Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. A megfelelő topicban nem enged válaszolni, ezért ide írom. Szívesen a képeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Télen (két ünnep közt) lesz esetleg tali? Olyan rég nem láttalak már titeket..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Részemről biztos nem. Minden pénzemet elviszi az új computer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Nekem meg a karácsony és az év vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Télen (két ünnep közt) lesz esetleg tali? Olyan rég nem láttalak már titeket..... Úgy tűnik, hogy nem, de valószínűleg a két ünnep között egyik nap fent leszek Pesten, ha fent leszel Te is, összefuthatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 27. Akkor ez erősen mini-tali lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 28. Csatlakozhat addig más is Karácsonykor majd küldök mailt is, hogy mi a helyzet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. (szerkesztve) Na hát ez jól annyiban maradt Legkésőbb július végén Essenben! http://www.starwarscelebration.eu/ Szerkesztve: 2012. December 30. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Szerintem ha találkozni akarsz velünk akkor ne Essen -re koncentrálj, mert valószínűleg egyikünket se fogod ott látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Ennél jobbat én sem tudok mondani, úgy néz ki. Sajnos olyan sokba kerülne, hogy erősen meggondolandó. A végső döntéssel a programot még megvárnám (amit mellesleg már igazán közzé tehetnének - 6 éve már november elején volt program, és ismertek voltak a részletek is), de nagyon ígéretesnek kellene ahhoz lennie, hogy igazán akarjak ott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Nehogy összességében Londonba elruccanni olcsóbb legyen mint Essenbe..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Nálam jövőre minden az Oktoberfestről fog szólni másról nem lehet szó(illetve természetesen a szokásos magántalik menni fognak). De ha ez nem is lenne akkor is meggondolnám úgy hogy nincs repülőtér a közelben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 30. Az Esseni útnak van saját topikja, oda tessék írni az ilyen jellegű dolgokat. http://www.swsaga.hu/topic/1131-star-wars-celebration-europe-ii/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 5. Az évadnyitó katicás talit mikorra tervezzük idén? Szeretnék nagyon menni, de jó előre ki kéne választani az időpontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 5. Általában márciusban szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Szerencsére jan. 1-től megszűnt a tíz órázás nálunk, így már csak 24-48-ban vagyunk. Szóval - ha csak valamelyikünk nem csereberél - már nekem is könnyebb lesz alkalmazkodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Nem egyszer volt már tali februárban is, de szerintem fölösleges menetrendhez tartani magunkat, amikor a többségnek jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Általában márciusban szokott lenni. Igen így valahogy, annak is a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Esetleg már mostanában megbeszélhetnénk, kinek mikor lenne jó, februárban vagy márciusban, és nagyjából mikor, így lehetne vele előre tervezni mindenkinek, anyagilag és az elfoglaltságok miatt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Nekem mindenképpen március vége, április eleje. Természetesen ha a többieknek korábban is jó akkor mehettek akkor is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Nekem az április kilőve, tehát február vagy március jöhet szóba. Itt szinte bármikor lehet, ha jó előre megbeszéljük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Nekem február 9, 23, március 9, április 6, 20 biztosan nem jó, a többi szóba jöhet, ha nem jön közbe semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Nekem amik úgy jók, hogy nem kell cserélni (gondolom szombat lesz): február 9, 16 és március 2, 9, 23. Természetesen ezek nem kőbe vésett dátumok, bármelyik hétvége jó, csak ezek azok, amiket előre nem kell jeleznem, mert amúgy sem dolgoznék. Cserét ugye előre meg kell beszélnem és benne van a rizikó, hogy akivel cserélnék, annak nem lenne jó. Bár ha áprilisba lesz, akkor már az sem biztos, hogy lesz munkám, onnantól könnyebb a szervezés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szerintem akkor legyen a március 23. Akkor már melegebb is van ,jobban csúszik a sör és ez a dátum senkinek nem ütközik, minden kritériumnak megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Nekem jó a március 23. Legalább is úgy néz ki most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Nekem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Részemről is OK. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Egyelőre jónak tűnik a márc. 23-a. Ha esetleg Donátnak már későn van a márc. 23 (vagy másnak nem jó)., akkor még mindig maradt lehetőségnek a feb. 16. vagy márc. 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Sajnos közben átszervezték az órarendet, és így átraktak egy kötelező tréninget (eredetileg május lett volna) március 23-ra. Helyette március 2. nem volna jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Nekem másodika biztos nem jó, mert 10 -én kapok fizetést. Ráadásul 23 körül jelenik meg az új Depeche Mode lemez, amit jó lenne egyúttal megvenni ott. Természetesen ha a többség március elején akar menni, elfogadom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.