Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Már most érdekes lehet belegondolni mennyit fog hozni a Skywalker saga utolsó filmje! Hatalmas potenciált látok benne, mivel ez egy korszak lezáró rész lesz, így pontot tesz nagy kérdések végére is. Persze nem elképzelhetetlen, hogy valamikor a távoli jövőben folytatódik majd a SAGA, de ezt most nem veszem számításba. A lényeg, hogy másfél év után lesz újra SW a moziban, szóval meg lesz a szünet is, és SAGA záró epizód, a maga epikusságával. Amerikában 750 millió körül, világszinten pedig 1,4-1,5 milliárd tájára lőném be most. Nektek mi a véleményetek? Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Szép lenne, és reménykedem vmi ilyesmiben, nyilván. De most picit lehűtött az utsó 2 film bevétele. A Jedi is "csak" 1.35 milliárd, asszem... azért ez nagy esés, bár sok szempont miatt érthető... szóval én 1.7-1.8 millllhard-ra lövöm be. Nem szívesen, nyilván. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. A jedivel semmi baj nincs, jövedelmezőség szempontjából meg pláne. Szerintem el kellene engedni azt a tévhitet, hogy csak akkor sikeres egy SW film ha milliárdokat hoz. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) 1,5 milliárd simán benne van. Ezt szoktam mondani az összes gyökérnek, akik nagyra vannak magukkal, hogy az ő bojkottjuk miatt teljesített így a Solo ja, persze majd meglepődnek jövő decemberben. Szerkesztve: 2018. Június 18. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Van ilyen magyar "rajongó"? Amúgy a 1.5 milliárd abszolút nem elrugaszkodott. Attól fentebb nem várnám. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. A trilógiák középső darabjai szokták a legkevesebbet hozni, ugye? Mert akkor elvileg, ha jó lesz a film, a TLJ-nél simán többet kellene hoznia Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. 10 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Nem szívesen, nyilván. Tehát olyan tragikus a helyzet, hogy csak minden idők ötödik legsikeresebb filmje lesz? Ody-nak teljesen igazat adva: tényleg ne csináljunk úgy mintha egy 1 milliárdos film miatt már szégyenkezni kéne. Az utolsó jedik elképesztőt tarolt és egy viszonylag erős évben a legsikeresebb film volt. Ha az ep.9 kb. annyit hoz az már gyönyörű eredmény. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) @Yoda József Igen, a középső részek hozzák a legkevesebbet. A klónok pl. 302 milliót hozott amerikában, világszerte pedig 650 milliót. Szerkesztve: 2018. Június 18. - Ody Mandrell Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) Én csak Ody jóslatához képest írtam, hogy "nyilván nem szívesen" jósolok kevesebbet, 1.7-1.8-at... Kutya baja a másfél milliárdnak sem, sőt... és a Jediről: szépen hozott, de majd' 700-al kevesebbet mint a TFA, aszem. Szerkesztve: 2018. Június 18. - Darth Porg Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Én 1.5 és 1.8 közé teszem. Azért tuti, hogy ennek a résznek óriási hype-ot fognak csinálni. Sikeres lesz. Plusz ugye záró epizód is egyben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. 32 perccel korábban, Darth Porg írta: Jediről: szépen hozott, de majd' 700-al kevesebbet mint a TLJ, asszem. De ez így természetes. TFA amúgy. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) TFA Írtam fentebb, hogy érthető, kvázi természetes. Eleve baromi nagy volt a TFA bevétele, szinte "irreális". A prequelekhez nézve meg pláne. (fenti hsz-ben javítottam TFA-ra) Szerkesztve: 2018. Június 18. - Darth Porg Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. 2 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Kutya baja a másfél milliárdnak sem, sőt... és a Jediről: szépen hozott, de majd' 700-al kevesebbet mint a TFA, aszem. A TFA egy Star Wars mozi, ami 32 év után először hivta össze az eredeti trilógia főhőseit és 10 év után az első SW mozi volt. Ha a Disney 2019-ben az ep.9 bemutató után teljesen leáll az SW mozikkal, egészen 2035-ig amikoris elindit egy trilógiát ami bemutatja a sequel előzményeit, majd 2051-ben egy újabb óriási szünet után megjelenik az ep.10-el, amiben 2019 után először áll össze Poe, Rey és Finn az eredeti színészekkel... na ha ez a 2051-es film kevesebbet hoz mint a TFA akkor igen beszélhetünk csalódásról. Most viszont zsinórban jön az ötödik SW mozi. Ha hoz egy milliárdot akkor az elképesztő. Ha több mint 1,3 milliárdot akkor egy kisebb filmes csoda. 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Igazad van, értelek, osztom, de az 1.3-at azért nem mondanám kisebb csodának a 9.-nél... 1.6 fölött lesz az, szerintem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. De csak azért nem mondjuk kisebb csodának, mert a Star Warstól elvárjuk a csodát. 1,3 milliárd az őrült sok 1,4 milliárd dollárral egy film már minden idők nyolcadik legsikeresebbje lehet. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) Nyugi Porg, a PT messze nem hozott annyi pénzt mint most a folytatások. Az AOTC 650 milliója nemzetköziben kifejezetten gyenge. Meg kell becsülni azt a milliárdot, már persze ha lesz, sőt, tovább megyek, meg kell becsülni a Solo bevételét is. Mert egy SW akkor is hoz cirka 400 milliót ha a kutyát nem érdekli és a konkurencia is erős. Szerintem ez jó dolog. A IX-nek sokat kell hoznia. Nagyon meglepődnék ha nem kaszálna egy rahedli pénzt. Szerkesztve: 2018. Június 18. - Ody Mandrell 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) Így van, jogos. Az 1.3 mill feletti TLJ miatt várok többet a záró epizódtól. És tisztelem az SW bevételeit, tudd meg! (Bomarr és Ody tudja meg, na) Szerkesztve: 2018. Június 18. - Darth Porg 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Csak gondolj bele, hogy a mindenki által agyon ajnározott és 2 Oscar díjas Szárnyas fejvadász2 világszerte 259 milliót hozott... 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nyugi Porg, a PT messze nem hozott annyi pénzt mint most a folytatások. Az AOTC 650 milliója nemzetköziben kifejezetten gyenge. Meg kell becsülni azt a milliárdot, már persze ha lesz, sőt, tovább megyek, meg kell becsülni a Solo bevételét is. Mert egy SW akkor is hoz cirka 400 milliót ha a kutyát nem érdekli és a konkurencia is erős. Szerintem ez jó dolog. A IX-nek sokat kell hoznia. Nagyon meglepődnék ha nem kaszálna egy rahedli pénzt. A IX. Box Officánál a VIII. vegyes fogadtatása üthet vissza igazán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Egy média által felfújt dolog nem hiszem, hogy túlzottan veszélyeztetné a film bevételeit. Főleg, hogy a TLJ üzletileg sikeres volt. Ha a fogadtatás vegyes, vagy rossz, akkor a film bukik. De nem ez történt. Az AOTC is vegyes fogadtatás kísérte, és még akkor finom vagyok. Aztán a ROTS kaszált. Én nem félek. A IX iszonyat sok pénzt fog hozni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Mondjuk a ROTS -nál a siker kulcsa ott volt szerintem, hogy elég erősen promózták Vader megjelenését, így aki "csalódott" a PT addigi 2 részében, csak azért is megtekintette, hogy még egyszer lássa az ikonikus fekete hörgő szuszogóst. Hogy mennyit fog hozni a film? Hát jelenleg nehéz megmondani, bár ha figyelembe vesszük az elmúlt időszakot - amennyi negatív hang forog az ST körül - illetve azt, hogy most egy jó másfél éves leállás jön - persze ott lesz a Resistance (amiről illene már végre felfedni valami érdemlegeset 4 hónappal a premier előtt. ) - én amondó vagyok, hogy hozni fogja az elvárt 1 milliárd feletti bevételt. Mondjuk nem mondanám, hogy megfogja előzni a TLJ -t, de akörül hozhat simán. Eme film amúgy is nagyon nagy jelentőséggel bír. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) 1 órával korábban, Bence1997 írta: amennyi negatív hang forog az ST körül A PT körül negatívabb volt a hangulat. Fiatal vagy még, nem élted át azt, azért új neked az ami most van. Szerkesztve: 2018. Június 18. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Sokat elmond a 2005-ös hangulatról, hogy mikor elhatároztuk hogy végre szeretnének normálisan utálkozás nélkül beszélni az SW-ről akkor létrehoztunk egy saját fórumot és kizártunk mindenki mást, csak hogy végre nyugi legyen Annak idején egyébként külföldön is voltak hasonló próbálkozások. Az ep.2 után annyira tele voltak utálkozással a fan fórumok hogy létrejött egy amerikai kifejezetten azzal a céllal, hogy oda már azok menjenek akiknek a prequel is tetszik (valamilyen MilleniumFalcon volt a címe). A fordulat a történetben hogy az alapitónak -miután agyonhypeolta a bemutató előtt a zárórészt- végül nem tetszett az ep.3.... 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. 46 perccel korábban, Bomarr írta: (valamilyen MilleniumFalcon volt a címe). OFF Létezik még, de fel ne keresd, teljesen kifordult magából, pont az ellentété képviseli annak amiért létrejött. Kemény ST fikát tolnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. Hozzászólás ideje: 2018. Június 18. (szerkesztve) Igaz, még fiatal vagyok, furcsa is volt megtapasztalni azt, amikor kb. 10 éve (a TCW 1. évada közben) lett netem, és sok helyen ment a PT fikázás, mondjuk ez csak későbbiekben vettem észre, de erősen jelen volt. Szerencsére van itt egy olyan fórumközösség, amely tudja értékelni mindazt, amit elénk tártak az elmúlt 41 évben! Kritikusak is vagyunk néha, de ez természetes. Örülök, hogy egy éve idejöhettem. Na de hogy a topikhoz is hozzászóljak: Én most megelőlegezek a IX -nek egy kb. 1.2-1.3 milliárdos bevételt, amely szerintem reális lehet. Nagyon várós! Szerkesztve: 2018. Június 18. - Bence1997 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. A Jumanji folytatását 2019 Dec. 13-mal tervezi mozikba küldeni a Sony. Úgy látszik, már mások is meg akarják lovagolni az SW teremtette decemberi ablakot, illetve most már kevésbé tartanak a Star Wars erejétől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Az jó mert előbb jön mint a IX. Legalább 50% esés garantált. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. (szerkesztve) Figyelembevéve, hogya TLJ milyen mértékben gyalázta meg az eddigi Star Wars mozikat, szvsz 1mrd körüli bevételnek is örülhetnek. Azzal a filmmel nagyon sok ember bizalmát veszítették el. Érzésemszerint ez IS körzrejátszott a Solo film buktájában. Szóval én 1mrd USD körüli bevételt tippelek. Most lehet lepontozni - az ilyesmi itt nagyon megy - aztán majd 1,5 év után visszatérhetünk rá. De legalább emlékszem majd, hogy az első oldalon tippeltem. Persze hype nyilván lesz, de az a *** KK és RJ sikeresen kinyírt Kylon kívül minden érdekes karaktert + ledegradálta mind az Eső Rendet mind a Lázadókat... Szerkesztve: 2018. Június 30. - Tarzaan 8 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. 17 perccel korábban, Tarzaan írta: Most lehet lepontozni - az ilyesmi itt nagyon megy Ez egy ilyen közösség ahol a legtöbben szeretik a filmeket, igen a sequelt is, írj az indexre vagy társaira ott majd biztosan likeolni fognak. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Ez egy ilyen közösség ahol a legtöbben szeretik a filmeket, igen a sequelt is, írj az indexre vagy társaira ott majd biztosan likeolni fognak. Te meg nőlj fel... Szerkesztve: 2018. Június 30. - Tarzaan 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.