Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ezen szakadtam. :D Hogy a francba lehet ennyire berúgni?És hova lett az első kerék? :D
Nem semmi ahogy szinte belepréseli az aszfaltba :D

De micsoda röhögés lehetett az autóban :D

Hozzászólás ideje:
Tál család
Én ismertem, nagyon ötletes szójáték. :roll:

Hát csak 1-2 van kirakva, mert a falak 90%át Star WArs poszterek fedik. :)

Én jobban szeretem ha inkább a megrendelőim teszik ki a rajzaimat. :)

Itt a legutóbbihttp://kepfeltoltes.hu/100317/P3060054_www...ltoltes.hu_.jpg

Na az se rossz, ha másoknál látod viszont a műveid. :D A mellékelt kép is kifejezetten jó lett. :)
Hozzászólás ideje:
Nem semmi ahogy szinte belepréseli az aszfaltba :roll:

De micsoda röhögés lehetett az autóban :)

Hát igen.De mikor jött volna rá, hogy nincs első kerék? :)

Hozzászólás ideje:
Addigra biztos már haza is tolta volna magát :)

De mi van ha nem is az ő biciklije? :roll:

Vagy becserélte egy felesre a kereket és nem emlékezett rá. :)

Hozzászólás ideje:

Az ősember és a neje üldögél a tűz mellett. Megszólal az ősember:

- Asszony, gyere szeretkezni!

- Nem megyek - válaszol az asszony.

- Miért ?

- Csak.

Bunkósbot elő, és bang az asszony fejére.

- Na, most már jössz ?

- Nem.

- Miért nem?

- Mert fáj a fejem.

:roll:

Hozzászólás ideje:

- Te, anyjuk, elromlott a tévé? A gyerek azt mondja, hogy luk van a képernyőn!

- Semmi baj, csak a gyerek a Csillagok háborúját nézi!

Házibuliban odamegy a fiú a magányos lányhoz:

- Szia! Veled senki sem táncol?!

- Nem...

- Akkor feltennéd a virslit főni?

Öreg bácsi megy a kivilágítatlan kerékpáron. Megállítja a rendőr, és így szól:

-Bátyám, ha nem ég a lámpa a biciklin, akkor tolni kell !

Mire az öreg: - Már kipróbáltam, akkor se ég!

- Mi az: kirándulás a billentyűzeten?

- ???

- Klaviatúra.

Hozzászólás ideje:
Nem mondod, hogy nem ismered? :)
De jó, hogy ez is fenn van a neten! :D Apám egyik kedvenc kabaréja volt, szalagos magnóról kb. ezerszer hallottam, és talán még nagyjából most is el tudnám mondani fejből. :D

A másik ilyen családi kedvenc a Hófehérke és a hét elgyöröt törpe c. jelent volt, csak az többszereplős. :)

Hozzászólás ideje:

Na jó, a nosztalgiának biztos van benne szerepe. :D Egyébként meg az tudja a poénokat igazán értékelni, aki élt abban az időben, amikor a megformált figurák-típusok, no meg a helyzet, hogy ilyen nehéz volt telefonálni, még léteztek. Bár szerintem Kern hangváltásai önmagukban is jók. :)

A nosztalgiához még annyit, hogy a barátnőm 12 éves fia a múltkor rákérdezett, hogy mi is az a távirat, és amikor elmondtuk neki, elég érdekesen mosolygott. :D Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. :) Nem is tudom, létezik-e még ilyen szolgáltatás a postán.

Hozzászólás ideje:
Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. :) Nem is tudom, létezik-e még ilyen szolgáltatás a postán.
Van. Egyrészt nem mindenkinek van e-mailje, mobilja, másrészt az üdvözlések és a gyászhírek miatt is még életképes a távirat.
Hozzászólás ideje:
Na jó, a nosztalgiának biztos van benne szerepe. :) Egyébként meg az tudja a poénokat igazán értékelni, aki élt abban az időben, amikor a megformált figurák-típusok, no meg a helyzet, hogy ilyen nehéz volt telefonálni, még léteztek. Bár szerintem Kern hangváltásai önmagukban is jók. :)

A nosztalgiához még annyit, hogy a barátnőm 12 éves fia a múltkor rákérdezett, hogy mi is az a távirat, és amikor elmondtuk neki, elég érdekesen mosolygott. :D Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. :) Nem is tudom, létezik-e még ilyen szolgáltatás a postán.

Naná hogy nosztalgikus :D Donát, te meg ne kényeskedj itt nekem :)

Anno mikor még kabinetre jártam, ott mindig a Keravillt keresték telefonon :) Szóval vannak élmények bőven. :)

Hozzászólás ideje:
Van. Egyrészt nem mindenkinek van e-mailje, mobilja, másrészt az üdvözlések és a gyászhírek miatt is még életképes a távirat.
Jogos. :) Néha hajlamos vagyok elfelejteni ezeket a dolgokat.
Hozzászólás ideje:
Mondjuk tényleg, az e-mail-ek és mobiltelefonok világában a távirat intézménye kissé viccesnek tűnik. :)

Szerintem a mostani 30-as korosztály él meg ebből a fejlődési szempontból a legtöbbet. Még emlékszem, milyen volt, amikor csak a postáról lehetett telefonálni, létezett az említett távirat ezerrel, valódi üvegben lehetett literes Pepsit kapni, fejenként és naponta csak 1 kg banánt venni, mindenki Trabanttal, Ladával vagy Daciával járt, és most meg mobilom van, házimozim, internetem, mp3-at hallgatok a telefonomon (a kazettás magnó után) és ki tudja, mi lesz még pár éven belül. Mindezt úgy, hogy még fiatal is vagyok :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem a mostani 30-as korosztály él meg ebből a fejlődési szempontból a legtöbbet. Még emlékszem, milyen volt, amikor csak a postáról lehetett telefonálni, létezett az említett távirat ezerrel, valódi üvegben lehetett literes Pepsit kapni, fejenként és naponta csak 1 kg banánt venni, mindenki Trabanttal, Ladával vagy Daciával járt, és most meg mobilom van, házimozim, internetem, mp3-at hallgatok a telefonomon (a kazettás magnó után) és ki tudja, mi lesz még pár éven belül. Mindezt úgy, hogy még fiatal is vagyok :)
Én már a 40-es korosztályhoz tartozom, de nagyon hasonlóak az érzéseim. :lol: A világ sokat változott 20-30 év alatt, és szerintem fog is, és még gyorsabban. Elég csak a gyerekeimet látni, ahogy már most sokkal magabiztosabbak a technika világában, mint én voltam lényegesen idősebb koromban, vagy pl. lazán telefonálgatnak már a kicsik is, míg én fóbiásan nem mertem felvenni otthon a telefont sokáig, amikor végre hozzánk is bekötötték (kb. 15 éves voltam), és utána az első munkahelyemen is ez volt az első nagy próbatétel: felhívni idegen embereket... Náluk ez nem probléma. :)
Hozzászólás ideje:

Én a "modern" korosztályba tartozom, de utálok telefonálni. A mobilt meg egyenesen unfair-nek érzem néha: milyen jogon zavarom meg azt, aki elfelejtette kikapcsolni, vagy egy fontos hívást vár? (Csak, mert magamból indulok ki)

Ami meg még nem magamból kiindulás: ha valakiről tudom, hogy épp autót vezet, azt nem hívom fel, hacsak nem NAGYON sürgős.

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Én már túltettem ezen magam, mert muszáj volt. De ma sem csevegek a barátaimmal telefonon. :cool: Egy kártyafeltöltés hónapokig elég, mert a mobilt arra használom, amire szerintem eredetileg kitalálták: hogy szükség esetén sürgősen el lehessen érni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.