Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 9 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Valaki megvette ezt a szettet?

75226-box1-v29.jpg

Mert én igen és kérdésem lenne.. Nagyon gagyira sikeredett a sisakokon a két birodalmi jelzés.. Elcsúszott, szellemképes, legóhoz méltatlan. A 3-ból kb 1-en elfogadható.. Valaki?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Valaki megvette ezt a szettet?

Mert én igen és kérdésem lenne.. Nagyon gagyira sikeredett a sisakokon a két birodalmi jelzés.. Elcsúszott, szellemképes, legóhoz méltatlan. A 3-ból kb 1-en elfogadható.. Valaki?

Én ugyan nem, viszont ha problémád van a készlettel, akkor nyugodtan írj a LEGO-nak ezen az oldalon.

https://www.lego.com/hu-hu/service

Nekem is küldtek pótalkatrészt a törött helyett.

Szerkesztve: - HeirToGrievous

Hozzászólás ideje:
2019.10.22. - 20:00, HeirToGrievous írta:

Nincs mit.

Most kaptam mailt, hogy postázták a 3db sisakot! Meg vagyok lepve kellemesen!

Nagyon köszönöm az ötletet! Nem is hittem, hogy ilyen van! 

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, csoli1138 írta:

Most kaptam mailt, hogy postázták a 3db sisakot! Meg vagyok lepve kellemesen!

Nagyon köszönöm az ötletet! Nem is hittem, hogy ilyen van! 

Ennek örülök, és még egyszer szívesen. :)

A vicc az egészben az, hogy már én sem emlékszem, honnan tudok erről a lehetőségről.

Hozzászólás ideje:

És basszus, puszira kiküldik.. Se számla, se fénykép, se telefonhívás, semmi. 

Nem semmi! Persze gondolom, ha rendszeresen próbálkoznék, akkor a körmömre néznének. 

De hát nem is volt még panaszom eddig!

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Nem semmi! Persze gondolom, ha rendszeresen próbálkoznék, akkor a körmömre néznének. 

A nyugati kúltura. Ennyi. Remélem egyszer itthon is ez lesz a szint.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

37 perccel korábban, Frenkie írta:

A nyugati kúltura. Ennyi. Remélem egyszer itthon is ez lesz a szint.

3 körömnyi műanyag darab lett kérve, egy ekkora cégnél ez lófütykös, oké szép dolog, de azért ne is essünk hasra tőle.

Hozzászólás ideje:

Hát én meglepődtem! Szórszálhasogató minifig gyűjtőként, nagyon bosszantott a dolog. Már fel voltam készülve, hogy újabb szettet/szetteket veszek és mind zsákbamacska lesz. 

Na mindegy, én örülök.

Hozzászólás ideje:

Még egy Puzzle gyártó cégről olvastam, (aminek most nem jut eszembe a neve, de az biztos, hogy nem a Ravensburger volt) ami ha például hiányzik egy darab vagy sérült, akkor küldenek helyette másikat.

Szerk.: közben megtaláltam.

"Az Educa garantálja a prémium minőséget és minden 500, 1000, 1500 és 2000 darabos puzzle terméke mellé Puzzle-fix ragasztót ad ajándékba, mellyel az elkészült kép rögzíthető. Az ajándék puzzle ragasztón túl a gyártó egyedülálló szolgáltatást is nyújt kedves vásárlóinak. Ha elveszett vagy megrongálódott a puzzle egy-egy darabja nem kell aggódnia! Írja meg a gyártónak a hiányzó darab pontos helyét (pozícióját), és az Educa ingyenesen elpostázza Önnek. Nem lesz hiányos egyetlen puzzle sem, ha az Educa puzzle-t választja!"

Szerkesztve: - HeirToGrievous

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A mandalori kapcsán nem is bírtam ki, megrendeltem ezt a szettet:

75254:

thumb_large_75254-prod.jpg

Nincs is lépegetőm, de már a csak a figurák miatt is bejön nagyon!

Hozzászólás ideje:

Tegnap, amikor nekiálltam építeni, még játszottam a gondolattal, hogy meghirdetem az AT-ST-t és csak a figurákat tartom meg.

Menet közben meggondoltam magam! Nagyon jó a szett, nagyon ötletes megoldásokkal van megalkotva a lépegető. Méltó helyet kap inkább a polcon a TIE fighter mellett.

Nos mivel az építés éppen egybeesett Sanctuary c. résszel, melyben Cara is debütál, megállapítást nyert, hogy ez a premier előtti szett is téved.

Caranak nincs is saját puskája. Csak a Mandinak van. Így Cara egy kis sugárvetővel kerül a polcra autentikusan.

Viszont a Mandi fegyverét meg customáltam:

A hosszú puska, amit Cara kapott, annak tusa tök jó alapanyag és filmhű. De ha arra építenénk rá a toldóval a villát, akkor már lehetetlenül hosszú egy minifig méreteihez képest.

Így elkövettem azt szentségtörést, hogy rövidebbre vágtam a villát, úgy dugtam a toldóba és még a hosszúcsövű puska csöve is rövidebre lett szabva.

Így tökéletesebb és autentikusabb fegyvert kapott a Mandi, mint az eredeti modell, mert ott egy ici pici sugárvető van felépítményekkel puskatus nélkül.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nagyon sok szép újdonság jött januárban, köztük olyan hiánypótlások mint Obi-Wan kunyhója, de mindenki keressen rá, aki legózik.

Most lusta vagyok az egész januári kínálatot beemelni, de a The Mandalorian-hez kapcsolhatóan kaptunk egy igen színes-szagos Battle Pack-et ami mellett nem lehet elmenni 4500ft-ért:

lego-star-wars-75267-mandalorian-battle-

Na, jó a Sith-trooper csomag is jönni fog:

75266?scl=1.7&op_sharpen=1

Szerkesztve: - csoli1138

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Most, hogy 10 év után újrafelfedeztem a Lego Star Wars világát, elképesztő, hogy milyen változáson mentek át a szettek/figurák gyerekkorom óta. Így egy UCS Slave I-nal kezdtem új gyűjteményemet. Az újdonságokból meg is vettem a mandalori AT-ST-t. Király szett, remek színekkel. A Rebelst újranézésemmel együtt megrendeltem Rex AT-TE lépegetőjét is. Amiket be szeretnék a jövőben húzni: Mandalori Battle Pack, LAAT/i csapatszállító, UCS Jawa homokcucc, Poe Dameron gépe. 

Nagyon várom a jövőbeli szetteket. Elvileg ugye jön majd a UCS LAAT/i. Imádkozom egy Mygetoo battle packért Bacaraval és a galactic marinessal, illetve a még soha nem látott UT-AT szettért. Remélem jönnek majd Fallen Order szettek is, elsősorban Second es Ninth Sisternek örülnék, illetve a Kashyyykos mocsár AT-AT-nak. 

Veteránoktól kérdés: hogy tartjátok tisztán, pormentesen a Legokat? Illetve aki minifigurákat gyűjt, hova rakjátok ki őket? 

• 3 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

@Dzséjt, @Ody Mandrell, bocsi, valami legós tiltás rémlik nekem!

Meg szeretnék osztani egy figyelemreméltó újdonságot linkelt képekkel, de nem tudom szabad-e.

A Lego star wars "Sithek" 3 az egyben ART kollekció újdonsága lenne.

Szabad?

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Csak olyan képet és videót szabad megosztani, ami hivatalos forrásból származik. 

Értem. A kockaáruházas képek bentmaradtak akkor felteszem azokat lehet továbbra is.

Szóval, igen borsos, de annál exkluzívabb ötlettel rukkoltak elő!

thumb_large_31200-alt1.jpg

Maul alternatíva:

thumb_large_31200-alt2.jpg

Ren alternatíva:

thumb_large_31200-alt3.jpg

Sajnos 36 és 42 rugó ami szvsz akkor is fájna, ha mindhárom benne lenne..

De ha megveszed a hármat, egy nagy Vader is kirakható..

Hozzászólás ideje:
37 perccel korábban, csoli1138 írta:

De ha megveszed a hármat, egy nagy Vader is kirakható..

Nekem a doboz alapján úgy tűnik, hogy megveszed a szettet, és a 3 közül azt rakod ki, amelyiket akarod (1 kép 3 lehetőség)

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Nabopolasszar írta:

Nekem a doboz alapján úgy tűnik, hogy megveszed a szettet, és a 3 közül azt rakod ki, amelyiket akarod (1 kép 3 lehetőség)

Így van. A fentebbi posztomban írtam is hogy 3 az egyben. Úgy értettem, hogy kerettel együtt 3 egyszerre kirakott kép is lehetne a szett. Persze álmodik a nyomor. Csúnya üzlet van emögött, csak ez most fájdalmasan drága, hisz semmi spéci alkatrész nincs benne. Egy dokumentumfilmből tudom, hogy annál drágább egy szett minnél több speckó cucc van benne. Itt a lényeg egy zacskó 1x1-es gomb. Nagyon tetszik, de felháborítóan drága lenne 100 felett kijönni a 3 képpel. 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Bence1997 írta:

2021. tavaszán fog érkezni a Lego Star Wars: The Skywalker Saga. :)

Elmennek a búsba hogy ez nem jött össze idén... 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, csoli1138 írta:

Elmennek a búsba hogy ez nem jött össze idén... 

Régebben még volt olyan pletyka, hogy idén jön, október 20. -án. De erre számítani lehetett, hiszen idáig egy deka infót se közöltek róla.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.