Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Az utolsó két rész. What Goes Up... The Power at Jakku 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. El kellene kezdenem ezeket is megsasolni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Valaki megvette ezt a szettet? Mert én igen és kérdésem lenne.. Nagyon gagyira sikeredett a sisakokon a két birodalmi jelzés.. Elcsúszott, szellemképes, legóhoz méltatlan. A 3-ból kb 1-en elfogadható.. Valaki? Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Valaki megvette ezt a szettet? Mert én igen és kérdésem lenne.. Nagyon gagyira sikeredett a sisakokon a két birodalmi jelzés.. Elcsúszott, szellemképes, legóhoz méltatlan. A 3-ból kb 1-en elfogadható.. Valaki? Én ugyan nem, viszont ha problémád van a készlettel, akkor nyugodtan írj a LEGO-nak ezen az oldalon. https://www.lego.com/hu-hu/service Nekem is küldtek pótalkatrészt a törött helyett. Szerkesztve: 2019. Október 21. - HeirToGrievous 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. 1 órával korábban, HeirToGrievous írta: Én ugyan nem, viszont ha problémád van a készlettel, akkor nyugodtan írj a LEGO-nak ezen az oldalon. https://www.lego.com/hu-hu/service Nekem is küldtek pótalkatrészt a törött helyett. erre ránézek! köszönöm! 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 23 órával ezelőtt, csoli1138 írta: erre ránézek! köszönöm! Nincs mit. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. 2019.10.22. - 20:00, HeirToGrievous írta: Nincs mit. Most kaptam mailt, hogy postázták a 3db sisakot! Meg vagyok lepve kellemesen! Nagyon köszönöm az ötletet! Nem is hittem, hogy ilyen van! 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. 11 perccel korábban, csoli1138 írta: Most kaptam mailt, hogy postázták a 3db sisakot! Meg vagyok lepve kellemesen! Nagyon köszönöm az ötletet! Nem is hittem, hogy ilyen van! Ennek örülök, és még egyszer szívesen. A vicc az egészben az, hogy már én sem emlékszem, honnan tudok erről a lehetőségről. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. És basszus, puszira kiküldik.. Se számla, se fénykép, se telefonhívás, semmi. Nem semmi! Persze gondolom, ha rendszeresen próbálkoznék, akkor a körmömre néznének. De hát nem is volt még panaszom eddig! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: És basszus, puszira kiküldik.. Se számla, se fénykép, se telefonhívás, semmi. Nem semmi! Persze gondolom, ha rendszeresen próbálkoznék, akkor a körmömre néznének. De hát nem is volt még panaszom eddig! A nyugati kúltura. Ennyi. Remélem egyszer itthon is ez lesz a szint. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: És basszus, puszira kiküldik.. Se számla, se fénykép, se telefonhívás, semmi. Nem semmi! Persze gondolom, ha rendszeresen próbálkoznék, akkor a körmömre néznének. De hát nem is volt még panaszom eddig! 37 perccel korábban, Frenkie írta: A nyugati kúltura. Ennyi. Remélem egyszer itthon is ez lesz a szint. 3 körömnyi műanyag darab lett kérve, egy ekkora cégnél ez lófütykös, oké szép dolog, de azért ne is essünk hasra tőle. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hát én meglepődtem! Szórszálhasogató minifig gyűjtőként, nagyon bosszantott a dolog. Már fel voltam készülve, hogy újabb szettet/szetteket veszek és mind zsákbamacska lesz. Na mindegy, én örülök. 2 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. (szerkesztve) Még egy Puzzle gyártó cégről olvastam, (aminek most nem jut eszembe a neve, de az biztos, hogy nem a Ravensburger volt) ami ha például hiányzik egy darab vagy sérült, akkor küldenek helyette másikat. Szerk.: közben megtaláltam. "Az Educa garantálja a prémium minőséget és minden 500, 1000, 1500 és 2000 darabos puzzle terméke mellé Puzzle-fix ragasztót ad ajándékba, mellyel az elkészült kép rögzíthető. Az ajándék puzzle ragasztón túl a gyártó egyedülálló szolgáltatást is nyújt kedves vásárlóinak. Ha elveszett vagy megrongálódott a puzzle egy-egy darabja nem kell aggódnia! Írja meg a gyártónak a hiányzó darab pontos helyét (pozícióját), és az Educa ingyenesen elpostázza Önnek. Nem lesz hiányos egyetlen puzzle sem, ha az Educa puzzle-t választja!" Szerkesztve: 2019. Október 26. - HeirToGrievous Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Hozzászólás ideje: 2019. November 25. A mandalori kapcsán nem is bírtam ki, megrendeltem ezt a szettet: 75254: Nincs is lépegetőm, de már a csak a figurák miatt is bejön nagyon! 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Tegnap, amikor nekiálltam építeni, még játszottam a gondolattal, hogy meghirdetem az AT-ST-t és csak a figurákat tartom meg. Menet közben meggondoltam magam! Nagyon jó a szett, nagyon ötletes megoldásokkal van megalkotva a lépegető. Méltó helyet kap inkább a polcon a TIE fighter mellett. Nos mivel az építés éppen egybeesett Sanctuary c. résszel, melyben Cara is debütál, megállapítást nyert, hogy ez a premier előtti szett is téved. Caranak nincs is saját puskája. Csak a Mandinak van. Így Cara egy kis sugárvetővel kerül a polcra autentikusan. Viszont a Mandi fegyverét meg customáltam: A hosszú puska, amit Cara kapott, annak tusa tök jó alapanyag és filmhű. De ha arra építenénk rá a toldóval a villát, akkor már lehetetlenül hosszú egy minifig méreteihez képest. Így elkövettem azt szentségtörést, hogy rövidebbre vágtam a villát, úgy dugtam a toldóba és még a hosszúcsövű puska csöve is rövidebre lett szabva. Így tökéletesebb és autentikusabb fegyvert kapott a Mandi, mint az eredeti modell, mert ott egy ici pici sugárvető van felépítményekkel puskatus nélkül. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. (szerkesztve) Nagyon sok szép újdonság jött januárban, köztük olyan hiánypótlások mint Obi-Wan kunyhója, de mindenki keressen rá, aki legózik. Most lusta vagyok az egész januári kínálatot beemelni, de a The Mandalorian-hez kapcsolhatóan kaptunk egy igen színes-szagos Battle Pack-et ami mellett nem lehet elmenni 4500ft-ért: Na, jó a Sith-trooper csomag is jönni fog: Szerkesztve: 2020. Január 8. - csoli1138 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. (szerkesztve) Pont reggel nezegettem őket. Egy ilyen Mandalor pakkot tutira veszek. Szerkesztve: 2020. Január 15. - ZoliZoltán Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2020. Február 7. Hozzászólás ideje: 2020. Február 7. Most, hogy 10 év után újrafelfedeztem a Lego Star Wars világát, elképesztő, hogy milyen változáson mentek át a szettek/figurák gyerekkorom óta. Így egy UCS Slave I-nal kezdtem új gyűjteményemet. Az újdonságokból meg is vettem a mandalori AT-ST-t. Király szett, remek színekkel. A Rebelst újranézésemmel együtt megrendeltem Rex AT-TE lépegetőjét is. Amiket be szeretnék a jövőben húzni: Mandalori Battle Pack, LAAT/i csapatszállító, UCS Jawa homokcucc, Poe Dameron gépe. Nagyon várom a jövőbeli szetteket. Elvileg ugye jön majd a UCS LAAT/i. Imádkozom egy Mygetoo battle packért Bacaraval és a galactic marinessal, illetve a még soha nem látott UT-AT szettért. Remélem jönnek majd Fallen Order szettek is, elsősorban Second es Ninth Sisternek örülnék, illetve a Kashyyykos mocsár AT-AT-nak. Veteránoktól kérdés: hogy tartjátok tisztán, pormentesen a Legokat? Illetve aki minifigurákat gyűjt, hova rakjátok ki őket? Válasz
Fives Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. A Syawalker Saga Legoból: https://www.youtube.com/watch?v=-VhY7JYPQ34 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. A szett megjelenésének napja augusztus 27. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. @Dzséjt, @Ody Mandrell, bocsi, valami legós tiltás rémlik nekem! Meg szeretnék osztani egy figyelemreméltó újdonságot linkelt képekkel, de nem tudom szabad-e. A Lego star wars "Sithek" 3 az egyben ART kollekció újdonsága lenne. Szabad? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Csak olyan képet és videót szabad megosztani, ami hivatalos forrásból származik. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csak olyan képet és videót szabad megosztani, ami hivatalos forrásból származik. Értem. A kockaáruházas képek bentmaradtak akkor felteszem azokat lehet továbbra is. Szóval, igen borsos, de annál exkluzívabb ötlettel rukkoltak elő! Maul alternatíva: Ren alternatíva: Sajnos 36 és 42 rugó ami szvsz akkor is fájna, ha mindhárom benne lenne.. De ha megveszed a hármat, egy nagy Vader is kirakható.. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. 37 perccel korábban, csoli1138 írta: De ha megveszed a hármat, egy nagy Vader is kirakható.. Nekem a doboz alapján úgy tűnik, hogy megveszed a szettet, és a 3 közül azt rakod ki, amelyiket akarod (1 kép 3 lehetőség) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. (szerkesztve) 47 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Nekem a doboz alapján úgy tűnik, hogy megveszed a szettet, és a 3 közül azt rakod ki, amelyiket akarod (1 kép 3 lehetőség) Így van. A fentebbi posztomban írtam is hogy 3 az egyben. Úgy értettem, hogy kerettel együtt 3 egyszerre kirakott kép is lehetne a szett. Persze álmodik a nyomor. Csúnya üzlet van emögött, csak ez most fájdalmasan drága, hisz semmi spéci alkatrész nincs benne. Egy dokumentumfilmből tudom, hogy annál drágább egy szett minnél több speckó cucc van benne. Itt a lényeg egy zacskó 1x1-es gomb. Nagyon tetszik, de felháborítóan drága lenne 100 felett kijönni a 3 képpel. Szerkesztve: 2020. Augusztus 27. - csoli1138 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. 2021. tavaszán fog érkezni a Lego Star Wars: The Skywalker Saga. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. 6 perccel korábban, Bence1997 írta: 2021. tavaszán fog érkezni a Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Elmennek a búsba hogy ez nem jött össze idén... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. 4 perccel korábban, csoli1138 írta: Elmennek a búsba hogy ez nem jött össze idén... Régebben még volt olyan pletyka, hogy idén jön, október 20. -án. De erre számítani lehetett, hiszen idáig egy deka infót se közöltek róla. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.