Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hírek szerint Alexandre Desplat fogja szerezni a zenét. Életemben nem hallottam az ürgéről. Érdekesnek ígérkezik a score, bár itt is nyilván kapcsolódni kell majd a IV -hez. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. (szerkesztve) A csóka munkásságát nem ismerem nagy mélységeiben, de amit ismerek tőle az alapján nem tehetségtelen a tag. Erre talán érdemes rálesni Szerkesztve: 2016. Április 12. - Darth Riddick Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Ezt már tavaly kiderült. Ez nem újdonság. Gareth Edwards és Alexandre Desplat Godzilla-ban már együtt dolgoztak valószínűleg innen jött a választás. Amúgy a csávó Oscar-díjas elég sok filmbe dolgozott már. Egyik legjobb zeneszerzőnek tartják a mai mezőnyben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Korrekt iparos. A Godzillához írt zenéje szerintem kifejezetten hangulatosra sikerült. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szeretem Desplat zenéit, a HP utolsó felvonásához is írt néhány remek darabot A többség talán emiatt a munkája miatt ismerheti, meg a tavalyi dupla Oscar-jelölése miatt, a zene, amiért végül a díjat kapta, szerintem zseniális. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Ha oscart kapott akkor már nem lehet kispályás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szeretem Desplat zenéit, a HP utolsó felvonásához is írt néhány remek darabot A többség talán emiatt a munkája miatt ismerheti, meg a tavalyi dupla Oscar-jelölése miatt, a zene, amiért végül a díjat kapta, szerintem zseniális. Lehet még a napokban meg is hallgatom, hogyan nyúlt Williams témájához a HP7-ben. Az jó indikátor lehet, hogy mire számíthatunk a Rogue-1-ban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Úgy tűnik, a csúszások miatt Alexandre Desplat nem tudja elkészíteni a Rogue One zenéjét, ezért leváltották - dobpergés - Michael Giacchinóra. Most mondanám, hogy így válna be a lottó 5-ösöm. Lucas helyére anno Abramst kívántam, Williams helyére pedig Giacchinót. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Ennek azért nem örülök. Sose jó ha ennyivel a bemutató előtt történik egy ilyen váltás. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Én nem bánom! Szerintem nagyon jó zeneszerző! Meg fogja oldani! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Számomra semleges. Giacchinot is bírom, szerintem méltó utód lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Csak legyen jó a zene, de ezt az ürgét jobban ismerem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Csak legyen jó a zene, de ezt az ürgét jobban ismerem. Én ezért örülök, mert ismerem a munkásságát és a kvalitásait. Ha Lucast Abrams váltotta, ötletes, ha esetleg Williamst Giacchino váltja majd. Bár utóbbi még nem áll, hálisten. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Lucas helyére anno Abramst kívántam, Williams helyére pedig Giacchinót. Hasonlóan Desplat-t is kedvelem, jó zenéi vannak, de valószínűleg nem fog a film hátrányára válni a csere Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Nekem Desplat neve nem mond semmit. Utána kell néznem a fickónak.. Vagy mostmár "minek"? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Miska felőlem is jöhet. Lefogadom hogy Jeff Jake protezsálta be. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Én örülök ennek a hírnek. Valószínűleg az eredeti zeneszerző is jó lett volna (a referenciái, amelyek kiderülnek a cikkből, jók), de Giacchino zenéje a Lost-ban fantasztikus, a Star Trekben se rossz, amelyek így hirtelen eszembe jutnak, így szerintem jó cserét kaptunk. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Szerintem a klasszikus dallamok és az Ő stílusa, jó egyveleget fognak alkotni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. A filmzene december 16.-án jelenik meg. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Hátha egy kicsit hamarabb elérhetővé válik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Én is abban bízok. Mint az EPVII zenéje. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. A filmzene december 16.-án jelenik meg. Szuper! Várom, és meg is veszem majd. Remélem jó lesz! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Én még sajnos az ep7 zenéjét sem tudtam megvenni. Pedig kéne a másik hat mellé. Na, nem mintha olyan sűrűn hallgatnék zenét lemezről (szerintem egyszer, ha végighallgattam őket), de hiányzik a gyűjteményből. De az RO zenéje pont jó apropó lesz a pótlására. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Én még sajnos az ep7 zenéjét sem tudtam megvenni. Pedig kéne a másik hat mellé. Na, nem mintha olyan sűrűn hallgatnék zenét lemezről (szerintem egyszer, ha végighallgattam őket), de hiányzik a gyűjteményből. De az RO zenéje pont jó apropó lesz a pótlására. Nekem meg csak egyedül az EpII van meg kazettán (). De annyit hallgatom az EpVII-et, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy ezt most megveszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megkezdődnek a film zenei felvételei. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 8. Az amazonon már előrendelhető a filmzene. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Zsír! Vajon itthon is lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 20. A lényeg, hogy aki akarja az megveheti. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Hozzászólás ideje: 2016. November 20. A lényeg, hogy aki akarja az megveheti. Az amazonról még nem rendeltem. Teljesen simán megy? Regisztráció, Paypal? Régen Master Replicas kardokat akartam rendelni, de azokat MO-ra nem akarták kihozni. Nem tudom már, hogy az MR miatt-e -asszem igen.. A lényeg, hogy azóta még nem szorultam rájuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Csak regisztráció kell. Én onnan kaptam meg a TCW 1-6 évadot és a Rebels 1-et is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.