Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Szeptember 13-án jön a következő Lego special, a Rebuild the Galaxy. A SW.com azt írja, hogy 4 részes lesz. Hát ezek egyre betegebbek. 1 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szeptember 13-án jön a következő Lego special, a Rebuild the Galaxy. De kedves a Lucasfilmtől, hogy gondoltak a születésnapomra. Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szeptember 13-án jön a következő Lego special, a Rebuild the Galaxy. A SW.com azt írja, hogy 4 részes lesz. Hát ezek egyre betegebbek. Zseniális, ezek megcsináltak az egyik legjobb rajongói mémet https://rebo.hu/2024/05/06/vegre-darth-jar-jar-is-debutal-a-kepernyokon-erkezik-a-lego-star-wars-rebuild-the-galaxy/ 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Szóval ez a Marvel: What If?, csak legóval és Star Wars-szal? I'm in! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Pont ezt akartam én is írni. A rajongók már elég régóta szeretnének egy What If?-et látni, hát most a Lego megcsinálta. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Hozzászólás ideje: Augusztus 9. (szerkesztve) Frissen a D23-ról. Szerkesztve: Augusztus 9. - Bence1997 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Na most értettem meg a sok sok fura filmidegen szettet. Fájdalmasak. A film vagy filmek, viszont viccesnek ígérkeznek. Jedi Bob az egyik főszereplő, aki legós berkekben ismert kakukk-tojás, jó poén őt ebben látni. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Augusztus 11. Hozzászólás ideje: Augusztus 11. 8 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Jedi Bob az egyik főszereplő, aki legós berkekben ismert kakukk-tojás, jó poén őt ebben látni. Ezt kifejtenéd? Érdekelne mi a háttere. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 11. Hozzászólás ideje: Augusztus 11. 6 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ezt kifejtenéd? Érdekelne mi a háttere. Még 2002-ben, az ep2-höz kiadott legelső LAAT/i készlet (7163 Republic Gunship) nem tartalmazott nevesített karaktert, helyette egy teljesen egyedi, a LEGO által kitalált Jedit tettek bele. Sokáig csak szimplán "Jedi Knight"-ként hivatkoztak rá, de aztán 2009-ben kiadták a 2853402 LEGO Star Wars: The Visual Dictionary-t, amiben már Jedi Bob néven szerepelt. 3 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Augusztus 26. Hozzászólás ideje: Augusztus 26. Most benne van PS Plus-ban a Lego Star wars: Skywalker Saga. Érdemes letölteni? Néztem róla pár gameplay videót és jópofa. Némely poénon jókat mosolyogtam. Nem túl gyerekes és inkább 6 éveseknek való? Illetve gondolom végigjátszhatjuk a 9 filmet, ugye? Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Szeptember 14. Hozzászólás ideje: Szeptember 14. Senki sem látta rajtam kívül a Rebuild the Galaxy-t? Spoiler Nagyon jó volt hallani az imádott hangokat, főleg Hamill csillogott Beach Luke-ként. Különösen érdekes, hogy ő produceri kreditet is kapott. De Sam Witwer gyámoltalan Maulját is imádtam. Úgy tűnik, folytatásos lesz a sorozat. Nekem bejött, kellemes, szokásos Lego-őrület volt! Nagyon erősen megidézte a Lego Kalandot, és talán ez volt az eddigi legjobb, legigényesebb SW Lego mesefilm. Talán a Holiday Special mellett. Az animációja számottevően változott a Summer Vacation óta. Ez a darabos, stop motiont idéző animáció újszerű, ami a Lego Kalandra volt jellemző, de a Star Wars animációs filmekre nem. Továbbra is nagyon hangulatos! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 14. Hozzászólás ideje: Szeptember 14. Én majd jövő héten nézem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 15. Hozzászólás ideje: Szeptember 15. Az egyik legjobb Lego cucc volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Hozzászólás ideje: Szeptember 18. (szerkesztve) Megnéztem. Jópofa ötletekkel felvértezett móka volt, aminek még talán folytatása is lesz. Kellemes időtöltés két sorozat között. Egyébként hiányoltam a magyar feliratot. Szerkesztve: Szeptember 18. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.