Hozzászólás ideje: 2017. November 16.7 éve 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kinézed belőlem, hogy ennyire nincs ízlésem? Nem, azt hittem ennyire antipatikus.
Hozzászólás ideje: 2017. November 16.7 éve Szerző Abból a nyúlfarknyi képanyagból nem lett a kedvencem. De itt már haladást ért el pozitív irányba.
Hozzászólás ideje: 2017. November 16.7 éve Amilyen vidám és izgatott volt a szerepével kapcsolatban Kelly a Celebrationön, szerintem úgy meg fogjuk kedvelni a karaktert, ahogy őt is.
Hozzászólás ideje: 2017. November 16.7 éve Én kíváncsi vagyok rá, úgy, mint a többi új szereplőre is. Szerintem nem fogunk csalódni bennük.
Hozzászólás ideje: 2017. November 16.7 éve 3 órával ezelőtt, RacerX írta: Biztos fontos cucc lehet, ha még az akciófigurához is kiadják. Így már pláne érdekel hogy mi lehet az a kütyü. Tutibiztos hogy nem kávéfőzőgép vagy jégkristálykészítő. Vagy vízmelegítő.
Hozzászólás ideje: 2017. November 16.7 éve Az egyértelműen egy speciális szónikus csavarhúzó a kezében. Még a neve is totálisan passzol, Rose. Szerkesztve: 2017. November 16.7 éve - Dei
Hozzászólás ideje: 2017. November 17.7 éve 12 órával ezelőtt, Dei írta: Az egyértelműen egy speciális szónikus csavarhúzó a kezében Akkor talán eltaláltam hogy szerelnek valamit. 12 órával ezelőtt, Dei írta: Még a neve is totálisan passzol, Rose. Na ezt nem vágom. Mihez passzol?
Hozzászólás ideje: 2017. November 17.7 éve 10 perccel korábban, Rog írta: Akkor talán eltaláltam hogy szerelnek valamit. Na ezt nem vágom. Mihez passzol? Ez egy Doctor Who poén akart lenni. A Doktor egyik útitársa Rose volt, a Doktor maga pedig szónikus csavarhúzót használ.
Hozzászólás ideje: 2017. November 22.7 éve Ezt a szépséget csak úgy itt hagyom. A csávó meg úgy néz ki mellette, mint Henry Cavill. Szerkesztve: 2017. November 22.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2017. November 22.7 éve Én meg azt értem most már, hogy lehet Snoke ott a playboy. Vakok között félszemű is király.
Hozzászólás ideje: 2017. November 24.7 éve Szerző Mocskos jól néznek ki ezek a Canto Bight zsernyákok. Főleg a világítós számaikkal a sisakjukon.
Hozzászólás ideje: 2017. November 25.7 éve Szerző Valószínű. Ezt már akkor kisakkozták amikor az első képek kijöttek a forgatáskor.
Hozzászólás ideje: 2017. November 25.7 éve Valami nagy alakítás jön ezektől a Cobalt bombázóktól, ebben már biztos vagyok.
Hozzászólás ideje: 2017. November 28.7 éve Koreai karakterposzterek Plusz a tegnapi Snowtrooper kép szövegmentesen
Hozzászólás ideje: 2017. November 28.7 éve Snoke mosolya igazán megnyerő, már értem mért állt át Kylo. Szerkesztve: 2017. November 28.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2017. November 28.7 éve Szerző Na kérem! Ezt nevezem én címlapnak. Rey durván jól néz ki.
Hozzászólás ideje: 2017. November 28.7 éve Mondjuk így, hogy Kylo arcán a seb le van ragasztva, azért jobban érthetővé teszi, miért helyezték kicsit át. Ezzel a ragtapasszal tényleg hülyén festett volna az eredeti vágással.
Hozzászólás ideje: 2017. November 28.7 éve Jók a címlapok. Egyébként "Jabba neje" már májusban szerepelt egy képen, csak nem tudtam beilleszteni!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.