Derb Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Ok, akkor 11 -re fent leszek. Találkozzunk a Westend előtt? Baj lenne ha mi is csapódnánk? Mivel nemtudom igazából hova irányul a tali. Amúgy tudjátok/ emlékszetek ki vagyok?XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Amúgy tudjátok/ emlékszetek ki vagyok?XD A Cosa Nostra nem felejt A múltkor láttam az "ikertesódat" a vonatnál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Baj lenne ha mi is csapódnánk? Mivel nemtudom igazából hova irányul a tali. Amúgy tudjátok/ emlékszetek ki vagyok?XD Én arra emlékszem hogy anno írtál ide. A Westend főbejáratánál leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Ok, akkor 11 -re fent leszek. Találkozzunk a Westend előtt? Nekem is jó a 11 óra, odamegyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Én ezt most kihagyom, sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. No akkor ki is jön szombaton a talira? Karrde, Pildi, Frenkie, Obi, Sky, Derb + nője, Bomarr, én. Kihagytam valakit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Sky is jön? Nem is emlékszem, hogy írta volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Sky is jön? Nem is emlékszem, hogy írta volna. Megelőlegeztem neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Lassan tényleg ideje lennem elmenni egy ilyen talira. Csak sajnos szombaton dolgom van. Pedig jó lenne személyesen is megismerni az itteni törzstagokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Lassan tényleg ideje lennem elmenni egy ilyen talira. Csak sajnos szombaton dolgom van. Pedig jó lenne személyesen is megismerni az itteni törzstagokat. No akkor majd legközelebb. Csak elég ritkán van ilyen jellegű tali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Lassan tényleg ideje lennem elmenni egy ilyen talira. Csak sajnos szombaton dolgom van. Pedig jó lenne személyesen is megismerni az itteni törzstagokat. Jó lenne, ha egyszer eljönnél, mert jó kis beszélgetések szoktak kialakulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Én is úgy mennék. Kár, hogy pont egy hete voltam fent, és anyagilag nem tudom most megengedni magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Én is úgy mennék. Kár, hogy pont egy hete voltam fent, és anyagilag nem tudom most megengedni magamnak. Sajnálatos. Jó lett volna ha jössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Én is úgy mennék. Kár, hogy pont egy hete voltam fent, és anyagilag nem tudom most megengedni magamnak. Valóban kár. De előbb-utóbb elvégzed a sulit, lesz egy remek állásod (vagy céged ), és akkor ez már nem lesz gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 1. Én is sajnálom Donát, hogy nem tudsz jönni. Na meg persze azt is hogy Sky nem. Pedig nagyon jó ott a sör. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Én is sajnálom, hogy nem jönnek, akik nem tudnak, de majd legközelebb/egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Pedig nagyon jó ott a sör. :D Sejtettem, hogy nem véletlenül lett törzshely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Picit késve fogok érkezni. Valamikor 1 óra magasságában, de holnap dél körül telefonálni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Picit késve fogok érkezni. Valamikor 1 óra magasságában, de holnap dél körül telefonálni fogok. No problem. Az a lényeg hogy jössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. nos úgy néz ki hogy én megyek.Asszony majd később csatlakozik mert reggel dolgozik de csak délig. aztán mi majd 4óra körül el kell menünk mert nővéremnek színház előadása van. amúgy ott milyenek az árak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. nos úgy néz ki hogy én megyek.Asszony majd később csatlakozik mert reggel dolgozik de csak délig. aztán mi majd 4óra körül el kell menünk mert nővéremnek színház előadása van. amúgy ott milyenek az árak? Barátságosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Barátságosak. magyarán. kb.. mer t akkor úgy készülök.én csak jövőhéten kapok fizut és ugye kéne valamit fogyasztani. nem vihetem még is a Finlandiámat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. magyarán. kb.. mer t akkor úgy készülök.én csak jövőhéten kapok fizut és ugye kéne valamit fogyasztani. nem vihetem még is a Finlandiámat ITT a honlapjuk. Megtudod nézni mi mennyibe kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Picit késve fogok érkezni. Valamikor 1 óra magasságában, de holnap dél körül telefonálni fogok. Szuper, hogy jössz. Kit fogsz felhívni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Valaki tud dobni egy telószámot privátban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Nagyszerű volt a tali! Örülök, hogy Obi1 -t is sikerült végre élőben is megismerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Nagyon jó tali volt, még értelmes eszmecsere is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Nagyon jó tali volt, még értelmes eszmecsere is volt. Ebben én nem vagyok olyan biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Valaki tud dobni egy telószámot privátban? Sajnos már nem olvastam ezt a hozzászólást, csak most, így remélem, mástól kaptál telefonszámot Jó, hogy megismerhettünk, és remélem, fogsz még talira jönni Én is jól éreztem magam a mai összejövetelen, végül is fél 7 körül jöttünk el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Tök jó hogy megismertük Obi1-t és Derbet. Obikám a sört azért sűrűbben töltsd magadba. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.