luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Összeszedtem egy albumba az eddig kiadott posztereket, és magazin címlapokat. 1-2 kivételével szövegmentes formában, legtöbb telefonra, és számítógépre való háttérkép formátumban is, illetve bannerek is találhatóak benne. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Ez nagyon jó, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 2. No ez a reklám se semmi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Asszem fangörcsöt kapnék ha ez megtörténne velem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szívesen lesném meg a filmet én is az öreg társaságában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 4. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Elvileg kijött valami 3 perces új trailert. Én ezt már skippelem, úgyhogy 9 napig már csak ez a topic marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Megnézheted nyugodtan, kb. öt másodpercnyi új anyag van benne, azok se sokat lőnek le a lényegből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 4. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Megnézheted nyugodtan, kb. öt másodpercnyi új anyag van benne, azok se sokat lőnek le a lényegből. Ezeket a lovakat kár lett volna kihagyni. Köszi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Jön... 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. EZEN a linken van egy interjú Riannel. Szerintem ez az eddigi legjobb. Beszél arról hogyan választották ki (még zajlottak az Ébredő Erő előkészületei amikor felkérték), mesél arról hogy JJ forgatókönyvében mi fogta meg. Még az felmerül hogy mi a véleménye a CGI effektek használatáról. Mondja hogy nem akart zászlót bontani amellett, hogy a CGI rossz a praktikus effektek meg jók, mert pont a kettő megfelelő kombinációjától lesz jó a film. Persze ez valahol evidens, de mindig örülök amikor valaki csititja a teljesen értelmetlen CGI ellenességet. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Riannal elvileg nagy szerencsénk van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. (szerkesztve) Egy hét van hátra és semmi lényegit nem tudunk a filmről. Eszméletlen! Riantől egyébként megkérdezték mi a titka, aki erre annyit válaszolt, hogy nem beszélt a sztoriról senkinek. Szerkesztve: 2017. December 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Legalább így nincs kisértés, hogy elolvassam az infókat. 2 éve úgy mentem moziba, hogy kb. mindent tudtam. Most meg semmit se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Én akkor se tudtam a lényeget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egy hét van hátra és semmi lényegit nem tudunk a filmről. Eszméletlen! Riantől egyébként megkérdezték mi a titka, aki erre annyit válaszolt, hogy nem beszélt a sztoriról senkinek. Jobb így. Most már maradjon is így! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Biztos nem fog így maradni mert már hétvégén is lesznek vetítések. Óvatosan innentől. ;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Japánban ma van elvileg a vörös szőnyeges bemutató Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Talán már meg is volt. Utána kellene nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Tessék:http://www.zimbio.com/pictures/_SWtT8b25YI/Star+Wars+Last+Jedi+Japan+Premiere+Red+Carpet/0ws0MScANia 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Köszi! Mark még mindig kialvatlan. Már csak a vélemények kellenek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Facebook-on az egyik mozis oldal azt írta, hogy az USA-ban 11.-től kezdődnek a sajtóvetítések. Közösségi média embargó nincs, ellenben az első teljes kritikák 12.-én érkeznek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. (szerkesztve) Ezt tudom jól, de ha Japánban már bemutatták pár kiválasztottnak, gondoltam tweetelnek valamit. Szerk: csak 15 percet vetítettek le a filmből. Lol! Szerkesztve: 2017. December 6. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Én jelenleg annyival is beérném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Kilencedikétől kell igazán óvatosnak lenni, a LA premier miatt. Egyébként Rian mesteri titoktartásáról Irvin Kershner jutott eszembe, aki szintén így őrizte a TESB nagy csavarját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: csak 15 percet vetítettek le a filmből. Jól rejtegetik a teljes filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 6. 10 perccel korábban, Merr-Sonn írta: Kilencedikétől kell igazán óvatosnak lenni, a LA premier miatt. Egyébként Rian mesteri titoktartásáról Irvin Kershner jutott eszembe, aki szintén így őrizte a TESB nagy csavarját. Az nálunk vasárnap reggel. Kíváncsi leszek a tweetekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az nálunk vasárnap reggel. Kíváncsi leszek a tweetekre. Már csak 6 és fél nap. Azt már féllábon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Az enciklopédia alapján milyennek tűnik a film? Persze spoilermentesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.