Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hosszúpuskán fent van a filmek szekcióban Köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. (szerkesztve) Á nagyon jó a film! Régen szórakoztam ilyen jót. Igazi fanoknak készült cuccos. Kapnak benne a Trek rajongók is becsülettel. Szerkesztve: 2009. Május 10. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Megnéztem én is a Fanboys és valami nagyon jó film Könnyesre röhögtem maganat rajta, főleg a vödör-Vader poénon, mert én is megcsináltam ezt kicsikoromban Spoiler: Mivel nem követtem eddig figyelemmel a készítését, nagy meglepetésként ért Billy Dee, Carie Fisher, Kevin Smith, Jason Mewes és Ray Park felbukkanása. Ez egy kötelező DVD v. BR vétel lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Ez egy kötelező DVD v. BR vétel lesz Így van! Hatalmas poénok vannak benne. Mekkora volt ahogy a Trekkiee-kel elbánnak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Nekem is csorog lefelé, kíváncsian várom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Jaj, örömmel olvasom a pozitív véleményeket! Letölteni nem fogom, de DVD-n nagyon megvenném... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megnéztem, összességében egész jó volt, SW rajongóknak ajánlható. Önmagában viszont nem hiszem, hogy fogyasztható, de a rajongók ilyen-olyan formában magukra ismerhetnek. Azért pár jelenet nem kellett volna (sztriptíz, a klotyós pillanat, ezek baromságok és undorítóak voltak), viszont a sok utalás a Star Warsra, a Trekkre, meg az isten tudja hány filmre még, az nagyon jó volt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. na végre talán ma már én is meg tudom nézni, de tegnap is közbejött vmi...szal most már itt lesz az ideje. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megnéztem, összességében egész jó volt, SW rajongóknak ajánlható. Önmagában viszont nem hiszem, hogy fogyasztható, de a rajongók ilyen-olyan formában magukra ismerhetnek. Azért pár jelenet nem kellett volna (sztriptíz, a klotyós pillanat, ezek baromságok és undorítóak voltak), viszont a sok utalás a Star Warsra, a Trekkre, meg az isten tudja hány filmre még, az nagyon jó volt. Igen, vannak benne tipikus sz*r amcsi poénok, ilyen a klotyós is. De összességében messze jobb mint vártam. Tényleg csak a rajongók értékelhetik ezeket igazán. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Egyre kíváncsibb vagyok erre a filmre, most már tényleg sort kerítek rá egyik nap Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Nos, elég lájtosan indult (majd' elaludtam), de a végére szinte megszerettem a szereplőket. Bár talán csak a hosszúhajú dagadtról (bocsi neveket sose jegyzek meg első nézésre ) lehet elhinni, hogy SW fan, a többiről - főleg a rákosról - nem teljesen. Dehát ez csak a B-kategória átka. Igen, tipikus amcsi poénokkal van tele, nagy részük engem is zavart (főleg a melegmotoros rész). Spoiler: De az nagyon tetszett, hogy a str*cin SW tetkók vannak, aztán megmutatja a hátán a Jar-Jar -osat Meg szép látvány volt, hogy Daginak a képregényboltja tele van SW-s lapokkal + a garázsa (ó bocsánat, AUTÓHÁZA ) jobbnál jobb SW cuccokkal. Bár sajnáltam, hogy a Nintendo-n nem SW játék megy... A furgon és a Millenium Falcon közötti párhuzam is nagyon jó. Billy Dee Williams vendégszereplése üdítően hat (''Ne mondjátok ki a nevét!'' ) Ja és még nagyon tetszettek a THX-1138-ból ''lopott'' robotok. A film utolsó mondata irónikus: ''És ha szar film lesz?'' Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de valaki elárulná ki az William Shatner? Nem nagyon vagyok otthon a Star Trek-ben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. William Shatner James Tiberius Kirk kapitány (az eredeti ). Illetve T. J. Hooker. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. William Shatner James Tiberius Kirk kapitány (az eredeti ). Illetve T. J. Hooker. Köszi Közben utána is néztem, rájöttem, hogy azt a Trek-ket én is néztem kiskoromban (Azért volt ilyen ismerős a fickó ) Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Én hétvégén néztem meg és k*rva jól szórakoztam rajta. Mondjuk még meg kell egyszer néznem felirattal is, mert pár dologról biztos lemaradtam. A cím rögtön a célközönséget is belövi, mert tényleg csak fanboyoknak (meg fangirlöknek:)) való. Fisher és Williams feltűnése jó volt, de Shatner volt a király. Viszont az a mű utánzat zene valami borzasztó volt. Ez a trekkie (csak azért is) vs. Star Wars rajongó ellentét létező dolog? Én spec. szeretem a trekket is, de persze nincs egy rangon a SW-vel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Ez a trekkie (csak azért is) vs. Star Wars rajongó ellentét létező dolog? Én spec. szeretem a trekket is, de persze nincs egy rangon a SW-vel. Hellyel-közzel. Van rá precedens (hard SW-sek, és hard trekkie-sek között), de többségében nem jellemző. Ez inkább olyan média által hergelt dolog. Pl. nem tudom már ki mesélte, hogy idehaza még az ep1 idején meghívtak a Liptai Klaudia show-ba néhány Star Wars és Star Trek rajongót, remélvén, hogy egymásnak esnek. A Tv2-nek volt csak pofára esés, mert a két tábor békésen megvolt, erre fel Liptai próbálta hergelni őket, de végül csak magát égette le, mert senki sem esett neki a másiknak (plusz, ha emlékeim nem csalnak, még a meghívottakkal is elbeszélgettek a kulisszák mögött, hogy jó lenne, ha cseszegetnék egymást). Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Összességében jó film! Igaz, tényleg csak SW fanoknak ajánlott, a poénjai miatt. Örültem híresebb színészek vendégszereplésének is (Ethan Suplee, William Shatner , Carrie Fisher, Ray Park és még sorolhatnám... továbbá örültem Kristen Bellnek is, aki szerintem egy jó csaj ). Jó időtöltést nyújtott nekem, nagyokat nevettem néhány poénon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Spoiler: A strici hátán a Jar Jar tetkó ütött rendesen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Mintha abban szerepelt volna Tibi is, nem Dzséjt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Mintha abban szerepelt volna Tibi is, nem Dzséjt? Bár nem tőlem kérdezted, de a válasz igen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Bár nem tőlem kérdezted, de a válasz igen. Ja, tényleg, tőle hallottam/hallottuk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Pénteken megnézem már én is. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megnéztem, és jó volt! De valóban csak fanok érthetik meg igazán. Nagyon ütősek a poénok, és a sztárok szerepeltetése is. Egyébként, ha ezeket és az SW vonatkozást leszámítjuk, akkor viszont csak egy átlagos amcsi vígjáték. Fanoknak viszont kötelező darab! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Egy képről: Spoiler: A vége felé, amikor elkapják őket, a falon van egy Vader kép (ami ezen a háttérképen van). Szerintem az a kép a ROTS promoképei közül való, és így nem lehetett a TPM idején Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Ilyen bakik beleférnek Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Spoiler: Én még mindig azon vagyok fennakadva, h Seth Rogen azt mondja a kirkemlékműnél, hogy Picard angol (amikor ugye szóba kerül, h meleg XD), pedig Picard francia... Jean-Luc... Ez csak számomra ilyen nagy probléma? XD Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hát ez tényleg az a film, amit csak SW rajongóknak lehet ajánlani, mert én jól szórakoztam rajta, de sztem aki nem ismeri, vagy azokat a filmeket amiből voltak poénok, semmit nem fog belőle érteni. Összességében jó szórakozás volt, szinkronosan is megnézem majd, de ha őszinte akarok lenni, akk egy picit többet vártam tőle. Nem tudom miért.Talán második megnézésre rájövök. Esetleg még Markot is belerakhatták volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. (szerkesztve) Én nem vártam tőle semmit, illetve nagyon keveset. Ahhoz képest elég jó lett. Szerkesztve: 2009. Május 13. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hát ez tényleg az a film, amit csak SW rajongóknak lehet ajánlani, mert én jól szórakoztam rajta, de sztem aki nem ismeri, vagy azokat a filmeket amiből voltak poénok, semmit nem fog belőle érteni. Összességében jó szórakozás volt, szinkronosan is megnézem majd, de ha őszinte akarok lenni, akk egy picit többet vártam tőle. Nem tudom miért.Talán második megnézésre rájövök. Esetleg még Markot is belerakhatták volna. Szinkronosan? Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hmm... Egy kis dezsavű a TCW pájlotra? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.