Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Akkor engedélyezem. Köszi mester. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Most már értem mi ez az avatar váltás hullám A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Köszi, Dzséjt! Ody: a "mester" kategóriától elég messze vagyok... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Köszi, Dzséjt! Ody: a "mester" kategóriától elég messze vagyok... Hozzám képest, az vagy. Van valami fejlemény banner ügyben? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Van valami fejlemény banner ügyben? Egyelőre semmi... A hétvégéken újabban csak egy-egy képre szokott időm lenni, és arra is nehezen. Ezen a hétvégén valószínűleg nem lesznek új képek, csak az avatarokat hozom össze, így lehet, hogy lesz időm bannerezni. De őszintén szólva szeretném megvárni, hogy mindkét bannerfél látszódjon az oldalon, addig nem nagyon bűvészkednék. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. De őszintén szólva szeretném megvárni, hogy mindkét bannerfél látszódjon az oldalon, addig nem nagyon bűvészkednék. Én is nagyon szeretném már ott látni a bannert, de sajna nem rajtam múlik. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Újabb avatarok kerültek fel (még mindig nem a "hivatalos" oldalamra). Avatarok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Nagyon jók! Ody: Pontosan honnan tudom azt, hogy milyen méretű legyen a kép? Vagy szemmértékre? Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Nagyon jók! Ody: Pontosan honnan tudom azt, hogy milyen méretű legyen a kép? Vagy szemmértékre? Donát. Ha megnyitod a képet a netböngésződdel, jobb klikk után Tulajdonságok, és ott lesz a mérete a megjelenő ablak alján. A szélesebb oldal mindig 100 pixeles, a Tiednek 100*80 a mérete. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Aham! Köszönöm Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Aham! Köszönöm Donát. Donát: Sikerült kiválasztani a legjobb képet. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Pedig nem volt könnyű dönteni Donát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szupik! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Köztük van a kedvenc képem is, erre a fórum nem enged belépni az avatar beállításhoz, warningot ír ki Nem tudom felrakni Ráadásul a net is lassú ma este A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Karrde. Linkeld be Simon Z. oldaláról az avatart. Enged belépni a beállítások szekcióba. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megint én voltam a .... Várni kellett, mert nagyon sokára reagált. Először kicsit megijedtem, hogy amikor rákattintottam az avatar beállításra, fehér alapon kiírta azt a sok hiba üzenetet, de most vártam még egy darabig, és végre bejött Köszi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. (szerkesztve) Krande: itt a pólóra tervezett Obi-Wan-kép. Két megjegyzés: 1. Azért néz ki ilyen aszimmetrikusan, mert a fénykard kék színátmeneteit tökéletesen meg akartam őrizni, hogy ne legyen a halványkékes részekből se levágva semmi, így a jobb alsó sarokban sok fehéret kellett meghagynom. Fehér pólóra nyomva elvileg jó lesz a végeredmény. 2. A kép nagy méretű, és nem minden részlete néz ki jól ekkorában. De pólóra nyomáshoz tudtommal nem túl nagy kép kell, kicsinyítve pedig minden részlet szép lesz. Viszont úgy gondoltam, nem nyomom össze, mert lehet, hogy tévedek. MissKarrde: Látom, rátaláltál az "igazira". Szerkesztve: 2006. Március 18. - SimonZ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. MissKarrde: Látom, rátaláltál az "igazira". Bezony Jó ez az Obi-Wan kép, nekem tetszik így magában is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Krande: itt a pólóra tervezett Obi-Wan-kép. Gyönyörű! (már amennyire Obi az lehet....) Esetleg csinálhatnál a "poszter" és "háttérkép" rovat mellé egy Pólóra szánt"at is:) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. (szerkesztve) Gyönyörű! (már amennyire Obi az lehet....) Esetleg csinálhatnál a "poszter" és "háttérkép" rovat mellé egy Pólóra szánt"at is:) Örülök, hogy egy komoly Obi-ellenestől hallom ezt. Eszembe jutott, hogy később akár ilyesmivel is lehetne bővíteni az oldalt (úgyis lesznek majd avatarok is), de ez talán már kicsit sok lenne... Ennyi erővel lassan egy céget is csinálhatnék, amelyik gyártja a posztereket és a pólókat, az oldalamon meg lehetne rendelni is, nem csak letölteni... OFF Pár napja bedugultak a vendégkönyveim, és nem működnek. Szerkesztve: 2006. Március 19. - SimonZ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Gyönyörű! (már amennyire Obi az lehet....) Az égett Anakin szebb lenne? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Ennyi erővel lassan egy céget is csinálhatnék, amelyik gyártja a posztereket és a pólókat, az oldalamon meg lehetne rendelni is, nem csak letölteni... Csődbe mennénk, a te javadra:) Pár napja bedugultak a vendégkönyveim, és nem működnek. Légy büszke rá A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Csődbe mennénk, a te javadra:) Attól azért nem félek... Légy büszke rá Annyira nem büszkeség, elvégre nem működik valami az oldalamon, aminek működnie kéne... szóval inkább zavaró... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Feltöltöttem az oldalamra az avatarokat egy csomagban, a Letöltések menüpont alatt találhatóak. Direkt nem tettem ki őket közvetlenül az oldalra, hogy ne onnan linkelje be minden külföldi. (Félek, hogy ártana a letöltési sebességnek.) 68 darab kép lett, több avatar egyelőre nem várható. Ody: mivel több egy darabig nem lesz, ezeket nyugodtan feltöltheted a fórumba, ha akarod. Ja, a szokásos helyen megvannak a képek egyenként is: Avatarok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Köszi Zoli. Amint tudom felrakom ide a fórumba is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Zoli! Elnézve a "guestbook"-ot, elmondhatjuk, hogy meghódítottad a világot. Egyébként a site design-t Te csináltad? Elárulnád milyen szerkesztővel? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Sztem FrontPage A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Sztem FrontPage Azzal az egyszerű kis progival? Egyébként jellemző, hogy a ME-be nincs beleépítve. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Azzal az egyszerű kis progival? Egyébként jellemző, hogy a ME-be nincs beleépítve. Az előző honlapját asszem azzal csinálta, a mostanit is gondolom hogy azzal. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Zoli! Elnézve a "guestbook"-ot, elmondhatjuk, hogy meghódítottad a világot. A világot? Ezt elnézve az egész Univerzumot. Sokszor mondtam már, de hát nem lehet elégszer mondani: NAGY VAGY SIMONZ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás