok Én már a 40-es korosztályhoz tartozom, de nagyon hasonlóak az érzéseim. A világ sokat változott 20-30 év alatt, és szerintem fog is, és még gyorsabban. Elég csak a gyerekeimet látni, ahogy már most sokkal magabiztosabbak a technika világában, mint én voltam lényegesen idősebb koromban, vagy pl. lazán telefonálgatnak már a kicsik is, míg én fóbiásan nem mertem felvenni otthon a telefont sokáig, amikor végre hozzánk is bekötötték (kb. 15 éves voltam), és utána az első munkahelyemen is ez volt az első nagy próbatétel: felhívni idegen embereket... Náluk ez nem probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ilyen telefonos bajaim nekem is voltak a meló indulásakor. Jesszus, inkább bele se gondolok, annyira gáz volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. (szerkesztve) Én a "modern" korosztályba tartozom, de utálok telefonálni. A mobilt meg egyenesen unfair-nek érzem néha: milyen jogon zavarom meg azt, aki elfelejtette kikapcsolni, vagy egy fontos hívást vár? (Csak, mert magamból indulok ki) Ami meg még nem magamból kiindulás: ha valakiről tudom, hogy épp autót vezet, azt nem hívom fel, hacsak nem NAGYON sürgős. Szerkesztve: 2010. Március 21. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Én sem szeretek telefonálni, de ettől persze szoktam. Egyszerűen zavar, hogy hallom a hangját, de nincs ott az arca. Vagy ne halljam a hangját sem, inkább csak olvassam, amit ír, vagy halljam és lássam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Én sem szeretek telefonálni, de ettől persze szoktam. Egyszerűen zavar, hogy hallom a hangját, de nincs ott az arca. Vagy ne halljam a hangját sem, inkább csak olvassam, amit ír, vagy halljam és lássam is.Dettó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Na, akkor legalább nem egyedül vagyok így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Na, akkor legalább nem egyedül vagyok így. Én egyenesen rühellek telefonálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Én már túltettem ezen magam, mert muszáj volt. De ma sem csevegek a barátaimmal telefonon. Egy kártyafeltöltés hónapokig elég, mert a mobilt arra használom, amire szerintem eredetileg kitalálták: hogy szükség esetén sürgősen el lehessen érni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Akkor én vagyok az egyetlen itt, aki képes egy órán át is fecsegni teflonon keresztül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.