Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Aham, és ezt ugye a barátod ismerősének barátjának ismerősétől hallottad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Aham, és ezt ugye a barátod ismerősének barátjának ismerősétől hallottad? Úgy, úgy... ahogy mondod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. http://josda.hu/halal/index.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. http://josda.hu/halal/index.htm Nagyon komolya ahogy visszaszámol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Aham, és ezt ugye a barátod ismerősének barátjának ismerősétől hallottad? Aki egyszer véletlenül már majdnem odakapcsolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Marha jó, 73 évesen fogok meghalni attól, hogy fejbe ver egy dobverő Mi ebből a tanulság? leszármazottjaimnak nem engedem, hogy doboljanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Én 86 évesen, 2072-ben, egy szép szerdai napon, este tíz órakkor fogok felfordulni, mikor zuhanyzok a Niagara vízesés-alatt Úgy legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Engem a nem létező nagyanyám sétabotja fog agyonverni 2049 szilveszterén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. http://josda.hu/halal/index.htm Hehe, ez marha jó Én 75 évesen patkolok el 2054-ben, de vigyázzon mindenki, mivel azért, mert a Pluto becsapódik a Földbe Így aztán annál tovább senki sem élhet, mint én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Én 95 évesen fogok meghalni méghozzá azért, mert belefulladok a hitelekbe Ehh, szép kis közgazdász lesz belőlem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Aranyos Engem elüt a pápa autója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Engem egy robotrakéta talál el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Jaj, az én halálom olyan prózai lesz ezekhez képest: belehalok az éhségsztrájkba, amit a politikusok fizetésének csökkentéséért kezdtem Nem tudom, mely válaszaim vonták maguk után ezt a borzalmat... Sürgősen változtatni kell az életemen (ezt egyébként már egy ideje tudom, de most már biztossá vált ) A tieitek közül a Niagarás tetszett a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. 81 év, teljesen jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. A mi különleges és tévedhetetlen Halálóránk ítélete szerint te ekkor távozol az élők sorából: 11:36, csütörtök 20. január 2078, ez azt jelenti, hogy 2.167.685.188 másodperc, van hátra 83 éves korodig, amikor az esküvőd után mindig hűséges voltál hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. PukiMan ! A legujabb szuperhős :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Engem 2043-ban kiszavaznak az élők sorából... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. PukiMan ! A legujabb szuperhős :) A sok műprüd hogy lengeti már a kezét az orra előtt. Hatalmas a gyerek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Jöhet egy kis nosztalgia? Elsőként íme egy régi-régi vetélkedő, melyet Egri János vezetett. Megjegyezném, hogy ő még igen aktív, anno jégkorongválogatott volt és még mostanság is kergeti a korongot. A gyerekkorom elektronikus információbázisa. Képújság. Ez azért durva. Kirk...ízé...T.J. Hooker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Ennek a LOST-os anim gifnek mi az értelme? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Nagyon jók oldie! A képújságnak nincs zenéje? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Nagyon jók oldie! A képújságnak nincs zenéje? Azt nem sikerült a srácnak feltennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Azt nem sikerült a srácnak feltennie. Feltette csak a jútyúb törölte. Pedig mióta vadászom azt a zenét Te jó ég! A honlapján rengeteg régi műsor főcímzenéje megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Feltette csak a jútyúb törölte. Pedig mióta vadászom azt a zenét Te jó ég! A honlapján rengeteg régi műsor főcímzenéje megvan. Én is egy cikk alapján találtam rá a videóira. Tiszta nosztalgia feeling. Jó viszontlátni többek között Déri Jánost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Jó viszontlátni többek között Déri Jánost.Lássuk lássuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Buek 90 Szeszélyes évszakok 2:30-tól alkoholista poénok burleszk módra, nagyon jóó :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Én Egri Jánostól a Játék a betűkkel c. játékra emlékszem. És volt neki utána még egy másik vetélkedő műsora is, ahol hangszórókat lehetett nyerni vígaszdíjként, ha valaki nem jutott tovább valamelyik kérdésnél - nem emlékeztek véletlenül a címére? Ezek voltak az első magyar televíziós vetélkedők, én nagyon szerettem mindegyiket, még a Kapcsoltam-ot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Egy szó, mint száz. Én még erre is emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Én már picit kevésbé, ami eléggé megmaradt az emlékezetemben, az a Kapcsoltam meg a Vágó barkobás műsora. Talán csak ezeket néztük/néztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.