Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. (szerkesztve) nem filmnézés közben, hanem csakúgy pörgeted magad előtt a jeleneteket, és egyszer csak beléd hasít, hogy láttál már hasonlót. Nálam ha jól emléxem csak 3-szor volt ilyen: Artu lelöki CPO-t; Obi reppentyűje és a Falcon bújkál; a Belbullab és a Tantive felemelkedik egy nagyobb járgányba Szerkesztve: 2007. Október 26. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. (szerkesztve) Palpi Aninek/Luke-nak: "I can feel your anger." Közben rájöttem hogy az a Palpis mégse annyira új csak képeket nem raktam hozzá. Szerkesztve: 2007. Október 28. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. OFFvalyon Én? ON Csak most látom ezt.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Közben rájöttem hogy az a Palpis mégse annyira új csak képeket nem raktam hozzá. Oh, bocsi, nem láttam, hogy már beraktad egyszer Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Hozzászólás ideje: 2007. Október 29. Oh, bocsi, nem láttam, hogy már beraktad egyszer Nem baj hogy beraktad mert így legalább már nem képtelenség. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Kiborgok Sidious előtt: (ha valaki tudna világosabb képhez linket adni erről, az szóljon) Téves lecsapás az igazi konfrontáció előtt: Előkelőségek letartóztatásban: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Szép volt Donát! Ezek voltak már? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Köszi! Ezek is jók ám Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Széééépek. Ehhez az utolsóhoz annyit, hogy külön szépség hogy a másodikon ott van Vader, és kívülről szemléli az egészet. (kívülről, mellesleg ő parancsolta...) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Hozzászólás ideje: 2007. November 1. Széééépek. Ehhez az utolsóhoz annyit, hogy külön szépség hogy a másodikon ott van Vader, és kívülről szemléli az egészet. (kívülről, mellesleg ő parancsolta...) Igen, mintha meg akarta volna figyelni kívülről is, milyen az, ha valaki más szenved úgy mint ő. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Hozzászólás ideje: 2007. November 3. (szerkesztve) "Lecsaplak mint a taxiórát!" Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Ez is igen jó! Lehet, hogy ez a párhuzam se véletlen Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Hozzászólás ideje: 2007. November 3. (szerkesztve) "Rise(, my friend)." Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Ez nagyon nagy! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. egyre jobbak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Ez nekem is tetszik. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Ezt az utolsót annyira nem értem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Pedig nem nagyon kell bogarászni. Egy sugár felrobbant egy hajót hasonló módon Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Pedig nem nagyon kell bogarászni. Egy sugár felrobbant egy hajót hasonló módon Aha, mert olyan sokféleképpen lehet egy hajót felrobbantani. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. (szerkesztve) Aha, mert olyan sokféleképpen lehet egy hajót felrobbantani. Ha tudnád, hány féle képpen. Rakétából szivárgó üzemanyaggal. Besülő hajtóművel. C4-essel. protontorpedóval, önmegssemmisítővel, légkörbe való belépéssel, zárótűzzel, másik hajónak nekivezetéssel, stb. De szerintem itt most azon van a hangsúly, hogy mind a Venatoron, mind a Halálcsillagon van egy "szuperlézer", amely folyamatos sugár és képes egyetlen lövéssel űrhulladékká robbantani egy cirkálót. Bár azt máig nem értem, hogy ennek a sugárnak miért a hangárból kell kicsapnia, meg miért nem látunk ilyet a Birodalmi Csillagrombolókon az endori csatában... Szerkesztve: 2007. November 4. - Dzséjt Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Jólvan na, ne kötekedj Csak ezt nem érzem párhuzamnak.Yoda kétszer ugyanúgy nyögött, pedig azt is sokféleképpen lehet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Csak a Coruscanti és az Endori csatában lőnek szét másik űrhajót "szuperlézerrel", ráadásul nemcsak maga az esemény hasonló, hanem a beállitás is... teljesen rendben van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. A Venatoron van szuperlézer?Nem is vettem észre. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Yoda kétszer ugyanúgy nyögött, pedig azt is sokféleképpen lehet. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Bár azt máig nem értem, hogy ennek a sugárnak miért a hangárból kell kicsapnia, meg miért nem látunk ilyet a Birodalmi Csillagrombolókon az endori csatában... Így adja meg a méltóságát a hangulatnak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Hozzászólás ideje: 2007. November 12. (szerkesztve) "Set/Lock S-foils in attack position." Szerkesztve: 2014. Augusztus 13. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Hozzászólás ideje: 2007. November 12. És mindhárom jelenetben van egy Red 1, amely mindenképpen vörös jelzésekkel van megáldva (Obi-Wan Eta-2-es, Dreis és Wedge Incom T-65-öse). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.