Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Mostmár én is csak nevetek rajta, de abban a pár órában nagyon sok szervezőnek az anyukája kapott csuklási rohamot. Kevésszer húztam fel magamat annyira, mint azon, ahogy bántak ott rajongókkal... Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. (szerkesztve) Ez jó. Mire is gondolsz konkrétan? Nem igazán volt értékelhető előzetes amit nem mutattak be. Azért az SW negyvenedik évfordulón, egy TLJ-s panelen nem leadni a trailert....figyu. Ha nem lesz trailer soha többet nem fogok ide írni. Ezt veheted ígéretnek. Ne érts félre, én is nagyon várom már. Csak jeleztem, hogy a LF tett már ilyet is. Szerkesztve: 2017. Április 14. - A pécsi Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Eggyel korábbi, de a mondanivalója...! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Mi volt benne? Honnan tudjuk, nem láthattuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nyugi kudar! 17 perc múlva kezdődik a panel. A különböző infókat majd az adott helyre írjátok, ide csak a trailer jöjjön. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hidegrázós... http://www.youtube.com/watch?v=zB4I68XVPzQ Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nézzétek meg minél többször! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Huhhh nagyon jó! Kemény lesz, és már ebből látszik, hogy itt a hangsúly a misztikumon lesz, háttérben a Köztársaság-Első Rend harccal. It's time for the jedi to end? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Aztahétmeganyoccátneki!!!! :yes: :yes: Nem sokat mutattak, de abból a kevésből is azta mindenit.... úgy érzem, hogy ez a film nagyot fog szólni, és nem lesz biztonsági játék, mint a TFA -nál Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Aztahétmeganyoccátneki!!!! :yes: :yes: Nem sokat mutattak, de abból a kevésből is azta mindenit.... úgy érzem, hogy ez a film nagyot fog szólni, és nem lesz biztonsági játék, mint a TFA -nál Nagyon remélem. És úgy néz ki, hogy baromi darkos lesz, legalábbis nekem ez alapján az jön le, és azt pedig imádni fogom!!! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. It's time for the jedi to end? Elgondolkodtató, főleg annak tükrében, hogy előtte a világosságról és a sötétségről beszél Rey valamint egy egyensúlyról. Lehet, hogy Luke szerint egy középen haladó új Erőhasználó csoportnak van jövője? De az is lehet, hogy ezt az előtt mondja Luke mielőtt Rey meggyőzi, hogy tanítsa. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Egyértelműen TESB koppintás. Ugyan már. Nagy hidegrázós. Na akkor lássuk újra. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Elgondolkodtató, főleg annak tükrében, hogy előtte a világosságról és a sötétségről beszél Rey valamint egy egyensúlyról. Lehet, hogy Luke szerint egy középen haladó új Erőhasználó csoportnak van jövője? De az is lehet, hogy ezt az előtt mondja Luke mielőtt Rey meggyőzi, hogy tanítsa. Vagy lehet folytatja még a mondatot és úgy fejezni be Its time for the Jedi to end...the empire/first order). Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nagyon bejön! Nem úgy üt fejbe ahogy a TFA teasere tette, de nyílván ennek megvan az oka... Bízom Rian-ban, nagyon! Érdekesség: 0:46-nál egy elhaló Leia visszhang "Help me Obi-wan Kenobi..." Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hidegrázós volt. Felépítésében és hangulatában nagyon hasonlított az EP7 legelső teaser-ére. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Érdekesség: 0:46-nál egy elhaló Leia visszhang "Help me Obi-wan Kenobi..." Sőt, be is fejezi a mondatot. Utána meg Palpatine hallhatjuk a Sötét Oldalról mondani valamit Vader szuszogása közben. Aztán még valaki suttog, de azt nem tudom kivenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Most így random. Phasma visszavág! Szétcsapja gyorsan a Köztársasági hajó hangárját. Aztán ott vannak az ősi jedi könyvek(!!). Az űrcsatákban pedig új hajók! A felszíni ütközetben pedig lesznek lépegetők is. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Kylo sisakjánál mintha Palpatine beszélne. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. 1:30-nál gondolom egy flashback arról amikor szétcsapják Luke akadémiáját. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Azt a jedi szimbólumot vagy ahhoz hasolnót láttunk a TCW -ben is Visszanézve... Phasma!!! ... Űrcsata 8) Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Na, ebbe beleborzongtam. Kicsit meg is feledkeztem róla, hogy idén újabb film, de ez most alaposan feltolta a várakozásaimat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Kylo sisakjánál nem Obi-Wan beszél? Mintha azt mondaná, hogy "Vader was seduced by the Dark Side" Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. (szerkesztve) Sőt, be is fejezi a mondatot. Utána meg Palpatine hallhatjuk a Sötét Oldalról mondani valamit Vader szuszogása közben. Aztán még valaki suttog, de azt nem tudom kivenni. Amikor a könyveket mutatják, Yodát vélem hallani. Szerkesztve: 2017. Április 14. - RacerX Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. És most láthatjuk Luke térdre borulását a lángoló Jedi Templomnál más szemszögből is (poén, hogy ez a pillanat mindkét epizód teaserében szerepelt). Itt kicsit epikusabb. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nem akarok vészmadárkodni de annak a sivatagi csatának eléggé Hoth, és TESB szaga van. Remélem nem folytatják a másoljuk a filmeket. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Amikor Rey kardozik a szigeten, nem olyan, mintha nem 2 alak lenne ott, hanem inkább 3... Mintha ott annak a nagyobb sziklának a tetején lenne egy Yoda-szerű alak... Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Sőt, be is fejezi a mondatot. Utána meg Palpatine hallhatjuk a Sötét Oldalról mondani valamit Vader szuszogása közben. Aztán még valaki suttog, de azt nem tudom kivenni. Szerintem Vader szuszogása alatt Obi-Wan-t halljuk az ANH-ból "...seduced by the dark side ...", utána pedig, amit én sem tudok kivenni, az szerintem Yoda - nagyon ismerős a ritmusa a szavainak, de nem ugrik be a pontos részlet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Kylo sisakjánál nem Obi-Wan beszél? Mintha azt mondaná, hogy "Vader was seduced by the Dark Side" Ott Palpatine beszél. Amikor a könyveket mutatják, Yodát vélem hallani. Nem lennék meglepve ha azok a fában lennének amiket láttunk korábbi forgatási képeken. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nem akarok vészmadárkodni de annak a sivatagi csatának eléggé Hoth, és TESB szaga van. Remélem nem folytatják a másoljuk a filmeket. Az egész Luke tanítja Rey-t szitu TESB szagú. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ott Palpatine beszél. Nem lennék meglepve ha azok a fában lennének amiket láttunk korábbi forgatási képeken. Én Obi-Wannak hallom Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.