SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Köszi! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. (szerkesztve) Körkérdésre felelve nekem ez a kedvenc SimonZ képem: De ez is nagyon bejön hasonló a stílus: A közelmúltbeliek közül pedig ez: Szerkesztve: 2006. Február 3. - lokatelli A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Ez kész..... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. (szerkesztve) Körkérdésre felelve nekem ez a kedvenc SimonZ képem: Micsoda profizmus, lokatelli! Szerkesztve: 2006. Február 4. - SimonZ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hello Simonz! Küldtem már e-mailt, de beírom ide is... Szóval egy Palpis képet keresek. Szemben áll, jobb kezében kard de mindkét keze a bal oldalon van és furán állnak az ujjai...A kardot átlósan tarja maga előtt. Olyan beképzelt fejet vág... Remélem tudod melyik...Előre is köszi ui.:nagyon ütős az Anakin/Dooku kép, nagyon tetszik... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Már küldtem választ mailben, nem kaptad meg? (Nincs meg az a kép...) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Már küldtem választ mailben, nem kaptad meg? (Nincs meg az a kép...) Hi! Nem, úgy tűnik nem kaptam meg...De ha nincs meg mindegy...de azért köszönöm szépen! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Bocsi SimonZ, sajnos a screenthemes sorozatot nem tudom feltenni mert elszállt a gépem, és elveszett a teljes sorozat A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Sajnálattal hallom a dolgot. Remélem, a fontosabb anyagaidról volt biztonsági mentésed, és azok nem vesztek el örökre... A screenthemes meg majd meglesz valahogy, semmi gond. A hétvégén és a héten lábadozó stádiumban vagyok, ezért csak egyetlen posztert tudtam összedobni: A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Én már nem is mondok semmit. Minek, mindig csak ezt isételgetem: EZ FANTASZTIKUS A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Sajnos minden elveszett, memória probléma miatt nem tudtam kiírni semmit...Még mindig bánkodok hogy elveszett 80GB anyagom, ami főleg SW A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Hát ez a poszter nagyon-nagyo-nagyon jó Megy is a kedvenceim közé Obi1, nagyon sajnálom, ami történt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Köszi! Obi1: ez elég nagy gáz... sajnálom. Mace Windu és a baljós árnyak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. tök jók! Lucasról nincs véletlenül? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hűűűűazanyjátamindenitvaóóóóóó!!!! Ez nagyon feelinges! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Obi: sorold, mi hiányzik! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Obi: sorold, mi hiányzik! Köszi midenkinek az együttérzést Krande, pontosan nem tudom hogy mik hiányoznak, épp ez benne a baj. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Iszonyat jó ez a kép Úgy látszik, nekem nagyon bejönnek a Windus képek, ez köszönhető annak is, hogy remekül mutat a lila a sötétebb részekkel Ebből majd sorozat lesz? Mert ezek remek képek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. (szerkesztve) Darth Krande, Dzséjt, MissKarrde: köszi! Darth Krande: Lucasról még nincs, de adtál egy remek ötletet. Csak át kell néznem hozzá a nyersanyaggyűjteményemet. MissKarrde: Igen, lehet, hogy sorozat lesz belőle. Szereplők és a mumusaik. Esetleg az jelenthet akadályt, hogy elég nagy méretben készült el ez a két kép, és nem biztos, hogy mindenkiről tudok majd ugyanekkorákat csinálni. Szerkesztve: 2006. Február 26. - SimonZ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Esetleg az jelenthet akadályt, hogy elég nagy méretben készült el ez a két kép, és nem biztos, hogy mindenkiről tudok majd ugyanekkorákat csinálni. Háttérképnek a kisebb méret nem elég? A poszternél lehet gond a kisebb méret, nem? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Vajhhh milyen lehet ez fotó minőségben? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Háttérképnek a kisebb méret nem elég? A poszternél lehet gond a kisebb méret, nem? Háttérképnek elég lenne, de ha már posztereket kezdtem csinálni, nem szeretnék áttérni a háttérképméretre. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Háttérképnek elég lenne, de ha már posztereket kezdtem csinálni, nem szeretnék áttérni a háttérképméretre. Igaz, erre nem is gondoltam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Egy új poszter, meglehetősen nagy méretben: Háttérképverziók szokás szerint az oldalon. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. És megszületett az utóbbi idők legjobbja! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Ugyanezt megnézném piros karddal is, úgy milyen. Kékkel szenzációs. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. WOW A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Nagyon nagyot alkottál!!!Csak Dooku feje egy kicsit meg lett nyesve A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Köszi! Ennek a képnek van (azazhogy lesz) egy logikus folytatása, a jók tablója. Ott Anakinnek egy világosabb oldali képe lesz, szintén kék karddal, ezért lehet, hogy kipróbálom majd a mostani képet vörössel is. A kéket azért tartom mégis jobbnak, mert kiegyensúlyozza a színvilágot: kék és vörös is van a kép alján és tetején is. Meg arra is utal, hogy már nem feltétlenül vörös kardot visel az, aki gonosz. Obi1: Muszáj volt... Egyébként Grievous feje is meg lett nyesve. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Bravó Zoli, nagyon tetszik! Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás