Donát Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Korábbi díjak: Wilhuff Tarkin: Legjobb Negatív Karakter (Rebels 1) vs. Korábbi díjak: Cassian Andor: - Korábbi eredmények: Wilhuff Tarkin: 19-6 (vs. Dooku) 15-12 (vs. Darth Maul) Cassian Andor: 24-3 (vs. Watto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzaan Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Cassian. Bár szörnyű dolgokat művelt a lázadás nevében, volt bátorsága adott esetben megtagadni a parancsot és a legvégén is úriember maradt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 4, 2017 Author Share Posted December 4, 2017 Ez nálam Tarkin. Cassian érdekes, de sajnos kevés időt kapott a galaxisban, így nem tudott igazán kibontakozni. Tarkin viszont az elmúlt években sokat bővült, ami nálam most elég. Az akcentusával együtt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 (edited ) Ez most nálam is Tarkin. Cassian is remek karakter, de Tarkinnal nem versenyezhet. Talán pár év múlva. Szerk: Nem! Meggondoltam magam. Cassianra teszek! Edited December 4, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Én is Cassianra szavazok. Tarkinhoz képest sokkal kevesebb teret kapott, de apróságokkal mégis sikerült szépen megrajzolni a karakterét. Nagyon kedvelem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 A RO egyik legjobb karaktere nekem Cassian. Igaz, hogy a film elején szörnyű dolgokat tett, ám a végére egy hős vált belőle, aki feláldozta az életét azért, hogy megmentsék a galaxist a Birodalomtól. A szavazatomat neki szentelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Ez most fogós, mert a két oldal, a Lázadók és a Birodalom legmarkánsabb mellékszereplői állnak egymással szemben. Cassian szerintem úgy tudott egy film alatt maradandót alkotni, ahogy anno Tarkin az ep4-ben. Viszont a kormányzónak van egy marha nagy előnye: 40 éves karakter, bőven volt alkalma tovább fejlődni, amivel a könyvek, sorozatok és maga a Cassiant debütáltató Rogue One élt is. És Cassianban szintén megvan ez a potenciál. Bőven van lehetősége még az RO előtt játszódó sztorikban feltűnni, amivel tovább erősítheti karakterét. De az még odébb van, így most Tarkin nagy moffra teszek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 na először van, hogy most alszom rá egyet. A helyzet az, hogy ennek a két karakternek az eredője nulla. Magyarul az a véleményem, hogy kb kioltják egymást a szerepük lényegével. Plusz még az is bejátszik, hogy szerintem a következő körben bármelyikük kiesne/ki fog esni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Tarkin minden jelenetében uralja a "vásznat" (legyen az film vagy animációs sorozat), amely a kissé jellegtelen ábrázatú Cassian-ról nem mondható el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Tarkin még CGI formában is jobban uralja a vásznat. Ő a legjobb. Tarkin a végsőkig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 A múltkor kevésnek éreztem Cassiant, de Tarkinnál még mindig jobban kedvelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Cassianra tettem, mert az újdonság varázsa hat még rám. Nagyon sokat segített nekem a karaktere megérteni/elmélyíteni a lázadás fogalmát ill. az lázadásról alkotott képet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Cassian erősen nyitott, aztán erősen is folytatott, na és persze erősen is zárt a RO-ban. Igazából egymaga elég lehetett volna, hogy merőben árnyalja a lázadásról és a lázadókról addig sugallt összképet, mégis egy igazi hős. A gond csak az, hogy nem jutott neki elég szerep, az ellenfelének viszont igen. Tarkin ráadásul képes jeleneteket dominálni, pedig Leia, Krennic, Ahsoka, a Főinkvizítor vagy épp Anakin (akár még jediként, akár Vaderként) azért nem kispályások ilyen téren. A választásom Tarkin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts