Hozzászólás ideje: 2018. Április 25.7 éve NA jó... a Pyke-ok lepaktáltak a birodalmiakkal vagy mi a szösz?
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve Az a faragvány a falon akaratlanul is a debreceni vasútállomást juttatja eszembe.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve Most olvasom internetszerte, hogy 3 sw filmre írt alá Alden Ehrenreich? Vagy valami kacsa lesz megint?
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve Nem kacsa, ezt ő mondta. Bármit jelenthet a dolog, mert pl. Felicity Jones is három filmre írt alá.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve Akkor végül is, ez nem feltétlenül jelent 3 Han Solo spin offot.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 3.7 éve Mi az hogy! Iszonyat teszik ebben a filmben, jobban mint a GoT-ban. Ráadásul tetszenek az eddigi megnyilvánulásai is, pedig azt hittem béna lesz.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 4.7 éve Huh, hát Chewie nézése nekem vicces. Meg Becketté is. Nem tudom miért...
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve 2018. 05. 06. - 14:02, Ody Mandrell írta: Mintha egy póker játszma lenne. A 6 szemű makréla az nagy kedvencem lesz a kép jobb oldalán. Amúgy az itt jelenlévők akár a szemeik számával is emelhetnék a tétet, van itt minden, mint a búcsúban.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve Nagy arcok vannak benne annyi szent. Nekem is az a "makréla" a kedvenc. A sok néző is jó elem, bár régi fajokat itt sem vettem észre.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.