Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tudom, hogy relatíve' még korán van, de gondoljatok bele, hogy Az ébredő erő első teasere több, mint egy évvel a film előtt debütált.

Nyilván a Rogue One miatt erre most nincs esély, nem terelhetik el a figyelmet az új filmről, de talán egy március nem naiv elképzelés erre az előzetesre.

Szóval csak eszembe jutott, hogy mennyire várom ezt. Akármilyen is lesz. Hisz a VII-é is milyen kevés volt; és milyen sok!

A film hangulata a világa(i) már ebből átjött és most is átfog. Szinte kíváncsibb vagyok rá, mint eddig bármelyik teaser-re, hisz nagyon fontos merre megy tovább a (Skywalker) saga.

Arra gondoltam, hogy elrepült egy év, és hogy el fog a következő is, és pláne az a pár hónap(?), ami az első teaser-től elválaszt minket! ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nyilván van. Nálam ez a fő attrakció, bármilyen teaser jöhetne. A RO csak egy mellékes érdekesség, de arra kiváló, hogy elüssük az időt valamivel.

Hát igen. Luke Skywalker feltűnése ellenére is rejtély maradt. Most kezd beérni az Ő mellőzésének értelme.

Egy éve ilyenkor megbocsáthatatlannak éreztem, de ha belegondolok, hogy akár az első teaserben is kaphat pár képkockát, azt hiszem az nagyobb katarzis lehet, mint anno a 2. trailerben a: "-Chewie! Hazaértünk!"

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De az is lehet, hogy Luke csak annyit fog szerepelni a teaserben, mint az apja az RO teaserben. :evil:

Vagyis semmit..Hát, benne van a pakliban. De felőlem liheghet Finn is megint, a környezet már biztos más lesz.

Jelenleg az epizód világára, hangulatára vagyok a legkíváncsibb és ehhez elég lesz a teaser is szerintem.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

"Vén hülye b-zeráns, most hiába izgattál fel" :D :D :D

Azt hiszem ma este még meg is nézem Adam Driver szülinapja alkalmából a 7et...na nem mintha indok kéne hozzá. :D

Hozzászólás ideje:

19 :D Áprilisnál hamarabb tényleg nem várhatunk semmilyen előzetest. A film címe viszont szerintem még idén kiderülhet.

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Amúgy a TFA menetrendjét figyelembe véve lehet, hogy hamarosan teaser trailert is kapunk. Ott a címet 2014. november 6-án jelentették be és november 28-án megjött a trailer. Ha ezt a marketingstratégiát követik a TLJ-nél is, akkor esélyes, hogy 3 héten belül kapunk egy teasert. És még pont bele is férne a Rebels egy hónapos szünetébe, ami persze nem kritérium, de nem lenne rossz, ha ezt a kényszerpihenőt a The Last Jedi címe és első trailere dobná fel.

Hozzászólás ideje:

Kathleen Kennedy tavaszt mondott.

“Pretty soon. We’re giving this [Rogue One] a little breathing room. Probably heading into spring, you’ll start to see things.”

Hozzászólás ideje:

Kathleen Kennedy tavaszt mondott.

“Pretty soon. We’re giving this [Rogue One] a little breathing room. Probably heading into spring, you’ll start to see things.”

Egy teaser jöhet most, olyasmi mint a TFA első kis semmije, aztán a celeben meg egy trailer.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.