csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Visszatértek a Han Solo temetéssel kapcsolatos pletykák... Lehet hogy tényleg megvalósul? A másik ami érdekes hogy a Han Solo film kapcsán már felmerült Corellia szerepeltetése, de lehet hogy ebben is benne lesz? Én örülnék neki. Corelliának örülnék! Bár látatlanba vagyunk és pletyi, de Han temetésének nem örülnék. Egyszer elbúcsúztunk már tőle. Az sw-ben eddig 3 temetési jelenet volt, ha jól tévedek és mindig abban a részben esett meg, mikor az adott karakter búcsúzott. Nem lenne jó ha Han ennyire konkrét árnyékot vetne a 8-ra. Így is vet árnyékot az egész ST-re, nem kell ezt tetézni. Ráadásul nincs mit eltemetni. A starkilleren zuhant a mélybe, ami felrobbant. Persze, ha csak egy finom búcsújelenet lenne, kb egy utalás, hogy Leia egy tóba dob egy virágot, vagy tudomisén' az belefér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Visszatértek a Han Solo temetéssel kapcsolatos pletykák... Lehet hogy tényleg megvalósul? A másik ami érdekes hogy a Han Solo film kapcsán már felmerült Corellia szerepeltetése, de lehet hogy ebben is benne lesz? Én örülnék neki. Akkor a Horvát helyszín nagy eséllyel Koréllia. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Akkor a Horvát helyszín nagy eséllyel Koréllia. Tényleg! Eddig nem is hoztam párhuzamba, de nagyon esélyes! Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. (szerkesztve) Akkor a Horvát helyszín nagy eséllyel Koréllia. A cikkben van hogy: "In our piece from last year we speculated that this planet could be Han Solo’s home planet Corellia, because some of the guards spotted on set had the letters CBPD on their helmets, and it would really make sense Solo to be buried on his home planet. Not to mention that this will be a good opportunity for The Last Jedi to introduce us to Corellia, since it will be most likely used in the Han Solo spin-off as well." Ez persze csak találgatás de nekem bejön. Szintén sokan gondolják úgy hogy Fuerteventura is ez a bolygó lesz majd (tényleg hasonló) így még abban is lehet valami hogy mind a kettőben benne lesz. Szerkesztve: 2017. Március 17. - Jar-Jar Binks Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Nem olvastam a leírásokat de akkor jól kombináltam. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 21. Hozzászólás ideje: 2017. Március 21. Lehetne a Chandrila is és Mon Mothma temetése. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Kedveseim ! Előrébb hozhatnák az EP VIII. trailer bemutatását, mert ilyen civakodás közepette nagyon hosszú lesz a hátralevő két hét. Már csak két hét? Az semmi! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Egy hét múlva ilyenkor már a teasert fogjuk rongyosra nézni remélhetőleg Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Egy hét múlva ilyenkor már a teasert fogjuk rongyosra nézni remélhetőleg Mondanám, hogy nem várok sokat, de ordas nagy hazugság lenne! Válasz
mmateexd Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Én már várom a Trailert....túl sokáig húzták a megmutatását ami részben köszönhető a Zsivány Egyes sikerének de azért akkor is illet volna Február környékén kiadni már. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Nem kötekvés, de szerintem teljes egészében a Zsivány miatt várnak eddig. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Megmondták, hogy addig nem indul el az ep8 marketingje, amíg az RO ki nem fut, szóval ez nem nagy talány. A Rogue One miatt húzták eddig. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Ennek én örülök . Az RO -nál is ez volt, megvárták, hogy a TFA lemenjen, és áprilisban jött is az első előzetes. Amúgy most a Celebration -ön biztos hogy egy teasert fognak leadni, és nem egy trailert? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Én őszintén szólva már teljes trailerre számítok, a film már elég rég össze van rakva, meg a premierhez is közel vagyunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. Szerintem is teljes trailer lesz. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. Én egy 2 perces Teaser Trailere számítok, 8 hónap van a premierig, ráérnek még ellőni az első trailert. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Én őszintén szólva már teljes trailerre számítok, a film már elég rég össze van rakva, meg a premierhez is közel vagyunk. Lehet igazad lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Már csak azt lenne jó tudni mikor lesz magyar idő szerint. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Itt ottani idő szerint 11órát írnak, ami nálunk 17óra lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Akkor meglesz a péntek esti program. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Jesszus,, de meg ám! Nagyon kell már ez a trailer! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem kicsit "fura" érzést kelt, hogy ez esetben Rey, Poe, Kylo és Finn már nem új emberekként, hanem régi ismerősökként lesznek üdvözölve. Nem rossz értelemben érzem furának, csak olyan "30 éven át azt hittem, nincs tovább Anakinon túl" értelemben furának. És az újak immár ismerősök. Ez még az RO-nál sem volt így, mert ott is mindenki új volt. De az új éra ezzel régi ismerőssé válik. Egy új korrá. Nehéz megfogalmaznom az érzést, de talán sikerült átadnom. Akárhogy is, már alig várom. Volt olyan ismerősöm, aki rühelli az ep7-et, és az RO után megkérdezte, hogy ezután kíváncsi vagyok-e Kylo picsogására. Mondom neki: talán tőle várom a legtöbbet. Mert neki van hová fejlődni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Mindenképpen más lesz ezt a trailert nézni, mint az ep7-ét, mivel már ismerjük a karaktereket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Értem mire gondolsz Dzséjt! Még bele se gondoltam ebbe, de a trailer megtekintése alatt valószínűleg én is átérzem ezt a dolgot. Nagyon kíváncsi vagyok! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Értem mire gondolsz Dzséjt! Még bele se gondoltam ebbe, de a trailer megtekintése alatt valószínűleg én is átérzem ezt a dolgot. Nagyon kíváncsi vagyok! Ez most mindenképpen új érzés lesz, valószínűleg az EpIX teasere lesz majd ehhez hasonló. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Volt olyan ismerősöm, aki rühelli az ep7-et, és az RO után megkérdezte, hogy ezután kíváncsi vagyok-e Kylo picsogására. Én Kylo picsogását várom leginkább. Elképesztően jót szórakoztam rajta Többször is írtam már de leírom ide is. Sok bajom volt/van a 7. résszel de a karakterek brutál jól sikerültek. Pont emiatt várom igazán a folytatást. Érdekel a sorsuk. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Huhh... eltévedtem... Akkor ma várható az előzetes? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Huhh... eltévedtem... Akkor ma várható az előzetes? Nem, pénteken. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Csak egy kérdés: nem kéne a topik címét átkeresztelni simán Trailer -re, hamár úgyis azt kapunk pénteken? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Majd akkor ha tényleg az lesz. Hivatalosan még az se biztos, hogy lesz előzetes... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.