Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Ahogy látom, alakul már a létszám... Remek! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Most már nekem is illene eltolnom a pofámat. Megnézem mikor lesznek akkor vizsgáim, és tudok én is időpont mellett voksot lerakni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. (szerkesztve) Coce, neked biztos mindenki örülne! Te vagy az Admin, akit Donát kivételével még senki sem látott. Szerkesztve: 2008. November 2. - Pildi 1 Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Tisztára mint Columbo felesége... 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Egy kicsit igen No de csak találsz valami jó időpontot És igyekszem én is menni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Tisztára mint Columbo felesége... Lassan már azt hiszik rólad, hogy számítógép generálta júzer vagy. Csak nehogy egyszer egy áramköri lap jöjjön szembe a társasággal. :D Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. (szerkesztve) Coce, csak nem ismered a Jedi Rend adminját, Slamet? Ő is hasonlóan láthatatlan. Mindössze heten láttuk eddig, egy alkalommal. (Két év kemény rábeszélés után engedett, és néhány órát velünk töltött egy fórumtalin.) Egyébként őt is virtuális felhasználónak hittük... Szerkesztve: 2008. November 2. - Gyoka Lamaro Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Nem, nem, Coce nagyon is élő személy, és egyáltalán nem hasonlít áramköri lapra Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Egy floppy lemezre jobban hasonlítok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Nos akkor november utolsó szombatja kinek felel meg? Talizzunk akkor! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. (szerkesztve) Nekem továbbra is jó november 29. De ha lenne más konkrét időpont javaslat, akkor azt még fontolóra lehetne venni, mert végül is jó, ha legalább 4-5-en vagyunk. A lényeg, hogy mielőbb legyen eldöntött időpont, amivel aztán lehet tervezni. Szerkesztve: 2008. November 4. - Pildi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Én jövő hét végén megyek fel utoljára idén Pestre, szóval részemről édes mindegy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Akkor ne erőltessük... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Akkor legyen jövő hét végén, ha Dzséjt el tud jönni, én mégis ráérek akkor De talán 29-én is tudnék menni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Akkor legyen jövő hét végén, ha Dzséjt el tud jönni, én mégis ráérek akkor De talán 29-én is tudnék menni. Sajnos én jövő héten nem érek rá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Aham. Akkor marad valamelyik másik. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerintem legyen a nov 29.Eddig ez 3 embernek(Ody ,Pildi, jómagam) jó.A többi dátum senkinek nem volt jó eddig. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Hozzászólás ideje: 2008. November 6. A nov.29 nekem is megfelel, előre láthatólag. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Sajnos én jövő héten nem érek rá. Annyira nem sajnos mert barátnőzök. Így látatlanban is elnézést kérek tőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Hozzászólás ideje: 2008. November 6. A nov.29 nekem is megfelel, előre láthatólag. Remek! Akkor alakul a dolog. Menjünk a pincébe? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Remek! Akkor alakul a dolog. Menjünk a pincébe? Pontosan.Lefele nem lesz gond, nade felfele? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Pontosan.Lefele nem lesz gond, nade felfele? Aki iszik, talicskát mindenképpen hozzon magával. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Gyertek le Pécsre, egész novemberben ott vagyok. Itt is lehet inni és dumálni....Van két katonai hálózsákom, ha valaki itt alszik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Nos, akkor kinek jó a november 29-e? Vagy valami más időpont? Mert én szeretnék menni, de tudnom kéne a dátumot, hogy hogyan szervezzem meg a programjaimat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Nos, akkor kinek jó a november 29-e?Vagy valami más időpont? Mert én szeretnék menni, de tudnom kéne a dátumot, hogy hogyan szervezzem meg a programjaimat. Mi lenne ha csúsztatnánk egy hetet? December 6? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Mi lenne ha csúsztatnánk egy hetet? December 6? Nekem akkor lesz nyelvvizsgám. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Mi lenne ha csúsztatnánk egy hetet? December 6? Arra lehet, hogy tudnék menni. November 29 nekem mindenképp kiesik, mert akkor lesz a nagyszüleim gyémánt-lakodalma. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Arra lehet, hogy tudnék menni. Az jó lenne. Rég találkoztunk már (és rég söröztünk egy jót ). Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. (szerkesztve) Ha egyikőtök sem lenne admin azt mondanám, hogy én SW fórumtalira mennék, nem alkoholisták találkozójára ha lehet De mivel adminok vagytok én meg sem szólaltam. Nekem jó a Dec. 6 (úgyis hajnali 3-kor megyek a közeli árvaházba Mikulásnak öltözve ajándékokat vinni ) Szerkesztve: 2008. November 16. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Ö.... én SW fórumtalira mennék, nem alkoholisták találkozójára ha lehet Neked nem kell inni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.