Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. (szerkesztve) Na, akkor újra, íme a sztori trailer. Érdekes egy videóban látni Naboot és Takodanát, és úgy tűnik, a sztori nagyobb időintervallumot ölel majd fel, mert Kylo Ren is befigyel. Szerkesztve: 2017. November 9. - Dzséjt Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Menyibe kerülhet egy iylen minőségű videó egy perce? Azt tudom, hogy igazi színészeket is használnak hozzá. Baromira szívesen megnéznék iylen minőségben egy Star Wars sorozatot, vagy akár egész estés filmet is. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Mivel ez a videó többnyire a kampány átvezetőiből vannak összevágva, minimális összeget igényel. A The Old Republic cinematic traileret kb. 250 000 USD/min nagyságrendűre taksálják. Ez azt jelenti, hogy 6 percnyi anyag 1,5 millió USD-be kóstál. A The Clone Wars animációs sorozat részenként kb. 1 millió USD-ba került, és már így sem tartozott a legjövedelmezőbb sorozatok közé. Sokak szerint az idejében a legdrágább animációs sorozat volt a TV-ben, de ennek ellenére az animáció minősége messze elmaradt a közel realisztikustól. Ha Lucasnak nem lett volna nagy kedvence a projekt, akkor nem valószínű, hogy ilyen szinten megvalósulhatott volna. Meg is látszik, hogy a Rebels - amivel a Disney már tényleg pénzt akart csinálni - sokkal kisebb költségvetéssel rendelkezik, és mind animációs minőségben, mind évadok hosszában elmarad az elődtől. Jelen állás szerint felettébb valószínűtlen, hogy a lenti minőségű animációval rendelkező animációs filmet/sorozatot kapjunk. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Mivel ez a videó többnyire a kampány átvezetőiből vannak összevágva, minimális összeget igényel. A The Old Republic cinematic traileret kb. 250 000 USD/min nagyságrendűre taksálják. Ez azt jelenti, hogy 6 percnyi anyag 1,5 millió USD-be kóstál. A The Clone Wars animációs sorozat részenként kb. 1 millió USD-ba került, és már így sem tartozott a legjövedelmezőbb sorozatok közé. Sokak szerint az idejében a legdrágább animációs sorozat volt a TV-ben, de ennek ellenére az animáció minősége messze elmaradt a közel realisztikustól. Ha Lucasnak nem lett volna nagy kedvence a projekt, akkor nem valószínű, hogy ilyen szinten megvalósulhatott volna. Meg is látszik, hogy a Rebels - amivel a Disney már tényleg pénzt akart csinálni - sokkal kisebb költségvetéssel rendelkezik, és mind animációs minőségben, mind évadok hosszában elmarad az elődtől. Jelen állás szerint felettébb valószínűtlen, hogy a lenti minőségű animációval rendelkező animációs filmet/sorozatot kapjunk. Thx. Viszont akkor ez azt jelenti, hogy mondjuk 30/40 millió USD-ből + marketing ki lehetne hozni egy egész estés, akár mozis animációs filmet. Ez a technológiaszeritnem tökéletes lenne olyan Ep1 és Ep7 közti filmekre, amikben a filmekben is létező karakterek komoly szerepet kapnak. Amúgy akkor ezek szerint egy 40 perces sorozat epizód olyan 10-12 millió USD-ből kijönne. Ugye asszem anno a vége felé a Jóbarátok egy 25(?) perces epizódja is - a színészekmiatt -6-7 millió USD-be kerülhetett. Kíváncsi vagyok, hogy tokkal-vonóval életképes lenne-e egy nem gyerekeknek szóló főműsoridős SW sorozat akár országos jenki tévében, akár valami előfizetéses kábel/webtévében. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Mivel ez már az előbb is OFF volt itt, inkább ebben a topciban válaszoltam Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. (szerkesztve) szerk: Most látom, hogy van saját topic-ja már. Szerkesztve: 2017. November 9. - Dzséjt Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. (szerkesztve) Íme itt egy új előzetes a Star Wars Battlefront 2-ről Szerkesztve: 2017. November 9. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Maga a game play is így fog kinézni? Mert akkor az döbbenet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Bár a trailer a játék motorját használja, azért nem így fog kinézni (azt valószínűleg egy high end PC sem tudná normálisan futtatni), de ettől függetlenül baromi jól néz ki a Battlefront 2. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Gondoltam. Esetleg abból képeket tudtok mutatni? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Játék közben igy néz ki a grafika: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Rey Naboo-n. Egyébként gyönyörű! Nem sokban marad el a videotol! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Igen, a többjátékos módban igen érdekes dolgok jöhetnek össze, mivel az nem veszi figyelembe a Star Wars kánont. Ezért volt nevetséges a DICE szövege az előző résznél, ahol azzal indokolták a többi rész mellőzését, hogy a kánon szerint az ep4-5-6-ban csak azok voltak, amiket a játékban láttunk... Aha, nem emlékszem, hogy Luke Skywalker párbajozott volna Sidiousszal az Echo bázison... Szerencsére ezt a f*szságot már nem mondogatják a második résznél, így könnyen lehet, hogy Yoda megküzd Kylo Rennel a Naboon, miközben az Endor felett Poe Dameron harcol a Black One-ban a Scimitart vezető Darth Maullal. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Hozzászólás ideje: 2017. November 9. A story mód első 15 perce: Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Már nyomom a 10 órás trialt. Gyönyörű. Beosztom, hogy a megjelenésig kitartson, aztán bele mindent. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Közben itt a második küldetés is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Az IGN tervbe vette, hogy az egész játékot leadja videósorozatban? Választott szakmám leggyűlöltebb aspektusa ez, meg azok az emberek, akik végignézik így a játékokat, aztán véleményt mondanak róluk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Az IGN tervbe vette, hogy az egész játékot leadja videósorozatban? Választott szakmám leggyűlöltebb aspektusa ez, meg azok az emberek, akik végignézik így a játékokat, aztán véleményt mondanak róluk. Nekem nagy szívességet tennének vele, mert csak az offline része érdekelne a játéknak (maga a kánon sztori), ami miatt önmagában nem hiszem, hogy megvenném. Véleményt nem mondok róla, max a sztoriról. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Én sem bánom, ugyanis nem most lesz, mire én beruházok rá, de addigis a sztori engem is érdekelne Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Én se tudom, mi a baj ezzel. Sok játéknál lehet mérvadó "belepillantani" a játékmenetbe, mielőtt súlyos összegeket fizetek ki érte. A sztori mód engem is jobban érdekel, bár a pletykák szerint meglehetősen rövid lesz. A multy-t szintén ki akarom próbálni, viszont ezek nem túl megnyugtató hírek... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 30 perccel korábban, Darth Sky írta: Én se tudom, mi a baj ezzel. Sok játéknál lehet mérvadó "belepillantani" a játékmenetbe, mielőtt súlyos összegeket fizetek ki érte. A sztori mód engem is jobban érdekel, bár a pletykák szerint meglehetősen rövid lesz. Egy, a játékot nem bámulásra, hanem játszásra találták ki. Arra való a warez, hogy kipróbáld, vagy ha böcsületesebbet kívánsz, akkor a nyílt béta. Én is játszottam már eleget a BF2-vel ahhoz, hogy tudjam, érdekel. Én sem fogom most megvenni, majd az ep8 premierjekor jövő leárazáskor ráérek. Vagy még később. Súlyos 1500 forintot fizettem ki a teljes BF1-ért. Addig meg letöltöm. De még ez sem baj, ha csak azért nézi, mert a sztorit szeretné tudni (bár utána mi értelme végigjátszani?), hanem tényleg az, amikor véleményt mond a videó alapján. Hogy sz*r játék, vagy kiváló játék. Ezt csak úgy lehet megállapítani, ha játszol, úgy nem, hogy bambulsz egy videót! Az nem ad játékélményt, ami miatt ez a játék készül. Amikor jön a f*szkalat, és azzal kezdi, hogy tíz percet nézett meg a játékból a Youtube-on, de ez vagy az egy ritka sz*r a játék. Khm... Hát száradt volna le a keze, amikor billentyűt ragadott. És ilyenből van több! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Engem tényleg csak a sztori érdekel, aki pedig videó alapján értékel egy játékot, az hülye. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Nem tudom ki mennyire követi a játékkal kapcsolatos híreket, de a napokba az EA felfedte az első szezon menetrendjét. Lényegébe december 5-én kezdődik a szezon és 31-én lesz vége. Összesen 4 hétre van lebontva az event. Első hét 12.05. - Ezen a napon választhatsz, hogy az Első Rendhez vagy az Ellenálláshoz csatlakozol. A választásod fontos, mert az event hátralévő ideje alatt a saját frakciódért küzdesz speciális kihívásokkal, amiknek frakció specifikus jutalmakat kapsz. - Ugyanezen a napon lesz a heti frakció kihívás is. 12.08. - Új hétvégi kihívás. 12.10. - Blast vasárnap. Második hét 12.13. - Megérkezik a két új hős, Finn és Phasma. Játékbeli pénzel (kredit) oldhatóak fel. - Crait bolygó, ami egy új Galactic Assault térkép. - Egy új Starfighter Squadron térkép, D'Qar. - Újabb Starfighter Squadron hős, Tallie az RZ-A2-es A-szárnyú vadászgéppel. - A játék sztorimódja is új tartalommal bővül, Resurrection címmel. - Új napi kihívások. - Új heti frakció kihívás. Ezen a héten lévő kihívás speciális, mert a győztes oldal az új hőséhez kap egy speciális ládát, amibe magas szintű fejlesztések vannak. 12.15. - Új hétvégi kihívás. 12.17. - Galactic Assault vasárnap Harmadik hét 12.20. - Új heti frakció kihívás - Új napi kihívások. 12.22. - Új hétvégi kihívás 12.24. - Starfighter Assault Vasárnap Negyedik hét 12.27. - Új heti frakció kihívás. - Új napi kihívások. - Ünnepi pályalista. 12.29. - Új hétvégi kihívás. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. A harmadik küldetés Fondorra kalauzol minket Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. 15-20 perc alatt végigvihető egy pálya? Nem lesz túl hosszú a sztori mód... Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. (szerkesztve) Nem lesz valami hosszú, de decemberbe már folytatódik is a sztori. Szerintem minden szezonnal bővűlni fog majd. Szerkesztve: 2017. November 13. - Dei Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Ráadásul ez a küldetés csak akkor lehetne "fillerebb", ha egy random Naruto részt kellene helyette végignézni Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Ráadásul a 15-20 perc jó része csak átvezető videó. De nem panaszkodom, mert még így is baromi várós. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Ti nem sok FPS-sel játszotok, mi? 6-10 órányi játékidőt mondtak rá, ez egy átlagos, normális történettel is bíró FPS játékideje. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Három órája tolom a kampányt. Kiváncsi vagyok mennyi van még a játékból. A fentebbi videók kicsit ijesztőek voltak, mert úgy tűnt hogy nincs semmi kihivás, de ha az ember nem könnyű fokozaton tolja akkor ezen a téren nincs gond. A sztoriban van egy apróbb marhaság, ami érthető hogy belevettek játéktechnikai szempontból, de na... Még épp hogy csak átálltunk a Lázadók oldalára de máris beosztanak minket Leia mellé? Hát igy kémként marha könnyű lenne kinyirni a Lázadás vezetőit. Kész szerencséjük hogy tényleg átálltunk Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.