csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Van itt mozgás. Lassan kijönne még egy trailer a spotokból... Amikor Rey a sziklához közel állítja meg a pengéjét, azt most először látjuk bottal is. Először egyből az ugrott be, hogy ej-ej sok itt a trükk, de lehet, hogy mindkettő a filmben lesz? Bottal próba, karddal élesben? Kíváncsi vagyok hogy is lesz ez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Szerintem sok dolog teljesen másképp lesz mint ahogy ezekből az előzetesekből kiviláglik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. csoli: Szerintem ez itt kiderült. Bottal kezd aztán ránéz a batyuban lévő fénykardra és utána átvált rá és azzal folytatja a gyakorlatozást (valszeg Luke kérésének fittyet hányva). Szerintem itt látjuk majd azt is amikor mosolyogva megpörgeti a kardot. Nyilván jobban tetszik neki mint a bot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Pedig azt mondta többet nem ér hozzá. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. (szerkesztve) Túl nagy lehet a kísértés. 13 perccel korábban, Bomarr írta: Bottal kezd aztán ránéz a batyuban lévő fénykardra és utána átvált rá és azzal folytatja a gyakorlatozást (valszeg Luke kérésének fittyet hányva). Én is gondoltam már arra hogy Luke esetleg megtiltotta Rey-nek a kard használatát. A spádé talán most erősebben szólítja a csajszit. Szerkesztve: 2017. November 16. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pedig azt mondta többet nem ér hozzá. Ezt már a 7-ben megszegte. Én sem vennék mérget amúgy semmire egyetértek. Bár nagyon süt a nap, mindig is gyanús volt egy kicsit a kard effektje ebben a jelenetben. Miért kéne mindkettővel azt a sziklavájatot célozni? Persze bármi lehet. Csak nem felejtem, hogy sok lehet a kamu még mindig. Finn jut eszembe, aki végig karddal tolta az ep7 ezen "marketing" szakaszát(poszterek, tv-spotok), aztán ki is lett a jedi tanonc-erőhasználó? Igen, a botos-lány a poszterekről. Várjuk ki a végét! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Ugyanabban a TV Spotban ahol a botos gyakorlást mutatják látjuk ahogy a fénykarddal is ugyanezt megcsinálja. Szerintem ez nem egy akkora rejtély 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Nekem fel se tűnt ez a botos dolog, de így egyértelmű a képek alapján. Rey átvált a kardra. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Megjött a következő tv-spot: 4 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Pont most akartam betenni Nagyon jónak tűnik a csata Crait-en. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Bizony jónak! Lesz gyalogos attak, légi harc, föld alatti csata... Monumentálisnak ígérkezik. Viszont Canto Bightról egy kanyi mozgókép sincs. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Kicsit rosszabb minőségben még egy szösszenet, ami Rey-re és Luke-ra koncentrál. #THELASTJEDI TV SPOT #8: pic.twitter.com/y7k1uHERQ6 — Star Wars Legacy (@theswlegacy) 2017. november 17. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 17. (szerkesztve) Na ebből kellene egy remek minőség. Szerk.: itt is van. Szerkesztve: 2017. November 17. - Ody Mandrell 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 17. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Megjött a következő tv-spot: Azt írják fake. A gyalogos roham a bf2-ből van. Szerkesztve: 2017. November 17. - Ody Mandrell 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Lehet ezzel a "who are you-val" kezdődik majd a film amit luke mond? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Szerintem igen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azt írják fake. Nem látom be, hogy lehetne. Új jeleneteket is hozott. Az egyperces spot felér egy trailerrel. Zseniális! Többet nem is akarok látni a filmig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 17. A gyalogos roham biztos, hogy fake. Itt írnak róla. https://www.starwarsnewsnet.com/2017/11/the-battle-of-crait-rages-in-star-wars-the-last-jedi-tv-spot-7.html Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 5 perccel korábban, Donát írta: Nem látom be, hogy lehetne. Új jeleneteket is hozott. Az amikor Crait-en gyalogosan mennek a katonák az a Battlefront 2 játék reklámjából van. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Remélem lesz azért a muviban hasonló. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 1 órával korábban, Bomarr írta: Az amikor Crait-en gyalogosan mennek a katonák az a Battlefront 2 játék reklámjából van. De volt benne olyan jelenet Craitről, amit még nem láttunk és a filmből van, nem? Most nincs előttem minden spot, de 0:04től és 0:14-től amiket mutat, azok nem újak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Azok szerintem újak. Nem tiszta a kép most akkor mi is van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Itt van HD-ban is. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 38 perccel korábban, Donát írta: De volt benne olyan jelenet Craitről, amit még nem láttunk és a filmből van, nem? A másik Craites jelenet ebből a játék Spotból van kivágva (0:14-nél kezdődik... ezt érdemes összehasonlitani azzal amit a Spotban láttunk 0:04-nél... csak rázoomoltak a képre hogy ne látszodjanak a kislányok) 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 9 perccel korábban, Bomarr írta: A másik Craites jelenet ebből a játék Spotból van kivágva (0:14-nél kezdődik... ezt érdemes összehasonlitani azzal amit a Spotban láttunk 0:04-nél... csak rázoomoltak a képre hogy ne látszodjanak a kislányok) Wow! Profi megtévesztés, én totál bevettem. Nálam egyedül a zene nem tűnt profinak, de így most már az is a helyére került. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Érdekes párhuzam, hogy már Maz is megkérdezte Rey-től a TFA előzetesében, hogy kicsoda ő. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Ez a Kylo failed you spot kib-szott epic! Egyik legjobb eddig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Emlékeztet a fiatal Luke-ra, aki hasonlót mond a szellem Obinak. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Wow! Profi megtévesztés, én totál bevettem. Nálam egyedül a zene nem tűnt profinak, de így most már az is a helyére került. Nekem is valódinak tűnt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Tényleg nem kéne többet nézni! De hogy lehetne kibírni? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.