JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Star Wars ADIDAS reklám! Kötelező megtekinteni!!! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Mondjuk, ha esetleg netán körülnéztél volna, láttad volna, hogy kötelezően be lett már linkelve, sőt, már ki is beszéltük, még élőben is :D Ráadásul pont oda lett linkelve, ahol ez nem OFF, azaz a Star Wars Viccek topicba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Akkor tárgytalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Kislány meséli az apukájának: - Képzeld apa, ma anya vitt a suliba, és az úton nem volt egy k*csög, meg b*rom sem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Oldi, ez neked A felvezetés nagyon ott van. http://www.funvid.eu/index.php?page=videos...p;vid_id=104006 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hatalmas a gyerek. Hát nem is csodálom, hogy sz*rik arra a gumimelegítőre. Vajon a csajnak vagy a motornak van nagyobb köbcentije? De ezt Ortisnak is látnia kéne, mert rögtön sorozná is be a Hapan Főnix Gárdába a csajt. "210 centi"...basszus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nagyon nagy ez a videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Oldi, ez neked A felvezetés nagyon ott van.http://www.funvid.eu/index.php?page=videos...p;vid_id=104006 Ez hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Azt hiszem ha természetesek volnának akkor egy egész bölcsőde jól lakna belőlük, de még a gyerkőcök apjainak is jutna belőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Kellemetlen szituáció Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 14. Jaj, ezen anno mennyit szakadtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. - Drágám? Szeretsz engem testestül-lelkestül? - Ühümmm... - És engem tartasz a világon a legszebbnek? - Ühümmm... - És szerinted gyönyörű az alakom? - Ühümmm... - Jaj, drágám, olyan szépeket mondasz nekem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Maradona másra használja a vuvuzellát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Beköszöntött a vakáció, nekem pedig mindig ez jut eszembe a nyári szünetről: Manapság miért nem csinálnak már ilyesmiket...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Beköszöntött a vakáció, nekem pedig mindig ez jut eszembe a nyári szünetről:Manapság miért nem csinálnak már ilyesmiket...? Hát igen, fura, hogy a gyereknek olyan filmeket tudok szinte csak megvenni, amiket annak idején én is néztem. Mert manapság nincs gyerekfilm. Pedig régen a "sztárszínészek" ezeket a szerepeket is bevállalták. Nekem a Gyalogbéka jutott még eszembe most, az is jópofa volt. Bár az örök kedvenc nekem a Tüskevár. (nyáriszünetes-nyaralásos) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Igaz, hogy ezer éves vicc, de még mindig üt. Egy olasz maffiózó a halálos ágyán fekszik, és magához inti kedvenc unokkaöccsét: - Édes fiam, rád hagyom a 38-as revolveremet, hogy soha ne felejts el. - De bácsikám, - feleli a fiú, - én nem szeretem a fegyvereket. Nem lehetne enyém inkább a Rolexe? - Hallgass, fiam, és jól figyelj rám. Egyszer majd menő üzletember leszel, lesz egy nagy házad, szép feleséged, és gyerekeid. És egy szép napon, mikor hazamész a munkából, ott találod az asszonyt egy másik pasival az ágyban... Mit teszel majd akkor? Előrántod a Rolexet, és azt mondod majd: "Lejárt az idő!"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Ez tényleg üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 16. Hát igen, fura, hogy a gyereknek olyan filmeket tudok szinte csak megvenni, amiket annak idején én is néztem. Mert manapság nincs gyerekfilm. Pedig régen a "sztárszínészek" ezeket a szerepeket is bevállalták. Nekem a Gyalogbéka jutott még eszembe most, az is jópofa volt. Bár az örök kedvenc nekem a Tüskevár. (nyáriszünetes-nyaralásos) Nekem meg az Utánam, srácok! Igazi lakótelepi gyerekfilm volt, és minden nyáron leadták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. A foci rajongók figyelmébe ajánlom: http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.swsaga.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. A foci rajongók figyelmébe ajánlom: http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.swsaga.hu/ Mehetsz nyaklevesért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Phobos, megyek a pumpáért, hogy megcsapkodhassalak vele Utálom a focit ezt a hangot pedig végkép A méhek hangjára emlékeztet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. A foci rajongók figyelmébe ajánlom: http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.swsaga.hu/ Ez hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Utálom a focitNa, még egy normális ember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. (szerkesztve) Szerkesztve: 2010. Június 19. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Áááááááááá :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Ez fájt :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nagyon jól meg lett csinálva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Mit csinál ez a csimpáz azzal a szerencsétlen békával? És ő az ember legközelebbi rokona? Igen, most már biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Mit csinál ez a csimpáz azzal a szerencsétlen békával?És ő az ember legközelebbi rokona? Igen, most már biztos. Szerencsétlen brekusz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.