Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 18:24 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:24 Írók és rendezők. Tony Gilroy 1-3 Beau Willimon 4-6, Dan Gilroy 7-9 Tom Bissell 10-12. Rendezők Ariel Kleiman (Eps. 1-6) Janus Metz (Eps. 7-9) Alonso Ruizpalacios (Eps. 10-12) 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 19:24 Hozzászólás ideje: Tegnap 19:24 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. A valódi ok valószínűleg az lehet, hogy még az idei Emmy-kre nevezni akarják a sorozatot valószínűleg. Ehhez az összes epizódjának le kell mennie május 31-ig 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Tegnap 19:26 Hozzászólás ideje: Tegnap 19:26 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. Én sem értem ezt a tendenciát, de másnál is él vele a D+, az új animációs Pókember sorit is kidobták 4 hét alatt 10 rész 2-3-3-2. Évad kezdő meg záró dupla részeket még értem egy sori esetében, de ez a gyorstüzelés... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban 14 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Olyan ezen a képen, mint Che Guevara. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban (szerkesztve) Első évadban meg a fiatal Sztálinnal volt meg a párhuzama Szerkesztve: 16 órával korábban - Yoda József 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.