csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hozzászólás ideje: 2016. November 4. (szerkesztve) Tudom, hogy relatíve' még korán van, de gondoljatok bele, hogy Az ébredő erő első teasere több, mint egy évvel a film előtt debütált. Nyilván a Rogue One miatt erre most nincs esély, nem terelhetik el a figyelmet az új filmről, de talán egy március nem naiv elképzelés erre az előzetesre. Szóval csak eszembe jutott, hogy mennyire várom ezt. Akármilyen is lesz. Hisz a VII-é is milyen kevés volt; és milyen sok! A film hangulata a világa(i) már ebből átjött és most is átfog. Szinte kíváncsibb vagyok rá, mint eddig bármelyik teaser-re, hisz nagyon fontos merre megy tovább a (Skywalker) saga. Arra gondoltam, hogy elrepült egy év, és hogy el fog a következő is, és pláne az a pár hónap(?), ami az első teaser-től elválaszt minket! Szerkesztve: 2016. November 4. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Azt hittem már lemaradtam valamiről. Jövő tavasznál előbb nem lesz semmi ilyen téren ebben biztos vagyok. Most a RO -t kell nyomatni ezerrel. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Ó, nyugi van, nem akartam senkit megijeszteni! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Azt hittem már lemaradtam valamiről. Az én szívem is kihagyott egy ütemet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Jólvan, helyes. Már megérte létrehozni a topicot. Azért van itt némi várakozás, hiába éljük a kánaánt manapság sw téren. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Nyilván van. Nálam ez a fő attrakció, bármilyen teaser jöhetne. A RO csak egy mellékes érdekesség, de arra kiváló, hogy elüssük az időt valamivel. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Nyilván van. Nálam ez a fő attrakció, bármilyen teaser jöhetne. A RO csak egy mellékes érdekesség, de arra kiváló, hogy elüssük az időt valamivel. Hát igen. Luke Skywalker feltűnése ellenére is rejtély maradt. Most kezd beérni az Ő mellőzésének értelme. Egy éve ilyenkor megbocsáthatatlannak éreztem, de ha belegondolok, hogy akár az első teaserben is kaphat pár képkockát, azt hiszem az nagyobb katarzis lehet, mint anno a 2. trailerben a: "-Chewie! Hazaértünk!" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hozzászólás ideje: 2016. November 4. De az is lehet, hogy Luke csak annyit fog szerepelni a teaserben, mint az apja az RO teaserben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 4. De az is lehet, hogy Luke csak annyit fog szerepelni a teaserben, mint az apja az RO teaserben. Vagyis semmit..Hát, benne van a pakliban. De felőlem liheghet Finn is megint, a környezet már biztos más lesz. Jelenleg az epizód világára, hangulatára vagyok a legkíváncsibb és ehhez elég lesz a teaser is szerintem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Azt hittem kiugrik a szívem mikor megláttam a topikot Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Kár hogy nem április elsején nyílt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 5. Hozzászólás ideje: 2016. November 5. Na jó, megnyugodtam. Egyébként annak idején engem az első teaser még nem szippantott be, remélem most más lesz a helyzet. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Bírnám, ha a Rogue One előtt adnák ((Én nem aggódtam, hogy lemaradtam valamiről.... csak most kicsit csalódott vagyok )) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Bírnám, ha a Rogue One előtt adnák Gondolom szakmailag "öngól" lenne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Hozzászólás ideje: 2016. November 19. "Vén hülye b-zeráns, most hiába izgattál fel" :D Azt hiszem ma este még meg is nézem Adam Driver szülinapja alkalmából a 7et...na nem mintha indok kéne hozzá. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Hozzászólás ideje: 2016. November 19. No, én is azt hittem, rosszul látok, amikor megláttam a topikot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Már 18 hozzászólás volt a semmiről. Szép volt csoli. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Hozzászólás ideje: 2016. November 20. 19 Áprilisnál hamarabb tényleg nem várhatunk semmilyen előzetest. A film címe viszont szerintem még idén kiderülhet. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Több a semminél, bár amíg még az alcímét sem tudjuk... http://www.puliwood.hu/hirek/2017-elejen-erkezhet-a-star-wars-8-trailer-220966.html Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Már 18 hozzászólás volt a semmiről. Szép volt csoli. köszi! És nem a semmiről! Ki kérem magamnak! Van érdeklődés és kész! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Hozzászólás-szám növelőnek kiváló ez a topik. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Hozzászólás-szám növelőnek kiváló ez a topik. Van ennél feleslegesebb topic, ebben biztos vagyok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Amúgy a TFA menetrendjét figyelembe véve lehet, hogy hamarosan teaser trailert is kapunk. Ott a címet 2014. november 6-án jelentették be és november 28-án megjött a trailer. Ha ezt a marketingstratégiát követik a TLJ-nél is, akkor esélyes, hogy 3 héten belül kapunk egy teasert. És még pont bele is férne a Rebels egy hónapos szünetébe, ami persze nem kritérium, de nem lenne rossz, ha ezt a kényszerpihenőt a The Last Jedi címe és első trailere dobná fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Így legyen. Én még azt is el tudom képzelni, hogy a teaser miatt van ekkora szünet. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Kathleen Kennedy tavaszt mondott. “Pretty soon. We’re giving this [Rogue One] a little breathing room. Probably heading into spring, you’ll start to see things.” Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Még egy apróság: a TFA teasere is a Rebels első évadának szünetében jött. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Kathleen Kennedy tavaszt mondott. “Pretty soon. We’re giving this [Rogue One] a little breathing room. Probably heading into spring, you’ll start to see things.” Egy teaser jöhet most, olyasmi mint a TFA első kis semmije, aztán a celeben meg egy trailer. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Egy kis semmi is qrva nagy lesz! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.