Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Ez lesz az a megfilmesített szuperhős akiről a legkevesebbet tudom, se az eredet sztoriját sem az erejét nem vágom, csak annyit tudok, hogy lehet szomorú sors vár rá, ha pár fázis múlva behozzák az X-eket Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Olyan igazán semmitmondó előzetes, bár Coulson jól néz ki újra a nagyvásznon Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Nem rossz, bár elsőre nem fogott meg. Másodjára már kicsit igen. Meglátjuk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Engem eme muvi a tréler megnézése előtt egyáltalán nem érdekelt és ez még mindig így van. Valamikor talán majd fog de azt hiszem arra jó sokat kell várnom. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Ha ez igaz, akkor azonnal egy sorozatot Sólyomszemnek!https://marvelmagyarorszag.blog.hu/2018/09/19/onallo-sorozatokat-kap-loki-es-skarlat-boszorkany-is 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. A boszi jöhet, meg a többi mellékes figura is. Loki viszont szerintem nem illik ebbe a képbe, hiszen rengeteg filmben szerepelt és a legtöbb esetben nem éreztem azt, hogy "másodrangú" szereplő lett volna. Talán csak az Infinity Warban, de pl. a Thor: Ragnarokban szerintem ő a második főszereplő. Lehet, hogy önálló filmet sosem kapna, de nem is mellékes figura. Pláne, hogy nála már csak Tony Stark okozott több zűrt az MCU-ban. Persze ettől még jöhet, Loki nálam is favorit. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Carol tudja, amit Thor nem 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 19. Nem igazán jön be nekem ez a Fenegyerkőc poszter. Mindenesetre érdekes. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Trailerből elcsípett kép: Nick nagyon jegeli a szemét. Lehet ekkor lesz félvak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Tahiti? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Nem néztem a SHIELD-et. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Nekem inkább egy skrull alakváltó boncolásának tűnik, miközben az öreg a fiatal Düh Miki fogja a szemét, mert megbízott az illetőben Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Aki háttal áll, mintha Ben Mendelsohn lenne. Nézi a fajtársa boncolását. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. 20 órával ezelőtt, Rog írta: Nem igazán jön be nekem ez a Fenegyerkőc poszter. Mindenesetre érdekes. Nekem meg pont nagyon tetszik Köszi. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Október 19-én jön a harmadik évad. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Na végre már! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 20. Pont most vagyok túl az első évadon. A kezdő Matt nem hinne a fülének 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Fel kéne zárkóznom, a Punishert még be kéne fejeznem, aztán meg jöhetne a többi új évada, mert azok közül még egyet sem láttam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Csak 4 hét addig, az hamar lemegy Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. 2018. 09. 20. - 14:11, RacerX írta: Nem néztem a SHIELD-et. Szerintem érdemes. Anno leragadtam az 1. résznél, mert nem fogott meg túlzottan, de újra nekilendülve, az 1. évad kétharmada után azt mondom, ez az a MCU sorozat, aminek a legtöbb köze van a filmekhez, és a legtöbb potenciált rejti. Sajnos az oda-vissza kölcsönhatást eddig nemigen figyeltem meg, hacsak nem vesszük ide Spoiler a Triskelion említését, ami a CA: The Winter Solider-beli debütálását megelőzve szerintem itt került először említésre, de eddig ebben a sorozatban volt a legtöbb utalás a filmekre. A Defenders-szériák inkább olyan hatást keltenek, mint egy MCU-n belüli miniuniverzum, az Agents of S.H.I.E.L.D.-et viszont másnak érzem. Aki csípi az MCU-t, annak szerintem érdemes adni egy esélyt ennek a sorozatnak. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Csak 4 hét addig, az hamar lemegy Pláne, hogy addig itt van nekünk az Iron Fist 2. évada Szerkesztve: 2018. Szeptember 21. - Darth Cupsy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Az már most jön? Kicsit lemaradtam az infók terén, köszi Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. 4 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Az már most jön? Kicsit lemaradtam az infók terén, köszi Az már kinn is van egy vagy két hete és Silver féle felirat is van hozzá már a 6-ik részig, összesen 10 részes és elvileg a héten ki is jön mindhez a felirat 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. (szerkesztve) Már látom, jah, pont két hete jött ki, amikor nem voltam itthon, nem futottam bele, előzetesen nem néztem utána, hogy mikor fogják adni Még egyszer köszi. Szerkesztve: 2018. Szeptember 23. - MissKarrde 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. 2 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Már látom, jah, pont két hete jött ki, amikor nem voltam itthon, nem futottam bele, előzetesen nem néztem utána, hogy mikor fogják adni Még egyszer köszi. Szívesen! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Kijött néhány harmadik szezonos Fenegyerkőc fotó. A Marvel tévés részlegének góréja szerint sanszos hogy hat szezonos lesz a sori. Ötleteik mindenesetre már vannak. 2 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Várós. Sajnos sokára lesz majd, hogy elérek odáig Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. De miért viseli Matt barátunk az első "jelmezét"? Spoiler Előzmény lesz, vagy mi? Vagy a Defendersben a ruhája tropára ment, és nincs pénze újra? Oké, őt nem finanszírozza a Stark Industries. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. (szerkesztve) Lehet rosszul emlékszem, de az első évadban kinyírták a csávót aki csinálta neki nem, és az valami speckó anyagból volt, ha jól emlékszem. Szerkesztve: 2018. Szeptember 25. - Darth Cupsy Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. (szerkesztve) 40 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Lehet rosszul emlékszem, de az első évadban Spoiler elrejtése kinyírták a csávót aki csinálta neki nem, és az valami speckó anyagból volt, ha jól emlékszem. Spoiler Nem halt meg, sőt a második évadban is benne van. Harmadik évadba remélem jelentősebb szerephez is jut, mivel Matt-nek elkél majd a segítség. Szerkesztve: 2018. Szeptember 25. - Dei 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.