Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. (szerkesztve) Forest Whitaker és Katee Sackhoff is ott lesz. Szerkesztve: 2019. Március 14. - Ody Mandrell 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Április 14-én lesz a The Mandalorian panel! Favreau és Filoni is ott lesznek! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Eddig akkor így állunk: Friday: Episode IX Saturday: Galaxy's Edge, Rebels, Fallen Order Sunday: The Mandalorian, The Clone Wars Monday: Resistance 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Gondolom még lesz könyves és képregényes panel is ha minden jól megy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. A szombati lesz a leggyengébb nap. Csütörtökön semmi nem lesz? Hétfőn viszont még lesz egy EPI-es visszaemlékezés is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Szerintem lesz egy panel még az ep.9 utáni filmeknek is. Meglepne ha nem jelentenék be, hogy mikor jön a következő mozifilm. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. (szerkesztve) 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A szombati lesz a leggyengébb nap. Nem gondolnám gyengébbnek, inkább másfajtának. Minden napnak - kivétel a csütörtök - megvannak a maga nagy pillanatai. A szombat igazából a Galaxy's Edge -ről és a Fallen Order -ről fog szólni - meg gondolom még mindig hatással lesz sokakra az EpIX trailer. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csütörtökön semmi nem lesz? Gondolom a csütörtök ilyen elő-premier lesz. Mondjuk én az EpI -es megemlékezést beraktam volna csütörtökre. A hétfői már tkp. a lezárás lesz, oda kéne egy future projects panel, ahol a jövő jövevényeiről lenne szó. Az EpI ünneplése, mint utolsó napi rendezvény nekem furi. Amúgy meg: a vasárnapi nap fun fact, mert mind2 sorozat a Disney+ -ra érkezik. Így a streaminges témát 1 nap alatt lezavarják. Szerkesztve: 2019. Március 21. - Bence1997 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Ep.9, Mandalori és Fallen Order előzetesek - én ezeket várom a legjobban. De remélhetőleg lesz Resistance és új TCW trailer is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. Hozzászólás ideje: 2019. Március 21. A Fallen Order egy játék? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. (szerkesztve) 15 órával ezelőtt, Yoda József írta: Eddig akkor így állunk: Friday: Episode IX Saturday: Galaxy's Edge, Rebels, Fallen Order Sunday: The Mandalorian, The Clone Wars Monday: Resistance Illusztrálva is. UPDATE: Szerkesztve: 2019. Március 22. - Fulcrum 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Ha minden igaz, akkor 6 óra az eltolódás Chicago és Magyarország között. Ezek szerint az EP IX panel nálunk délután 5-kor lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Akkor már nyári időszámítás lesz, szóval lehet hogy eggyel több. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor már nyári időszámítás lesz, szóval lehet hogy eggyel több. Igen. USA-ban már átállították, nálunk még nem, úgyhogy 7 lesz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Vajon az SW jövőjéről melyik panel szól majd? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Szerintem az majd egy külön panel lesz. Legalábbis remélem. A fentebbi grafikus összeállításról a Mandalori egyébként hiányzik. 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 1 órával korábban, Bomarr írta: A fentebbi grafikus összeállításról a Mandalori egyébként hiányzik. Mert ez a kép a Mandalori bejelentés előtt jött ki. De pótolták. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Valaki megcsinálhatná ezt a képet magyar időpontokkal. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 26 perccel korábban, Bomarr írta: Nekem a Resistance előzetes a leghátul kullog a várakozási listán. Annál a játék előzetest is sokkal jobban várom. Nálam az érdeklődési sorrend: - Ep. IX trailer - Mandalorian trailer - Mi várható a moziban az ep9 után? Milyen élőszereplős sorozat várható a Disney+-on a Cassian Andor sorozat után? - Clone Wars trailer - Resistance trailer 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 42 perccel korábban, Bomarr írta: Nekem a Resistance előzetes a leghátul kullog a várakozási listán. Annál a játék előzetest is sokkal jobban várom. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: @Dzséjt Nekem is solo szindróma eddig. Gyakorlatilag semleges mert nem tudni róla semmit. Még a Resistance trailert is jobban várom. Nálam most ez a sorrend: Star Wars IX trailer . . . . . . . . . . . . . . . . Star Wars Jedi: Fallen Order trailer és gameplay és minden, amit tudni kell róla The Clone Wars 7. évad trailer vagy kedvcsináló vagy valami, de leginkább trailer The Mandalorian trailer vagy valami kis komolyabb kedvcsináló (én még nem vagyok annyira biztos egy trailerben) Resistance 2. évad trailer Új film bejelentése 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. 20 perccel korábban, Brodie írta: Nálam az érdeklődési sorrend: - Ep. IX trailer - Mandalorian trailer - Mi várható a moziban az ep9 után? Milyen élőszereplős sorozat várható a Disney+-on a Cassian Andor sorozat után? - Clone Wars trailer - Resistance trailer Nálam is pont ez a sorrend 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Valaki megcsinálhatná ezt a képet magyar időpontokkal. Voálá, a Paint csodákra képes. Igaz, nem így akartam, de végül ez lett. Sajna van, ami későn lesz. Szerkesztve: 2019. Március 22. - Bence1997 1 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Köszi, bár ez a kék sárga kombináció szinte láthatatlan. Nem tudod esetleg kicserélni? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. (szerkesztve) Szinte? Én a világos kék négyzetben halványsárga sávokat látok csupán. Na jó, ez költői túlzás, de tényleg csak nagyon erősen koncentrálva lehet kivenni a betűket és számokat. Nem lehetne sötétebb vagy más színű? Szerkesztve: 2019. Március 22. - Dzséjt Válasz
Kiemelt hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Szerző Kiemelt hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. (szerkesztve) Javítva. Szerkesztve: 2019. Március 22. - Bence1997 3 6 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. (szerkesztve) Az előző rendesen kiégette a szemem. Amúgy a YouTube közvetíti? Szerkesztve: 2019. Március 22. - Kenobi tábornok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. @Kenobi tábornok Igen, közvetíti. @Bence1997 Így már frankó. Engedelmeddel kitenném a Facebook oldalunkra. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Tényleg jó így! Mehet a twiterre is? 1 Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Ez a mi adventi naptárunk. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. (szerkesztve) Én még várok néhány nagy nevet, mint vendég. Hayden Christensen, Diego Luna, Pedro Pascal, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Felicity Jones, Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill. Ebből a csokorból bárki jöhetne és remélem jön is. Szerkesztve: 2019. Március 22. - Kenobi tábornok Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
A Celebration műsorai, magyar idő szerint
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.