Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez lesz az a megfilmesített szuperhős akiről a legkevesebbet tudom, se az eredet sztoriját sem az erejét nem vágom, csak annyit tudok, hogy lehet szomorú sors vár rá, ha pár fázis múlva behozzák az X-eket :D

Hozzászólás ideje:

Engem eme muvi a tréler megnézése előtt egyáltalán nem érdekelt és ez még mindig így van. Valamikor talán majd fog de azt hiszem arra jó sokat kell várnom.

Hozzászólás ideje:

A boszi jöhet, meg a többi mellékes figura is. Loki viszont szerintem nem illik ebbe a képbe, hiszen rengeteg filmben szerepelt és a legtöbb esetben nem éreztem azt, hogy "másodrangú" szereplő lett volna. Talán csak az Infinity Warban, de pl. a Thor: Ragnarokban szerintem ő a második főszereplő. Lehet, hogy önálló filmet sosem kapna, de nem is mellékes figura. Pláne, hogy nála már csak Tony Stark okozott több zűrt az MCU-ban. :) 

Persze ettől még jöhet, Loki nálam is favorit.

Hozzászólás ideje:

M5R0Q85.jpg

Nem igazán jön be nekem ez a Fenegyerkőc poszter. Mindenesetre érdekes.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Rog írta:

Nem igazán jön be nekem ez a Fenegyerkőc poszter. Mindenesetre érdekes.

Nekem meg pont nagyon tetszik :) Köszi.

Hozzászólás ideje:
2018. 09. 20. - 14:11, RacerX írta:

Nem néztem a SHIELD-et. 

Szerintem érdemes. :) Anno leragadtam az 1. résznél, mert nem fogott meg túlzottan, de újra nekilendülve, az 1. évad kétharmada után azt mondom, ez az a MCU sorozat, aminek a legtöbb köze van a filmekhez, és a legtöbb potenciált rejti. Sajnos az oda-vissza kölcsönhatást eddig nemigen figyeltem meg, hacsak nem vesszük ide

Spoiler

a Triskelion említését, ami a CA: The Winter Solider-beli debütálását megelőzve szerintem itt került először említésre,

de eddig ebben a sorozatban volt a legtöbb utalás a filmekre. A Defenders-szériák inkább olyan hatást keltenek, mint egy MCU-n belüli miniuniverzum, az Agents of S.H.I.E.L.D.-et viszont másnak érzem. Aki csípi az MCU-t, annak szerintem érdemes adni egy esélyt ennek a sorozatnak.  

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 órával ezelőtt, MissKarrde írta:

Csak 4 hét addig, az hamar lemegy :yeah:

Pláne, hogy addig itt van nekünk az Iron Fist 2. évada :D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 órával ezelőtt, MissKarrde írta:

Az már most jön? Kicsit lemaradtam az infók terén, köszi :)

Az már kinn is van egy vagy két hete és Silver féle felirat is van hozzá már a 6-ik részig, összesen 10 részes és elvileg a héten ki is jön mindhez a felirat :)

Hozzászólás ideje:

Már látom, jah, pont két hete jött ki, amikor nem voltam itthon, nem futottam bele, előzetesen nem néztem utána, hogy mikor fogják adni :)  Még egyszer köszi. 

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, MissKarrde írta:

Már látom, jah, pont két hete jött ki, amikor nem voltam itthon, nem futottam bele, előzetesen nem néztem utána, hogy mikor fogják adni :)  Még egyszer köszi. 

Szívesen! :)

Hozzászólás ideje:

Kijött néhány harmadik szezonos Fenegyerkőc fotó.

OlsPCjz.jpg

dJZGbmM.jpg

mbjuVKe.jpg

m1NTysH.jpg

A Marvel tévés részlegének góréja szerint sanszos hogy hat szezonos lesz a sori. Ötleteik mindenesetre már vannak.

Hozzászólás ideje:

De miért viseli Matt barátunk az első "jelmezét"?

Spoiler

Előzmény lesz, vagy mi? Vagy a Defendersben a ruhája tropára ment, és nincs pénze újra? Oké, őt nem finanszírozza a Stark Industries. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehet rosszul emlékszem, de az első évadban

kinyírták a csávót aki csinálta neki nem, és az valami speckó anyagból volt, ha jól emlékszem.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
40 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Lehet rosszul emlékszem, de az első évadban

Spoiler elrejtése

kinyírták a csávót aki csinálta neki nem, és az valami speckó anyagból volt, ha jól emlékszem.

Spoiler

Nem halt meg, sőt a második évadban is benne van. Harmadik évadba remélem jelentősebb szerephez is jut, mivel Matt-nek elkél majd a segítség. :D 

Szerkesztve: - Dei

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.