Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Nagyooon pihent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Vadászok egymás közt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Nem politizálásként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Van aki még a másoláshoz is lusta volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Lori-t nem hagyják békén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Te jó ég, mi történt Sara doktornénivel? Vagy csak ilyen rég láttam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. (szerkesztve) Te jó ég, mi történt Sara doktornénivel? Vagy csak ilyen rég láttam? Azóta kitört egy zombiapokalipszis és egy tévésorozat leggyűlöltebb karakterévé nőtte ki magát. Ellenben Hershel Greene-el aki a szememben már szinte Chuck Norrisi méreteket öltött. Szerkesztve: 2012. Március 31. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Lori-t nem hagyják békén Ez a képsorozat tömören elmondja a sorozat lényegét Borzalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Hát ezeken most behaltam. XD A TWD is full igaz, de ez a macskás videó is iszonyat jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Most azt hittem,hogy komoly Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. http://www.pecsma.hu/helyi/2012/04/01/mamut-a-pecsi-allatkertben/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Ez nagyon gáz. Ki hiszi ezt el? Egy jó április tréfa első olvasatra hihető is. De ez..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. El se férne egy mamut itt Pécsett az állatkertben, olyan sz.r és kicsi az a hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Arcnélküli manusnál szakadtam. Amúgy marha gyenge áprilisi tréfák születnek manapság. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. (szerkesztve) El se férne egy mamut itt Pécsett az állatkertben, olyan sz.r és kicsi az a hely. Ne sz*rozd azt! Kicsit kicsi, kicsit lepukkant de a mienk. Szerkesztve: 2012. Április 1. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. De beszopatott a Wookieepedia, egy percre elhittem mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Linkjeim Imádom, pedig nem mai darab! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. 5:40től tessék nézni! http://www.youtube.com/watch?v=87RjgPdS6Us Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. De beszopatott a Wookieepedia, egy percre elhittem mindent Miért, mit írt? Erről valahogy lemaradtam. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Miért, mit írt? Erről valahogy lemaradtam. >.< Hogy a fanon is canon lesz tegnaptól kezdve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Hogy a fanon is canon lesz tegnaptól kezdve Agyf*szt kapnék, hogy ha így lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. http://www.youtube.com/watch?v=uSYe-R8U-bA&feature=endscreen&NR=1 Ezen elég sokat nevettem, a "hello, hogy vagy?"-t fel sem merném neki tenni. Meg ez az öltözet... Amúgy szóljatok majd, ha más lett az ország, hogy észrevegyem én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. 5:40től tessék nézni! Ezek aztán imádnak a dzsungelben játszadozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Amíg nem találják fel a fénykardot, jó lesz a tűzkard is. http://www.youtube.com/watch?v=sJD9htVw6Hg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Pimp my Horse http://www.youtube.com/watch?v=FnF2ROKtdMY&feature=g-all-u&context=G2979753FAAAAAAAAAAA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.