kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. https://port.hu/cikk/mozi/az-utolso-jedik-az-eddigi-legjobb-star-wars-epizod/article-49537 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Képes Gábor ismerősömnek is tetszik (neve a videojátékok, számítástechnológia és technika vonalán lehet ismerős, na meg sci-fi író). Nem releváns, mint kritika, csak azért osztom meg, mert tudom, hogy ő nem szereti az ep1-2-3-at, de imádja az ep7-RO vonalat, így a szava számomra sokat nyom a latba, mivel az ep8 merít az ep1-2-3-ból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Azt hiszem lesz mit olvasni csütörtöktől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 7 perccel korábban, Darth Riddick írta: IGN írott kritikája lehet, hogy jó - még nem olvastam - de a videó kritikájuk szerintem kritikán aluli... nem is néztem végig. Ezen kívül találtam még egy "gyöngyszemet" - https://hetediksor.hu/2017/12/12/star-wars-az-utolso-jedik-kritika/ Riddick! Te mindig megtalálod a f*st! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Éppen most , Ody Mandrell írta: Riddick! Te mindig megtalálod a f*st! Én biztos, hogy nem. Az talál meg engem valami érthetetlen okból, hogy rohadjon meg! De tényleg bakker... ugye nem hiszed, hogy ezeket én direkt keresem?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Nem mondtam, hogy keresed. Valami felemelő nem jött szembe a neten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem mondtam, hogy keresed. Valami felemelő nem jött szembe a neten? Azért volt felemelő is... hála Istennek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 1 órával korábban, Dzséjt írta: A holnapi nap csuda lesz, az fix. Korán kéne lefeküdnöm, és minél tovább aludnom, hogy bírjam majd az iramot, de tuti, hogy nem tudok korán lefeküdni és hamar fel fogok ébredni (már tegnap este is elalvás helyett ezen járt az agyam) Bennem is dolgozik már az adrenalin napok óta, mindig korán kelek. Szerintem ez így is marad addig amíg nem cseng le a bemutató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Látom van mozgás a spoileresben...de én be nem teszem oda a lábam mostmár! A fórumon is rohadt sokan vagyunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Hát ne is, volt pár spoileres leírás a filmről, konkrétan jelenetről jelenetre, és hát vannak érdekes fordulatok. Na de csitt. Igen én elolvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. A fene azt a kíváncsi természetedet kudarmubat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Én is olvastam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 9 perccel korábban, csoli1138 írta: Látom van mozgás a spoileresben...de én be nem teszem oda a lábam mostmár! A fórumon is rohadt sokan vagyunk! Á nincs ott semmi érdekes. A hétvégi NB1-es meccseket elemezzük csak ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Ez lesz életem leghosszabb 24 órája... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A fene azt a kíváncsi természetedet kudarmubat. Fuhh ne is mondd. Megállás nélkül agyalok. Most már gyakorlatilag a teljes film részletes leírása kint van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Jó lesz? Legalább azt áruld el! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. úristen! És még átjöttök ide húzni az agyunkat! Trollok ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Epic lesz és mocskos fordulatos. Ennél többet nem árulok el. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Ennyi elég is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Trollok... akkor is erőt veszek és nem megyek be a spoileres topikba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. köszi kudar! Nem is kell több! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Közben befutott a PGO-s kritika is. 8,9 - Kiválóra értékelve. Kollégának tetszett a film, na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. A Geekz-en is meglett dicsérve. Rusznyák Csaba az ep.7-től nem volt annyira elájulva. Úgy tartotta, hogy ugyan a film szórakoztató, de túlságosan is bátortalan. Csak kicsit olvastam bele de az ep.8 nagyon bejött neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Bírod még Bomarr? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 1 perccel korábban, Bomarr írta: A Geekz-en is meglett dicsérve. Rusznyák Csaba az ep.7-től nem volt annyira elájulva. Úgy tartotta, hogy ugyan a film szórakoztató, de túlságosan is bátortalan. Csak kicsit olvastam bele de az ep.8 nagyon bejött neki. Átváltottál spoilermentesre Bomarr? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Éppen most , kudar írta: Átváltottál spoilermentesre Bomarr? Igen. Az első fél-egy órát elég jól tudom, de hogy utána mi jön arról fogalmam sincs Ody: Simán 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. A Geekz-et se olvassátok szerintem el. Nincsenek benne lelőve a dolgok, de azért eléggé sejtet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Én semmit nem olvasok el. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Bennem is dolgozik már az adrenalin napok óta, mindig korán kelek. Szerintem ez így is marad addig amíg nem cseng le a bemutató. Szerintem én ma este bedobok pár sört és egy-két kupica altatót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Jók ezek a kritikák, bár az egyik oldalnál a kommenteknél valaki komolyan elspoilerezett egy fontos dolgot? A legtöbb nekem tetszett, van egy-kettő ami sejtet egy-két dolgot (különösen a "dá" fogott meg engemet, asszem ez a fickónak nagy dádá lesz ) Már alig várom a pénteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.