luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Összeszedtem egy albumba az eddig kiadott posztereket, és magazin címlapokat. 1-2 kivételével szövegmentes formában, legtöbb telefonra, és számítógépre való háttérkép formátumban is, illetve bannerek is találhatóak benne. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Ez nagyon jó, köszi! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. No ez a reklám se semmi. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Asszem fangörcsöt kapnék ha ez megtörténne velem. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szívesen lesném meg a filmet én is az öreg társaságában. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Elvileg kijött valami 3 perces új trailert. Én ezt már skippelem, úgyhogy 9 napig már csak ez a topic marad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Megnézheted nyugodtan, kb. öt másodpercnyi új anyag van benne, azok se sokat lőnek le a lényegből. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Megnézheted nyugodtan, kb. öt másodpercnyi új anyag van benne, azok se sokat lőnek le a lényegből. Ezeket a lovakat kár lett volna kihagyni. Köszi! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Jön... 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Nagyon jó! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. EZEN a linken van egy interjú Riannel. Szerintem ez az eddigi legjobb. Beszél arról hogyan választották ki (még zajlottak az Ébredő Erő előkészületei amikor felkérték), mesél arról hogy JJ forgatókönyvében mi fogta meg. Még az felmerül hogy mi a véleménye a CGI effektek használatáról. Mondja hogy nem akart zászlót bontani amellett, hogy a CGI rossz a praktikus effektek meg jók, mert pont a kettő megfelelő kombinációjától lesz jó a film. Persze ez valahol evidens, de mindig örülök amikor valaki csititja a teljesen értelmetlen CGI ellenességet. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Riannal elvileg nagy szerencsénk van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. (szerkesztve) Egy hét van hátra és semmi lényegit nem tudunk a filmről. Eszméletlen! Riantől egyébként megkérdezték mi a titka, aki erre annyit válaszolt, hogy nem beszélt a sztoriról senkinek. Szerkesztve: 2017. December 6. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Legalább így nincs kisértés, hogy elolvassam az infókat. 2 éve úgy mentem moziba, hogy kb. mindent tudtam. Most meg semmit se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Én akkor se tudtam a lényeget. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egy hét van hátra és semmi lényegit nem tudunk a filmről. Eszméletlen! Riantől egyébként megkérdezték mi a titka, aki erre annyit válaszolt, hogy nem beszélt a sztoriról senkinek. Jobb így. Most már maradjon is így! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Biztos nem fog így maradni mert már hétvégén is lesznek vetítések. Óvatosan innentől. ;) Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Japánban ma van elvileg a vörös szőnyeges bemutató Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Talán már meg is volt. Utána kellene nézni. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Tessék:http://www.zimbio.com/pictures/_SWtT8b25YI/Star+Wars+Last+Jedi+Japan+Premiere+Red+Carpet/0ws0MScANia 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Köszi! Mark még mindig kialvatlan. Már csak a vélemények kellenek. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Facebook-on az egyik mozis oldal azt írta, hogy az USA-ban 11.-től kezdődnek a sajtóvetítések. Közösségi média embargó nincs, ellenben az első teljes kritikák 12.-én érkeznek majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. (szerkesztve) Ezt tudom jól, de ha Japánban már bemutatták pár kiválasztottnak, gondoltam tweetelnek valamit. Szerk: csak 15 percet vetítettek le a filmből. Lol! Szerkesztve: 2017. December 6. - Ody Mandrell 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Én jelenleg annyival is beérném. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Kilencedikétől kell igazán óvatosnak lenni, a LA premier miatt. Egyébként Rian mesteri titoktartásáról Irvin Kershner jutott eszembe, aki szintén így őrizte a TESB nagy csavarját. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: csak 15 percet vetítettek le a filmből. Jól rejtegetik a teljes filmet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. 10 perccel korábban, Merr-Sonn írta: Kilencedikétől kell igazán óvatosnak lenni, a LA premier miatt. Egyébként Rian mesteri titoktartásáról Irvin Kershner jutott eszembe, aki szintén így őrizte a TESB nagy csavarját. Az nálunk vasárnap reggel. Kíváncsi leszek a tweetekre. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az nálunk vasárnap reggel. Kíváncsi leszek a tweetekre. Már csak 6 és fél nap. Azt már féllábon is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Az enciklopédia alapján milyennek tűnik a film? Persze spoilermentesen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.