Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Hozzászólás ideje: 2018. November 30. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A Disney+ szolgáltatás milyen besorolású lesz? Szerintem semmilyen, Mi értelme streaming szolgáltatást nyitni, hogy leverjék a Netflixet, ha aztán meg bekorlátozzák? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Hozzászólás ideje: 2018. November 30. 12 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Közben elkaszálták a Daredevilt is. Nagy kár, kedvenc sorozatom Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Nekem meg az egyik kedvencem. Újabb hiányolnivaló. Klassz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. December 1. Hozzászólás ideje: 2018. December 1. Jah, nálam is az egyik, de most éppen nem fut/futott másik kedvenc ezen kívül. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. December 1. Hozzászólás ideje: 2018. December 1. Néhány hónapig én is sori nélkül maradok. A nézettjeim közül néhány mostanában ért véget. A többinek a folytatása meg hónapokra van. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 3. Hozzászólás ideje: 2018. December 3. Ha minden igaz, holnap jön az új előzetes. Csütörtökön meg állítólag megkapjuk a Bosszúállókét is. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Ez a csaj aztán tüzes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. De hol volt eddig? Thanos kezdhet parázni a kis kertjében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Erre a kérdésre majd a film ad választ. A készítők már az Infinity War premierje után elárulták, hogy a filmből az is kiderült, hol volt az elmúlt 40 évben Marvel, és az is, hogy Fury miért őt hívta az IW végén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: hogy Fury miért őt hívta az IW végén. Mert csak ő segíthet? Ráadásul egy nő? 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Mert csak ő segíthet? Kevin Feige elmondása szerint ő az MCU legerősebb karaktere. Szerkesztve: 2018. December 4. - RacerX Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. 59 perccel korábban, RacerX írta: Kevin Feige elmondása szerint ő az MCU legerősebb karaktere. De csakis Donald kacsa után. Viccet félretéve, holnap akkor B4 előzetes? Továbbá rebesgetik, hogy a napokban megkapjuk a Spider-man: Far From Home első kedvcsinálóját is. Marvel hetet kapunk? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Én úgy tudom csütörtök hajnalban jön a B4 előzetes. De nem bánnám ha holnap. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: De hol volt eddig? Thanos kezdhet parázni a kis kertjében. Aludt egy kicsit most végre úgy gondolta fel kel Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mert csak ő segíthet? Fury üzenete a Csodakapitánynak: "Help us Captain Marvel. You are our only hope." 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Hozzászólás ideje: 2018. December 4. A Spider-Man: Far From Home első kedvcsinálója szombaton fog érkezni! Nem kapunk Avengers 4 előzetest Bush temetése miatt! Jövőhét akkor? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Holnapra pusmogtatják sokan az A4 előzetesét. Meglátjuk, hogy jön-e. A Spidey hétvégén biztosan. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Hozzászólás ideje: 2018. December 6. Ha Spidey jön hétvégén kétlem hogy jönne egy A4 előzetes is. Az már a 3. Marvel előzetes lenne egy hét alatt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Luke Cage - 2. évad Továbbra is a Netflix Marvel sorozatok leggyengébb láncszeme. A történet vontatott, a karakterek Misty kivételével nem túl mélyek és/vagy kedvelhetőek. Plusz nekem ez a harlemi "gettó" hangulat sem jön be. Luke sokszor kifejezetten idiótán viselkedett. A szükségtelen moralizálások természetesen itt is előkerültek. Spoiler Nevezetesen, hogy azért nem ölik meg Mariah-t, mert a "jó hős" sztereotípiája szerint sosem öl. De szokás szerint az ebből fakadó negatív következmények több ember halálát okozták, mint az, ha kiiktatták volna a nőt. Szerencsére Tilda rövidre zárta az ügyet... rossz ember lett ettől? Nem hiszem. Annak ellenére nem, hogy az anyjával végzett. Iron Fist -2. évad Ez lényegesen jobban tetszett a Luke Cage-nél. Nekem az 1. évaddal sem volt gondom, ez szerintem hozta azt a szintet. Tartottam attól a klisétől, hogy a főhős megkapja az azonos képességekkel bíró ellenpólusát, de ez szerencsére nem olyan formában történt, ahogy vártam. Spoiler Danny - Davos szembenállása érdekes témákat feszegetett, főleg, hogy egy bizonyos pontig Davos motivációja és tettei is teljesen érthetőek voltak. Colleen Iron Fistté válását sokan elkönyvelhetik túlerőltetett feminista húzásnak, én nem éreztem ezt. Az ősei megmagyarázásával azt sem lehet ráfogni, hogy akármilyen random személy az Ököl birtokosa lehet. A vége abból a szempontól nem tetszett, hogy nyitva hagyták, és tudjuk, hogy nem lesz folytatás. Legalábbis nem ebben a formában. Azért kíváncsi lennék rá, Danny hogy kapta vissza a sárkány szívét, ráadásul mindjárt két ököllel, amikor az általunk ismertet Davosból Colleenbe transzferálták. Az már csak személyes problémám, hogy kerekebb lett volna a történet, ha Danny nem lép le NYC-ből és éli tovább az életét Colleennel. Mintha csak akkor lenne értelme az életnek, ha az valami magasztos célt szolgál. Gondolom, ekkor még nem tudták, hogy nem lesz folytatás, de a végével akkor sem vagyok elégedett. Az évad többi része viszont jó volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. A bemutató közben április végére költözött. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. A cím már ismert volt vagy az is újdonság? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Egy ideje pletykálták, de most lett hivatalos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. (szerkesztve) És ki kezdte el a pletykát? Szerkesztve: 2018. December 7. - Dzséjt 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. De ő már látta. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hát ez az! Spoilerezett a mocsok. 1 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Hozzászólás ideje: 2018. December 7. 19 órával ezelőtt, Fulcrum írta: Ha Spidey jön hétvégén kétlem hogy jönne egy A4 előzetes is. Az már a 3. Marvel előzetes lenne egy hét alatt. Ez nem nyert. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 8. Hozzászólás ideje: 2018. December 8. A hangya nem vált köddé az előző részben? Akkor mit keres a hátsó kapunál? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.