Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Most már nekem is illene eltolnom a pofámat. Megnézem mikor lesznek akkor vizsgáim, és tudok én is időpont mellett voksot lerakni.
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Coce, neked biztos mindenki örülne! Te vagy az Admin, akit Donát kivételével még senki sem látott. Szerkesztve: 2008. November 2.16 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Szerző Egy kicsit igen No de csak találsz valami jó időpontot És igyekszem én is menni
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Tisztára mint Columbo felesége... Lassan már azt hiszik rólad, hogy számítógép generálta júzer vagy. Csak nehogy egyszer egy áramköri lap jöjjön szembe a társasággal. :D
Hozzászólás ideje: 2008. November 2.16 éve Coce, csak nem ismered a Jedi Rend adminját, Slamet? Ő is hasonlóan láthatatlan. Mindössze heten láttuk eddig, egy alkalommal. (Két év kemény rábeszélés után engedett, és néhány órát velünk töltött egy fórumtalin.) Egyébként őt is virtuális felhasználónak hittük... Szerkesztve: 2008. November 2.16 éve - Gyoka Lamaro
Hozzászólás ideje: 2008. November 3.16 éve Nem, nem, Coce nagyon is élő személy, és egyáltalán nem hasonlít áramköri lapra
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Nos akkor november utolsó szombatja kinek felel meg? Talizzunk akkor!
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Nekem továbbra is jó november 29. De ha lenne más konkrét időpont javaslat, akkor azt még fontolóra lehetne venni, mert végül is jó, ha legalább 4-5-en vagyunk. A lényeg, hogy mielőbb legyen eldöntött időpont, amivel aztán lehet tervezni. Szerkesztve: 2008. November 4.16 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Én jövő hét végén megyek fel utoljára idén Pestre, szóval részemről édes mindegy.
Hozzászólás ideje: 2008. November 5.16 éve Szerző Akkor legyen jövő hét végén, ha Dzséjt el tud jönni, én mégis ráérek akkor De talán 29-én is tudnék menni.
Hozzászólás ideje: 2008. November 5.16 éve Akkor legyen jövő hét végén, ha Dzséjt el tud jönni, én mégis ráérek akkor De talán 29-én is tudnék menni. Sajnos én jövő héten nem érek rá.
Hozzászólás ideje: 2008. November 5.16 éve Szerintem legyen a nov 29.Eddig ez 3 embernek(Ody ,Pildi, jómagam) jó.A többi dátum senkinek nem volt jó eddig.
Hozzászólás ideje: 2008. November 6.16 éve Sajnos én jövő héten nem érek rá. Annyira nem sajnos mert barátnőzök. Így látatlanban is elnézést kérek tőle.
Hozzászólás ideje: 2008. November 6.16 éve A nov.29 nekem is megfelel, előre láthatólag. Remek! Akkor alakul a dolog. Menjünk a pincébe?
Hozzászólás ideje: 2008. November 6.16 éve Remek! Akkor alakul a dolog. Menjünk a pincébe? Pontosan.Lefele nem lesz gond, nade felfele?
Hozzászólás ideje: 2008. November 7.16 éve Pontosan.Lefele nem lesz gond, nade felfele? Aki iszik, talicskát mindenképpen hozzon magával.
Hozzászólás ideje: 2008. November 8.16 éve Gyertek le Pécsre, egész novemberben ott vagyok. Itt is lehet inni és dumálni....Van két katonai hálózsákom, ha valaki itt alszik.
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Nos, akkor kinek jó a november 29-e? Vagy valami más időpont? Mert én szeretnék menni, de tudnom kéne a dátumot, hogy hogyan szervezzem meg a programjaimat.
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Nos, akkor kinek jó a november 29-e?Vagy valami más időpont? Mert én szeretnék menni, de tudnom kéne a dátumot, hogy hogyan szervezzem meg a programjaimat. Mi lenne ha csúsztatnánk egy hetet? December 6?
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Mi lenne ha csúsztatnánk egy hetet? December 6? Nekem akkor lesz nyelvvizsgám.
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Mi lenne ha csúsztatnánk egy hetet? December 6? Arra lehet, hogy tudnék menni. November 29 nekem mindenképp kiesik, mert akkor lesz a nagyszüleim gyémánt-lakodalma.
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Arra lehet, hogy tudnék menni. Az jó lenne. Rég találkoztunk már (és rég söröztünk egy jót ).
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Ha egyikőtök sem lenne admin azt mondanám, hogy én SW fórumtalira mennék, nem alkoholisták találkozójára ha lehet De mivel adminok vagytok én meg sem szólaltam. Nekem jó a Dec. 6 (úgyis hajnali 3-kor megyek a közeli árvaházba Mikulásnak öltözve ajándékokat vinni ) Szerkesztve: 2008. November 16.16 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Ö.... én SW fórumtalira mennék, nem alkoholisták találkozójára ha lehet Neked nem kell inni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.